Loopbaancoach met diepgang
Loopbaancoach met diepgang
Loopbaan
Bodo Agterhof
Loopbaan
03/12/2024
2 min
0

Loopbaancoach met diepgang

03/12/2024
2 min
0

Loopbaancoach met diepgang

Zoek jij een loopbaancoach met diepgang in Friesland of Nieuwegein? Pak je droombaan met 95% succesgarantie. Bluf? Check mijn > 60 video-testimonials!


Geen loopbaantestjes

Je krijgt ze bij mij niet. Ben ermee gestopt. Dus geen talententestjes, geen drijfverentestjes en geen beroepskeuzetesten. Het weer zit niet in een appje, maar gewoon in de lucht en de waarheid zit niet in de computer, maar gewoon in jezelf.

Mensen die goed in hun vak zijn houden het simpel. Het moet bij mij focking dummyproof zijn. Daarom heb ik een oefening ontworpen, waarmee we samen in 15 simpele minuutjes jouw 6 allergrootste zielstalenten ontdekken.

Ken jij je grootste gave?

In datzelfde kwartier ontdek je ook jouw allergrootste gave is. Als je die eenmaal kent, beschik je over een mega energiebron die altijd stroomt. Dan werk je easypeasy met 2 vingers in je neus, terwijl je er vet voor wordt betaald.

Maar weet je wat the shitty part is? Dat het zo verrekte pijnlijk is om je grootste water boven tafel te krijgen. Pijnlijk, omdat het verstopt zit onder je grootste zielenpijn. Een ander woord daarvoor is trauma.

Speurzoekertje spelen?

Zullen we een potje speurzoekertje spelen? Wat is voor jou het aller pijnlijkste, dat je ooit overkwam. Omdat dat zo zeer doet, komt niemand op het idee om verder te kijken. Doe dat deze keer wel. Wat zou jouw gave zijn, die verstopt zit onder die pijn. Ken jij je grootste gave?

Nu wordt het pas echt knetter leuk. Zie de 7 memo's even voor je op tafel liggen. Centraal in het midden ligt die gele fluoriserende memo met daarop je grootste gave. Daaromheen liggen de 6 memo's met daarop jouw zielstalenten.

Werken met hart en ziel

Die 6 powermemo's, dat zijn jouw 2 benen + de 4 stoelpoten van de stoel waarop je zit. Je grootste gave is de energie, de stroom en het grootste kado aan jou die door je hele ruggenwervel stroomt. Heb je enig idee hoe sterk dat jou maakt?

Bovendien loopt er een lijntje met je ziel. Daar zit jouw puurste energie. Mijn grootste gave is mijn heldervoelendheid. Ik heb net wat meer intuïtie dan gemiddeld. Met mijn intuïtie voel ik aan, of jij uit je drammerige ego kletst, uit je ratelende ratio praat, of vertrouwend op de diepte van je hart en ziel. Alleen dan kun je werken met hart en ziel.

Pak je droombaan met 95% succesgarantie

We hebben net the shitty part gehad. Nu komt the funny part. Met mijn loopbaancoaching breng ik jou naar je essentie. Naar wie en wat je in jouw puurste essentie bent. Dan wordt solliciteren een makkie, presenteer jij je relaxed en ijzersterk. Krijg je ook nog meer salaris.

Daarom geef ik jou 95% succesgarantie op het vinden van je droombaan. Bluf? Dacht van niet! Klik hier voor de meer dan 60 video-testimonials. Zeg zelf, is dat cool of is dat vet cool! Stop dus met ongelukkig te zijn op je werk. Met één simpel mailtje stuur je rechtsreeks aan op werkgeluk. Je verdient het! Klik op

👉   Ja Bodo ik wil met 95% succesgarantie mijn droombaan te pakken krijgen, dus doe mij en gratis intakegesprek in Friesland of Nieuwegein.   👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën