Banaan in je oor?
Heb jij als sollicitant een banaan in je oor?
Solliciteren
Bodo Agterhof
Solliciteren
05/28/2024
2 min
0

Banaan in je oor?

05/28/2024
2 min
0

Banaan in je oor?

Word je te vaak afgewezen? Dan heb jij als sollicitant een banaan in je oor! Met deze tip scoor jij je je droombaan met 95% succesgarantie!


Meest gestuurde afwijzingsbrief bij sollicitaties

Ik heb net even zitten te chatten voor je met GPT. Ik heb  gevraagd wat de meest gestuurde afwijzingsbrief is bij sollicitaties. De onderstaande brief of mail wordt het meest gestuurd.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw sollicitatie voor de functie van xyz. We waarderen de tijd en moeite die u heeft genomen om te solliciteren en uw interesse in ons bedrijf.

We hebben vele sollicitaties ontvangen en moeten u na zorgvuldige overweging helaas mededelen dat we hebben besloten om niet verder te gaan met uw sollicitatie. 

Ondanks dat de keuze niet eenvoudig was, hebben we de sollicitaties van meerdere gekwalificeerde kandidaten overwogen en zijn we tot de conclusie gekomen dat andere kandidaten een betere match zijn, mede rekening houdend met de samenstelling van het team. 

Hoewel we op dit moment geen passende positie voor u hebben, willen we u aanmoedigen om onze vacatures in de gaten te houden en in de toekomst opnieuw te solliciteren. We bewaren uw gegevens in ons bestand en nemen mogelijk contact met u op als er een geschikte functie beschikbaar komt.

Nogmaals bedankt voor uw interesse in onze organisatie. 

We wensen u veel succes met uw verdere carrière.

Met vriendelijke groet,

Word je te vaak afgewezen?

Word je te vaak afgewezen en ontvang je van die  standaard afwijzingsbrieven? Dan doe je iets niet goed en heb je dus blijkbaar net als Ernie zo'n banaan in je oor. En weet je wat het ergste is?

Dikke kans, dat zo'n werkgever compleet uit zijn nek zit te l#llen! Dat je qua opleiding en werkervaring uitstekend voldoet aan de functie eisen, maar dat er een super subjectieve reden is om je niet uit te nodigen.

Heb jij als sollicitant een banaan in je oor?

Heb jij als sollicitant een banaan in je oor? Dan wordt het de hoogste tijd om die gele knakker uit je oor te halen. Het was immers toch al geen gezicht!

Als er geen banaan is die je oren verstopt, kun je ineens een heel stuk beter luisteren. En naar wie of wat kun je dan het beste luisteren? Niet naar alle adviezen in Chat GPT of in Google en ook niet naar de goedbedoelde tips van anderen.

Met deze tip scoor jij je je droombaan 

Wil jij je droombaan scoren? Dat kan met deze tip. Solliciteer alleen en uitsluitend, als je van jezelf weet welke baan jij van binnen bent.

Stop jezelf aan te passen aan de baan en aan de baas en zoek de baan en baas die bij jou passen!

95% Succesgarantie

Klinkt 95% succesgarantie jou te mooi om waar te zijn? Klik op mijn website dan eventjes op de knop 'Deal'. daar zie je meer dan 50 video testimonials van mensen die met mijn hulp hun droombaan hebben gescoord.

Wat de sleutel is? Met familie- en met loopbaanopstellingen help ik ze naar hun hart & ziel te luisteren, want die weten al lang wat hun droombaan is. Wil jij je droombaan scoren? Klik dan nu op

👉   Ja Bodo wil jij in Heerenveen of in Nieuwegein die banaan uit mijn oor halen?   👈

Ik zie je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën