Gratis sollicitatietraining voor 50-ers, 60-ers en 70-ers
Gratis sollicitatietraining voor 50-ers, 60-ers en 70-ers
20 maart 2023 

Gratis sollicitatietraining voor 50-ers, 60-ers en 70-ers

Gratis sollicitatietraining voor 50-ers, 60-ers en 70-ers

Hoe krijg je `t 🎥 sollicitatiegesprek met een kwartier in the pocket? Gratis sollicitatietraining 👀 voor 50-ers, 60-ers en 70-ers.


Gedraag jij als solliciterende 60-er en 70-er burning hot?

Ze zag er nog hotter uit dan her daughter. Geen idee naar welke kliniek ze is geweest, maar moeders voorgevel stond nog strakker overeind dan die van haar dochter.

Afgelopen zomer lag ik in Zandvoort een dagje op het strand. Links naast me lag een dochter van zeg dertig jaar. Naast haar op het kleed lag haar moeder van pakweg zestig jaar. Waarnaar solliciteert deze 60-er looking burning hot as hell?

Potsierlijk

Sorry hoor, ik kon mijn ogen er gewoon niet van afhouden, ook al ben ik gay. Het leek zo leuk van verre, maar bleek verre van leuk.

Terwijl moeder zich insmeerde met een tanninglotion met gouden letter, keek ze slinks door haar mondaine zonnebril of iedereen wel zag hoe sierlijk ze zich bewoog.

Zie jij er als sollicitant uit om door een ringetje te halen?

Dochterlief tukte onder de parasol. Ondertussen kreeg moeder amper aandacht, dus pakte ze haar mobieltje erbij. Ze ging swipen. Zou ze op een datingsite zitten?

Moeder droeg een wit badpak, dat lekker afstak tegen haar bruine huid. Ze zag er eruit om door een ringtje te halen. Hoe zie jij er als sollicitant uit om door een ringetje te halen?

Please dress age appropriately 

Er was programma op tv, waarbij 5 queers het huis en de bewoner een complete make-over geven. Een ontroerend en soms hilarisch programma: "Queer eye".

Tan France is 1 van die 5 queers. Hij heeft gevoel voor stijl en voor kleding. Of de gast in de aflevering 20 of 60 jaar is, hij slaat elke keer de spijker op zijn kop. "Please dress age appropiately" zegt hij telkens.

Solliciteer jij met inner grace?

Wie ik het toppunt van inner grace vind? Houd je vast, want het zijn tachtigers! Als eerste noem ik La Loren. Geboren als lelijk eendje is ze een 89 elegante jaren sierlijke zwaan. In 2020 speelde ze als Holocaust overlevende de hoofdrol in: "La vita davanti a sé".

Wat dacht je van Tom Jones? Sir Tom Jones, inmiddels 83 jaar en nog steeds live zingend met ook zo veel inner grace. My God wat een stem! Solliciteer jij met inner grace?

Het sollicitatiegesprek met een kwartiertje in the pocket

Alleen met inner grace lukt het je om het sollicitatiegesprek met een kwartiertje in the pocket te krijgen. Als 50-er, als 60-er en als 70-er weet je hoe de hazen in het leven lopen toch? Als je dat nog niet weet, of als je enig achterstallig onderhoud hebt, is dit als eerste aan de beurt. Klik op Hoe verricht ik achterstallig onderhoud aan mezelf?

Al mijn klanten doorlopen de bovenstaande wasstraat en ze zijn er ra-zend enthousiast over. Zo enthousiast, dat ze het waarderen met een 8, 9 of een 10. En hun nieuwe baan? Die waarderen ze met een 9 of met een hele dikke, vette 10! Klik op Waarom geven ze hun baan een 9 of een 10?

Wil jij beroepsmatig een sprintje trekken? Maar dan alleen voor een baan die je echt een 9 of die dikke vette 10 geeft? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Gaan we samen bespreken hoe jij een stevige sprint in je loopbaan trekt.

Klik op Ja ik zoek een baan die ik een 9 of 10 geef, want da's de kroon op mijn loopbaan!

Ik spreek je graag in Nieuwegein of in Heerenveen,
Bodo

P.s.: Ik heb een hele serie gratis sollicitatietrainingen voor je klaarstaan.

Ben jij tiener? Klik op Solliciteren als 10-er.

Ben jij twintiger? Klik op Solliciteren als 20-er .

Ben jij dertiger? Klik op Solliciteren als 30-er 

Ben jij veertiger? Klik op Solliciteren als 40-er.

Ben jij vijftiger? Klik op Solliciteren als 50-er.

Ben jij zestiger? Klik op solliciteren als 60-er. 

Ben jij zeventiger? Klik op solliciteren als 70-er.

Ben jij tachtiger? Klik op Solliciteren als 20-er .

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen