Solliciteren als zeventiger
Solliciteren als zeventiger

Solliciteren als zeventiger

Solliciteren als zeventiger

Ben jij 4️⃣0️⃣ veertiger en solliciteer je als suffe 7️⃣0️⃣ zeventiger? Of heb jij het CV van een stoffige zestiger? Solliciteren als zeventiger met ⚡️ pit.


Ben jij 4️⃣0️⃣ veertiger en aan het solliciteren?

Ken jij de top-5 van meest gestelde vragen tijdens het sollicitatiegesprek? Deze vragen staan forever in de top-5. Hoe kun je als sollicitant ijzersterk op deze vragen antwoorden? Zo sterk, dat je het gesprek met een kwartier al in the pocket hebt?

Veel solliciterende veertigers hebben het CV van een suffe zeventiger. Het gangbare beeld is dat je als zeventiger met je rollator al flink onderweg bent naar het bejaardentehuis. Dat hoeft niet zo te zijn, maar da;'s wel de energie die in veel CV's zit.

Solliciteer je als tiener of als twintiger?

Als tiener dartel je nog wat door het leven. Als je als 10-er 'Curriculum Vitae' nog niet foutloos kunt spellen: no sweat, dude. Met wat jaartjes erbij krijg je ook meer sollicitatiewijsheid. By the way: ben je toevallig twintiger? Klik dan op Solliciteren als 10-er.

Als studerende twintiger neem je het leven nog niet zo serieus. Doe dat in Gods naam ook niet, want niets is zo etterlijk irritant als een twintiger die smartasseriger overkomt dan zijn vader. Voor solliciterende twintigers klik op Solliciteren als 20-er .

Solliciteer je als dertiger of als veertiger?

Voor veel dertigers wordt het nu serieus. Terwijl je eerst een hekel hebt aan suffe stationcars, ontdek je een paar jaar later dat die Maxi Cosi er toch wel verdomde makkelijk in schuift. Ben jij toevallig dertiger? Klik dan nu op Solliciteren als 30-er 

Ben jij passed your forties? Now we're talking! Rond je 42e jaar draait het om. Bij super veel CV's zie ik dan een trendbreuk. Het is de kunst om geen baan te veroveren met je ratio, omdat je dan anderen suf na kletst. Je kunt doordrammen met je ego, dan storm je af op een burn-out. Tips nodig? Klik op Solliciteren als 40-er.

Solliciteer je als vijftiger of als zestiger?

Als je als 50-er je innerlijke huiswerk nog niet hebt gemaakt, word je door wat er meer is tussen hemel en aarde in een huiswerkklasje gestopt. Die echtscheiding of burn-out is geen stom toeval! Eerlijk gezegd is het super intelligent toeval. Meer weten? Klik op Solliciteren als 50-er.

Ja ik begeleid ook zestigers. Ja zij solliciteren super succesvol. Ja met dezelfde 95% succesgarantie als veertigers, vijftigers en zeventigers. Waar `em dat in zit? Elk sollicitatiegesprek valt of staat met een goede elevator pitch. Da's je 2-minuten presentatie. If your story doesn't stick, it sucks!  Tips nodig? Klik op solliciteren als zestiger. 

Hoe solliciteer jij als zeventiger?

Ik hoor veel zestigers en zeventigers klagen over millennials. Dat ze lui zijn, stinkverwend en onverschillig. Op school wordt ze verteld, dat ze knettergek zijn als ze in loondienst gaan. Dat ze zich beter als zzp-er kunnen laten inhuren voor minimaal € 50,- per uur. Gaan ze zich meteen rijk rekenen. 

Maar jij en ik weten beter toch? Doe broekjes ontkomen hun lessen niet. Bij tegenwind spartelen ze als een vis op het droge. Gun ze de confrontatie met het leven. Hopelijk heb jij geleerd uit je confrontaties. In dat geval heb je nog steeds lekker energie? Naah dat weet ik trouwens niet helemaal zeker. Bij mij werkt het in elk geval wel zo. 

Hé jij inspirerende solliciterende zeventiger

Hoe we het beste die solliciterende twintigers en dertigers kunnen inspireren? Door zelf als zeventiger inspirerend te solliciteren. Meer info? Klik op solliciteren als 70-er.

Hoe ik dat zelf doe? Door mijn missie helder voor ogen te hebben. Wat mij betreft werk ik door tot en met mijn 80-ste. Fultime? Daar ga ik eerst een nachtje over slapen :-) 

Lekker in je kracht?

Wedden, dat je in je werk veel meer in je kracht staat als je eerst persoonlijk goed in je vel zit? Meer weten? Klik op Verbeter je levenskwaliteit met 2 punten in 12 maanden of verdubbel het in 30 maanden.

Da's trouwens het programma dat bijna al mijn klanten volgen. Met dit programma garandeer ik jou, dat ook jij als zeventiger met 95% succesgarantie de baan scoort die jij super gaaf vindt. Meer weten? Eerste gesprek is gratis. 

Klik op Ja ik zoek gaaf werk met 95% succesgarantie en kan wel wat hulp gebruiken. 

Ik spreek je graag,
Bodo

Reactie plaatsen