Solliciteren als vijftiger
Solliciteren als vijftiger

Solliciteren als vijftiger

Solliciteren als vijftiger

Solliciteren als 5️⃣0️⃣ vijftiger werkt anders dan solliciteren als veertiger 4️⃣0️⃣ of als 3️⃣0️⃣ dertiger. Tips 🙋‍♂️ voor werken met hart en ziel.


Solliciteren als tiener

Als tiener is je mobieltje nog net even belangrijker dan wat anders, want da's allemaal boeieeee. In je tienerjaren solliciteer je hobbymatig. Zeg voor een bijbaantje of voor een vakantiebaantje. Voor meer info klik op Solliciteren als 10-er voor concrete sollicitatietips voor tieners.

Neem niet alles zo serieus, want dat doen werkgevers ook niet met jou. Da's dikke prima, want als twintiger ben je via je mobieltje de wereld wat aan het ontdekken.

Solliciteren als twintiger 

Dikke kans, dat je tot pakweg je 25e jaar aan het studeren bent. Da's een super gave tijd om gewoon van alles te proberen, alsof je in een bonbonwinkel allerlei bonbons probeert. Voor meer info lik op Solliciteren als 10-er voor concrete sollicitatietips voor twintigers.

Nu wordt het wat serieuzer. Zie het leven als een lopend buffet en probeer elk gerecht even uit. Dit is de perfecte leeftijd voor uitzendbaantjes. Zo ontdek je hoe de werkende wereld in elkaar steekt en welk werk bij jou wel en niet werkt.

Solliciteren als dertiger

De meeste dertigers trekken een flinke sprint. De horizon schuift een eindje op. Eerst wilde je eerst geld verdienen voor kleding en vette vakanties. Nu kijk je wat verder dan je neus lang is. Klik op Solliciteren als 30-er voor concrete sollicitatietips voor twintigers.

In deze levensfase is de kans groot om de liefde van je leven te ontmoeten, een huis te kopen, een betere auto en een gezin te stichten. Daar hoort een baan bij die je meerdere jaren perspectief biedt. De match met de juiste baan en baas luistert steeds nauwer.

Solliciteren als veertiger

Je hebt er vast wel van gehoord van die welbekende midlife crisis. het aparte is, dat ik bij veel CV's een breuklijn zie rond hun 42e jaar. Oppervlakkig solliciteren als vet coole twintiger of dertiger is no go. Maar hoe dan wel?  Klik op Solliciteren als 40-er voor specifieke sollicitatietips voor veertigers.

Als dertiger moet je ontdekken wat bij je past, zodat je optimaal kunt kiezen met je hart. Als veertiger wordt het nu tijd om in verbinding met je ziel te komen, zodat je werk kiest dat je met hart en ziel kunt doen.

Solliciteren als vijftiger

Stroomt er steeds minder energie en vitaliteit door je botten en door je ziel? Hoe ga je naar je zestigste jaar toe? Ben je langzaam maar zeker al psychisch met pensioen aan het gaan? Hoe je van uitgeblust en burned-out naar fris, fruitig en gefocussed gaat? Klik op Zo hebben zij hun droombaan gevonden.

Heb jij krassen op je ziel zitten? Join the club, you're not the only damaged one in town. Hoe meer deuken je in je ziel weer uitdeukt, hoe meer de energie bij je terugkomt en hoe meer passie je uitstraalt. That's my core business.

Zoek jij als vijftiger je droombaan met 95% succesgarantie?

Waar die 95% succesgarantie vandaan komt? Sinds ik met opstellingen werk is mijn slagingspercentage gestegen van 80% naar 95%. Achteraf gezien niet zo raar: als je werk vindt dat je van binnen gewoon al lang bent, kan solliciteren niet mislukken.

Klanten bellen me na `t sollicitatiegesprek in paniek: "Bodo, wat is er gebeurd? Het sollicitatiegesprek daar keek ik zo tegenop! Maar het was super simpel. Het was gewoon super gezellig. Leek meer op gezellig bijkletsen". Wil jij ook met max. 3 sollicitatiegesprekken je droombaan scoren?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en klik dan nu op Ja Bodo ik wil ook met max. 3 sollicitatiegesprekken mijn droombaan scoren!

Ik trakteer in Nieuwegein en Heerenveen
op gratis parkeren, thee en koffie!
Bodo

Reactie plaatsen