Solliciteren als zestiger
Solliciteren als zestiger

Solliciteren als zestiger

Solliciteren als zestiger

Maak jij `n CV als 🪫 risicomijder? Of een motivatiebrief als verdwaalde👨‍🦯 veertiger? Tips voor solliciteren als 6️⃣0️⃣  zestiger.

Ben jij zo onzeker als een solliciterende puber?

Weet je wat ik als tiener nog belangrijker dan mezelf vind? MIjn mobieltje natuurlijk! Krijg ik toegang mee tot de volwassen wereld. Stiekem kijken we gewoon pornofilmpjes op het schoolplein. Heb jij puberkids?  Klik op Solliciteren als 10-er.

Solliciterende pubers zijn super onzeker. Dat hoort erbij. Als twintiger word je wat zekerder van je zaak als je allerlei baantjes, bazen, boys and chicks verslijt. Zo ontdek je hoe jij en de ander in elkaar steken en hoe de wereld werkt. Klik op Solliciteren als 20-er 

Maak jij `n CV als 🪫 risicomijder?

Als tiener en twintiger ben je gek op risico. Er valt veel nieuws te ontdekken. Die niet waagt, die niet wint en die niet n@ukt, krijgt geen kind. 

Risicozoeken kan als dertiger zomaar omslaan in risicomijdend. Vooral als het richting huisje, boompje, beestje gaat. Dertigers hebben nog niet zo veel te melden op hun CV. Vandaar dat ze zich vaak opblazen. Klik op Solliciteren als 30-er 

Of een motivatiebrief als verdwaalde👨‍🦯 veertiger?

Als veertiger loop je het grootste risico flink te verdwalen. Dat wat tot nu toe werkte, werkt niet meer of het werkt anders. Op haast alle CV's zie ik rond 42 jaar een shift. Welke shift maakte jij op je 40e jaar?

Je ziel klopt aan je deur. Ze nodigt je eerst stilletjes en dan steeds luider uit of je ook met haar buiten komt spelen. Welk werk doe je echt met hart en ziel? Als je daar de plank misslaat, schrijf je ee motivatiebrief als verdwaalde veertiger.  Klik op Solliciteren als 40-er 

Heb jij het LinkedIn-profiel van een vergeten vijftiger?

Laatste ronde, laatste kansen. Als je je ziel ontdekt, ontdek je wat je levensopdracht is. Dan weet je meteen welk werk waar om wel/niet bij je past. Dat maakt je in sollicitatiegesprekken onoverwinnelijk. 

Let op: Ben jij ergens onderweg je ziel vergeten? Dan gaat je ziel jou ook vergeten! Dan heb je wel zo'n LinkedIn-profiel, maar qua energie zo lek als een mandje. Da's de beste manier zo'n vergeten vijftiger te worden. Klik op Solliciteren als 50-er

Solliciteer jij als suffe, saaie zestiger?

Als zestiger is het de kunst om je energie op peil te houden. Gezondheid komt niet meer gratis aanwaaien. Minimaal 2 keer per week sporten is letterlijk van levensbelang. 

Als je relatie op sterven na dood is, maak je op het sollicitatiegesprek ook geen fris en fruitige indruk meer. Dat geldt ook voor je loopbaan. Als die ook op sterven na dood is, rest jou weinig anders dan solliciteren als suffe, saaie zestiger. 

Solliciteren als zestiger

Hoe zit je in je vel als zestiger? Dat bepaalt hoe je solliciteert als zestiger. Ben je langzaam al psychisch met pensioen aan het gaan? Hoe je van uitgeblust en burned-out naar fris, fruitig en gefocussed gaat? Klik op Zo hebben zij hun droombaan gevonden.

Heb jij krassen op je ziel zitten? Join the club, you're not the only damaged one in town. Hoe meer deuken je in je ziel weer uitdeukt, hoe meer de energie bij je terugkomt en hoe meer passie je uitstraalt. That's my core business. 

Zoek jij als solliciterende zestiger je droombaan met 95% succesgarantie?

Waar die 95% succesgarantie vandaan komt? Sinds ik met opstellingen werk is mijn slagingspercentage gestegen van 80% naar 95%. Achteraf gezien niet zo raar: als je werk vindt dat je van binnen gewoon al lang bent, kan solliciteren niet mislukken.

Klanten bellen me na `t sollicitatiegesprek in paniek: "Bodo, wat is er gebeurd? Het sollicitatiegesprek daar keek ik zo tegenop! Maar het was super simpel. Het was gewoon super gezellig. Leek meer op gezellig bijkletsen". Wil jij ook met max. 3 sollicitatiegesprekken je droombaan scoren? 

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en klik dan nu op Ja Bodo ik wil ook met max. 3 sollicitatiegesprekken mijn droombaan scoren!

Ik trakteer in Nieuwegein en Heerenveen
op gratis parkeren, thee en koffie!
Bodo

Reactie plaatsen