Hoera ik ben jarig en trakteer!
Hoera ik ben jarig en trakteer!
Loopbaanopstellingen
Bodo Agterhof
Loopbaanopstellingen
12/11/2023
2 min
0

Hoera ik ben jarig en trakteer!

12/11/2023
2 min
0

Hoera ik ben jarig en trakteer!

Hoera ik ben jarig & trakteer! Wil je werken met hart & ziel? Dat kan met familie- en loopbaanopstellingen. Succesgarantie 95% en tijdelijk 20% korting.


Onvergetelijk

In de proviandkast bij John stond een fles Parfait d'Amour paars te glimmen. We waren nog geen 18 jaar en vonden die fles magisch! Bleek enorm lekker met een scheut jus d'orange.

Ik werd er zo straalbezopen van, dat ik de volgende morgen mijn hockeystick vergat mee te nemen. Het werd een onvergetelijke wedstrijd.

Die verjaardag vergeet ik nooit weer

Toen ik 18 werd, die verjaardag vergeet ik nooit weer! Komkommer en rauwe bloemkool + dipsaus was gezond, dus stond er bier en wijn op tafel . . . en Parfait d'Amour.

Wat moest ik de volgende dag overgeven. Drie dagen duurde die kater. Nooit meer van alles door elkaar heen gezopen. Later, veel later hebben we er de slappe lach over gehad.

Mijlpaal

Weet je wat ik een mijlpaal vond? 45 Jaar worden! Mijn vader overleed op 44-jarige leeftijd en op de één of andere manier reikte mijn innerlijke horizon niet verder.

Ik had de hoofdprijs en mijn midlife crisis nodigde me uit de trap af te komen naar de prijzenkast. Ik zocht er van alles, behalve mijn ziel.

Werken met hart en ziel

Wist ik veel. Werken met hart en ziel deed ik al lang. Had ik niet in de gaten. Het blijkt mijn core business en werkt als een trein. Niet voor niets geven mijn klanten hun nieuwe baan een 9, ene 9,5 en soms zelfs een dikke, vette 10.

Als je wilt ga naar loopbaanregisseur . nl en klik op 'deal'. Daar zie je meer dan 60 video testimonials. Hoor en zie je het eventjes van een ander.

Familie- en loopbaanopstellingen

Daarna leerde ik familie- en loopbaanopstellingen kennen. Dan leer je leven met hart en ziel. Het is simpel. Als je de kink uit je innerlijke patronen haalt, loopt je loopbaan ook als een trein.

Zeker als je je levensopdracht weet. dan weet je meteen je beroeping. Zo is het kinderspel om je passie in je CV en LinkedIn-profiel te stoppen. het maakt je werkelijk onweerstaanbaar. Vandaar mijn succesgarantie van 95%.

Kerst 2024

Hoe wil jij kerst 2024 vieren? Wil je weer zo'n fucked-up feest, omdat jij niet lekker in je vel zit? Of wil je er lekker spekkig warmpjes bijzitten, omdat het gewoon vet goed met je gaat?

Dan is dit de kans van je leven! Bij de Lidl ben ik nu het dubbele kwijt vergeleken met 2 jaar geleden. Vandaar, dat ik per 1 januari mijn prijzen met 10% verhoog. Dat maakt mijn cadeau aan jou extra voordelig.

Hoera ik ben jarig en trakteer!

Hoera ik ben jarig & trakteer! Wil je werken met hart & ziel? Dat kan met familie- en loopbaanopstellingen. Succesgarantie 95%.

Op 20 december word ik 60 jaar. Sorry, ik ga geen 60% korting geven. Met liefde begeleid ik je naar je volgende baan die je minimaal een 8 geeft. Tot en met het vuurwerk op oudejaarsavond geef ik je 20% korting. Pak nu jouw kans en klik op

👉  Ja ik wil mijn leven en loopbaan een 9 geven + gratis intakegesprek incl. kleine opstelling in Heerenveen of Nieuwegein.  👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën