Bungeejumpen met systemische loopbaancoaching bij Bodo
Systemische loopbaancoaching bij Bodo in Nieuwegein en Heerenveen
loopbaanbegeleiding
Bodo Agterhof
loopbaanbegeleiding
02/19/2024
2 min
0

Bungeejumpen met Systemische loopbaancoaching bij Bodo

02/19/2024
2 min
0

Bungeejumpen met systemische loopbaancoaching bij Bodo

Bungeejumpen met systemische loopbaancoaching bij Bodo in Nieuwegein of Heerenveen? 95% Succesgarantie met familieopstellingen & loopbaanopstellingen.

Systemische loopbaanbegeleiding?

Met systemische loopbaanbegeleiding geven we aan, dat je als persoon bestaat uit een systeem:

1- Je ego met je persoonlijkheid en talenten

2- Je ratio met je IQ en opleiding

3- Je hart met het werk dat jouw passie heeft en

4- Je ziel met alle bewuste en onbewuste innerlijke patronen.

Wil je loopbaan weer lekker lopen, moeten deze 4 onderdelen synchroon met elkaar lopen.

Helaas hapert het systeem nogal eens. Als je iets naars meemaakte, als je afstandelijke ouders hebt of zelfs traumatische ervaringen heb beleefd, ontstaan er patronen in je ziel die niet mee- maar tegenwerken. Dat is waar familie- en loopbaanopstellingen om de hoek komen kijken.

Familie- en loopbaanopstellingen

Voordat ze me bellen, hebben ze op de rotonde minimaal 3 keer de verkeerde afslag genomen. Ze zijn het beu. Ze zijn zichzelf beu. Ze zijn het vooral beu om perspectieven te missen. Dus proberen ze het gewoon.

Familie- en loopbaanopstellingen zijn de kortste, krachtigste en snelste weg om om te draaien in de doodlopende straat en op de rotonde deze keer de juiste afslag te kiezen.

Bungeejumpen in je loopbaan

Intuïtief voelen mijn klanten aan, dat het geen zin heeft alsmaar in helicopterview naar hun loopbaan te blijven kijken en duizelig te worden van de ronddraaiende wieken van die chopper.

Ze besluiten hun haar los te doen en poep te roepen. Ze gooien die helicopterdeur open en springen gewoon. Overigens zijn dat de succesvolste trajecten. Ze scoren hun droombaan, omdat ze dat deep down gewoon besloten hebben.

Reguliere of systemische loopbaancoaching?

Reguliere loopbaancoaching is met testjes en met gesprekken, waarbij je je talenten en loopbaankoers in kaart brengt en hele verstandige tips ontvangt over hoe je handig solliciteert Kan ik je aanbevelen als je je leven en loopbaan nog aan het opbouwen bent, dus zeg tot je 40-e jaar.

Vanaf dat je 40e jaar worden andere mechanismes belangrijk, zowel in je leven als in je werk. Vanaf je 40-ste is het niet meer de vraag waarmee je je geld verdient, het is eerder de vraag welk werk jou gelukkig maakt en voldoening schenkt. Alleen op deze manier blijf je gezond en word je gelukkig.

Werkgeluk

Een vingerwijzing over hoe je in je loopbaan gelukkig wordt, vind je in je grootste gave. Die ligt onder je grootste pijn, verdriet of tegenslag. Je gave is het scharnierpunt tussen je 6 grootste zielstalenten. Zo begint jouw werkgeluk te werken.

Met systemische coaching brengen we je 6 zielstalenten en je grootste gave in één sessie in kaart. Sta je lekker sterk mee in je sollicitatiegesprekken.

Systemische loopbaancoaching met Bodo in Nieuwegein of Heerenveen

Heb zin in een potje systemische loopbaancoaching met Bodo in Nieuwegein of Heerenveen. Voor de reisafstand hoef je het niet te laten.

Wel als je ongelukkig in je loopbaan wilt blijven. Mail me dan vooral niet. Ben je je eigen gezeur nu wel zat? Zoek je loopbaangeluk? klik dan op

👉   Ja doe mij een potje systemische loopbaancoaching met Bodo in Nieuwegein of Heerenveen met 95% succesgarantie op werkgeluk!  👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën