Goddelijk geïnspireerde loopbaan in Friesland
Goddelijk geïnspireerde loopbaan in Friesland

Goddelijk geïnspireerde loopbaan in Friesland

Goddelijk geïnspireerde loopbaan in Friesland?

Rent je loopbaan bij je weg? Zoek jij een goddelijk geïnspireerde loopbaan in Friesland of Utrecht? Zo vindt je droombaan jou met 95% succesgarantie.


Goddelijk geïnspireerd

Als the Bohemian Rhapsody van Queen niet goddelijk geïnspireerd is, dan koop ik nu een enkeltje naar de hemelpoort om van daaruit mijn middelste vinger naar je op te steken. Ja sorry ik heb soms wat ondeugende humor, mag ik?

Er gaan allerlei verhalen rond over hoe ze dit mooie nummer in Gods naam hebben gecomponeerd. Vermoedelijk zaten ze met een dikke joint half in de hemel. 

Je carrière goddelijk verkloten

Je kunt je carrière natuurlijk ook goddelijk verkloten. Weet je wat de pest is? Een ander ziet, ruikt en voelt veel eerder dan jijzelf, dat er iets niet klopt en dat er steeds meer zand tussen de tandwielen raakt. 

Vandaag zag ik toevallig Rob Oudkerk even op tv. Ken je hem nog? Hij was huisarts in Amstelveen. Hij was ook politicus en ging vreemd bij de dames van plezier. Dat was in die tijd een harde no go en het licht van zijn carrière doofde in the red light district.

Goddelijk geïnspireerde loopbaan

Weet je wie pas echt een goddelijk geïnspireerde loopbaan heeft? Ze maakt jurken, dat echt denk van WTF, where have you been all this time? Waarom heb je de wereld niet veel eerder zo blij gemaakt met je jurken?

Google maar eens op de jurken van Iris van Herpen. Beyhive Beyoncé was utterly flabberghasted en bestelde er meteen een paar. Ook onze eigen Koningin Màxima droeg onlangs een La Herpen. Ze was zelfs zo wild enthousiast, dat ze in Parijs naar de Iris van Herpen Exhibition ging waar de media meteen bol van stonden. 

Goddelijke of duivelse loopbaan?

Wat voor loopbaan heb jij nu? Heb je een goddelijke of een duivelse loopbaan? 


Rent je loopbaan bij je weg?


Dat is wat ik jou namelijk gun: die Goddelijk 😇 lekker lopende loopbaan.

Een baan die net zoals mijn andere klanten beoordeelt met een 9, een 9,5 of misschien wel een hele dikke vette 10!

Weet je wat de grap is? Die goddelijk fijne baan, die kun je niet kiezen. Die is al voor je gekozen. Door wat?

Door de universele wetmatigheden, door wat er meer is tussen hemel en aarde, door God, door the Law of Attraction, geef het de naam die voor jou het beste past. 

Als die baan jou vindt, dan heb je die goddelijk fijne baan te pakken. 

Daar help ik je graag bij. 

Voor meer info klik op het artikel dat bij deze video hoort. 

Heb je al op de 'Deal' knop geklikt? Je ziet er meer dan 60 video testimonials van klanten die ik naar hun droombaan begeleid heb. 

Eerst liep hun loopbaan als dikke stront door de dunne trechter. Die loopbaan die liep dus voor geen meter. Wat zeg ik? Die loopbaan rende gewoon keihard bij ze weg. 

Wat je in die filmpjes ziet, is na gemiddeld een half jaar begeleiding. 

Dan hebben ze hun droombaan te pakken. Wat zeg ik? Dan hebben ze die goddelijk lekker lopende loopbaan en die droombaan die ze een 9, een 9,5 en soms zelfs een dikke, vette 10 geven.

Wat het geheim is van een goddelijk lekker lopende loopbaan?

We zijn allemaal onderdeel van een Goddelijk masterplan. 

Heb je wel eens gezien, hoe het lange bekje van die ene specifieke soort Kolibrie precies in dan ene bloempje past en niet in een ander bloempje?

Nou dat dus, 

Noem het zoals jij wilt. 

Het universum, de universele wetten, God, the Law of Attraction, die Ouwe boven ons achter zijn Goddelijke mengpaneel,

Het zit door de hele wereld heen, door alle planten en alle dieren heen. 

Dus zit het ook door organisaties heen, door loopbanen en door ons heen. 

Sommige chefkoks koken zo lekker dat er een kudde engelen over je tong fietst, als je in Gaugi's Segrada Familia in Barcelona bent, denk en voel je de vraag waar die man in Hemelsnaam zijn inspiratie vandaan haalde, heb je de amper te beschrijven zo mooie jurken van iris van Herpen al gezien en als the Bohemian Rapsody van Queen niet goddelijk geïnspireerd is, dan koop ik nu een enkeltje naar de hemelpoort om van daaruit mijn middelste vinger naar jullie op te steken, ja sorry ik heb soms wat ondeugende humor, mag ik?

Als ik jou begeleid om jouw loopbaan goddelijk lekker te laten lopen, gaan we op zoek naar jouw 6 grootste zielstalenten, die heb je meegekregen van je ouders, grootouders en overgrootouders. 

Wat je niet van hen hebt meegekregen, dat is jouw grootste gave. Daarmee verdien je het gemakkelijkste je maandelijkse inkomen. Maakt niet uit of je in dienstverband of als zzp`er werkt.

Daarna gaan we op zoek naar de kapstok van je grootste gave en je 6 zielstalenten: dat is je levensopdracht. 

We zijn hier nu om iets te leren. Dat is je levensopdracht. Met dat doel krijgen we allemaal een paar rotsblokken op ons pad gepresenteerd, die we niet leuk vinden. Bad luck? You gotta suck them up!

Je beroeping is die baan die zo perfect bij je past, dat je je goed laat betalen om privé ruimte te geven aan je levensopdracht. 

Eigenlijk is dan je baan het verdienmodel om te leren wat je moet leren. 

Dan heb je een goddelijk lekker lopende loopbaan, omdat je gewoon doet waarvoor je gemaakt bent. 

Wedden, dat dan die ene droombaan gewoon vanzelf op je pad verschijnt? 

Dat is namelijk wat al mijn klanten overkomt. 

Reactie plaatsen