Zoek je loopbaanadvies of ander werk?
Zoek je loopbaanadvies of ander werk - leuker werk?

Zoek je loopbaanadvies of ander werk?

Zoek je loopbaanadvies of ander werk?

Zoek je loopbaanadvies ๐Ÿ‘€ of ander werk? Ik ben ๐ŸŽฌ LoopbaanRegisseur, mijn naam is ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ Bodo. Slagingskans 95%, klanttevredenheid 9,3. en 30 jaar ervaring.


Zoek je loopbaanadvies of ander werk?

Welkom bij LoopbaanRegisseur, mijn naam is Bodo Agterhof. Mijn voornaam is anders en mijn aanpak is dat ook, daarover zo meteen meer.

Mijn vader komt uit Doetinchem en werd geboren in een ondernemersgezin. Vandaar, dat het ondernemen, het doen me met de paplepel is ingegoten.

Mijn moeder komt uit Duitsland en had Berlijnse ouders. Vandaar mijn Duitse voornaam.

Zoek je leuker werk?

Als je uit wilt vinden welke loopbaankoers bij je past, als je je koers wilt herijken of als je ander werk zoekt -vooral leuker werk- dan ben je bij mij aan het goed adres.

In totaal begeleid ik nu kleine 30 jaar mensen op de arbeidsmarkt. Ik heb uitzendkrachten begeleid, ben consulent op het arbeidsbureau geweest en heb 5 jaar langdurig werklozen naar werk begeleid. Dat is topsport. Toch lukte het me om 66% weer aan de bak te krijgen.

Ik werk nu kleine 20 jaar als ZZP-er. De 1e 10 jaar lag mijn slagingspercentage op 80%. Da's niet gek toch? De 2e 10 jaar steeg dat percentage naar 95%. Dat komt door het werken met familie- en met loopbaanopstellingen. Vertel ik je zo wat meer over.

Bij het kennismakingsgesprek zitten we naast elkaar

Heel lang heb ik geleefd en gewerkt zoals het hoort. Het 1e gesprek -het kennismakingsgesprek- heb ik heel lang aan tafel gevoerd. Alleen dan staat er iets tussen jou en mij in. Bovendien zitten we dan tegenover elkaar en dat schept een vierkante, hoekige energie.

Ik heb de tafels aan de kant geschoven. Dat schept lekker veel ruimte. Er staan 2 stoelen uitnodigend op je te wachten. Ze staan naast elkaar. Dit schept de energie dat ik in je loopbaan graag een eindje met je optrek.

We kijken vooruit naar de horizon

Terwijl we naast elkaar zitten, doen we een bakje. We kijken vooruit naar de horizon. Zo ontstaat er een sfeer van 'wij'.

Eerst praten we over wat oppervlakkige zaken, zoals het weer en zo. Daarna gaan we een stap verder, maken we echt kennis en bespreken we waar en hoe het vastloopt.

Als je vastloopt in je loopbaan

Als je vastloopt in je loopbaan, zijn er patronen aan de binnenkant waar je op vastloopt. Er is meer tussen hemel en aarde en sommige dingen zijn gewoon te stom toevallig.

Mijn ervaring is dat als je lekker vastloopt in je loopbaan, dat je dan door dat wat er meer is in een huiswerkklasje wordt gezet.

Dat is waar ik om de hoek kom kijken. Ik help je met je innerlijke huiswerk te maken. Als je dat doet, gaat je loopbaan vanzelf weer lekker lopen. Vandaar dat hoge succespercentage van 95%.

Zoek je loopbaanadvies of ander werk in Nieuwegein (Utrecht)?

Als je loopbaanadvies of ander werk in Nieuwegein (Utrecht) zoekt, ben je van harte welkom in het prachtige pand in het schilderachtige Vreeswijk, vlak aan het water.

Daar huur ik een prachtig groot en ruimtelijk pand met een superfijne lichtinval. Je kunt gratis parkeren, daโ€™s lekker meegenomen.

Zoek je loopbaanadvies of ander werk in Heerenveen (Friesland)?

Als je loopbaanadvies of ander werk in Heerenveen (Friesland) zoekt, ben je van harte welkom in de fijne kantoorruimte pal naast het Centraal Station.

Daar huur ik al 15 jaar een rustige ruimte waar het goed toeven is. Ook hier kun je gratis parkeren, neem wel even die blauwe P-schijf mee.

In 1 Dag vanย ๐Ÿ—‘ย Puinhoop naarย ๐ŸŽฌย Regie

Wil je video's over loopbaanbegeleiding zien, zodat ik je alvast een eindje op weg help? Klik op Gratis Artikelen en Video's over loopbaanregie.

In je luie stoel lekker comfy over meer regie in je loopbaan lezen? Over waarom de ene loopbaan lekker loopt en waarom de loopbaan bij de ander wegrent?

Ik heb er een e-boek over geschreven. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil de regie terug over mijn loopbaan.

Wil je in 1 dag van puinhoop naar regie? Op deze intensieve masterclass leer je in รฉรฉn dag alles wat je nodig hebt om trefzeker te solliciteren. Vertel ik je precies met welke inside info mijn klanten maar 3 sollicitaties nodig hebben en hun droombaan scoren.

Klik op De Loopbaan BoostCamp: De Masterclass om in 1 dag trefzeker te solliciteren.

Ik zie je graag,

Bodo

Reactie plaatsen