Bodos deal bij loopbaanbegeleiding en zoeken naar ander werk?
Wat is Bodo's deal bij loopbaanbegeleiding en werk naar werk?

Bodo's deal bij loopbaanbegeleiding en zoeken naar ander werk?

Bodo’s deal bij loopbaanbegeleiding en zoeken naar ander werk 

Bodo's deal bij loopbaanbegeleiding en zoeken naar ander werk? Klanttevredenheid 9,3 Succesgarantie 95%. Welkom in Nieuwegein en Heerenveen.


Ambitieus ettertje in mijn eigen loopbaan

Ik heb ooit besloten in dat wat ik doe -in grote lijnen maakt me dat niet zo veel uit- ik wil alleen wel één van de besten van Nederland zijn.

Ik heb er hard voor gewerkt en mijn slagingspercentage schommelde altijd rond de 80%. Maar ik ben een ambitieus ettertje in mijn eigen loopbaan. Al is 80% best ok, ik ben gaan zoeken of er meer in zit.

Succes bij loopbaanadvies en nieuw werk zoeken

Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met systemisch werk: met familieopstellingen en met loopbaanopstellingen. Dat is de taal van de binnenkant, van de ziel. Heel handig als je wilt werken met hart & ziel.

Tot mijn eigen stomme verbazing steeg dat succespercentage van 80 naar 95%. Sterker nog, de klanttevredenheid is 9,3. Graag begeleid ik je naar jouw succes bij loopbaanadvies en nieuw werk zoeken.

Bodo’s deal bij loopbaanbegeleiding

Bij loopbaanbegeleiding bied ik je de deal, dat je loopbaankoers shockproof is voor de komende 10 jaar.

Ben intercedent geweest en consulent op het Arbeidsbureau. Daarna heb ik 5 jaar langdurig werklozen naar werk begeleid. Inmiddels werk ik bijna 20 jaar voor mezelf.

Met 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op de arbeidsmarkt heb ik veel kennis en ervaring. Dat deel ik graag met je, zodat ook jouw loopbaan weer lekker loopt.

Bodo’s deal bij zoeken naar ander werk

Mijn klanten vinden die écht leuke baan met maar 3 sollicitatiegesprekken. Dat zeg ik niet alleen, dat zeggen mijn klanten zelf. Dat is het grootste compliment, dat klanten me kunnen geven. Kijk zelf maar eventjes en klik op Wat zeggen Bodo’s klanten over LoopbaanRegisseur?

Eigenlijk zeggen ze: “Ja ik ga met mijn hoofd niet op YouTube”. Tegen mij zeggen ze: “Joh, jouw dienstverlening is zo knettergoed, voor jou doe ik dat!” Vandaar, dat ik meer dan 50 video testimonials heb op YouTube. En daar ben ik -echt waar- apentrots op.

Zoek je loopbaanadvies of ander werk in Nieuwegein (Utrecht)?

Rammelt je loopbaan? Durf je geen beslissing te nemen, omdat je geen perspectief hebt? Als je een heldere loopbaankoers hebt sta je weer lekker in je kracht en neemt je besluitvaardigheid toe.

Zoek je loopbaanadvies of ander werk in Nieuwegein bij Utrecht? Dan ben je van harte welkom in mijn prachtige, ruime pand vlak aan het water. Je kunt gratis parkeren voor de deur en het eerste gesprek is gratis.

Zoek je loopbaanadvies of ander werk in Heerenveen (Friesland)?

Word je weg georganiseerd? Loop je aan tegen een burn-out of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Met mijn 30 jaar ervaring krijgen we je loopbaan snel weer right on track en kom je weer thuis met inspirerende verhalen.

Zoek je ander werk met 95% bestemmingsgarantie of loopbaanadvies in Heerenveen Friesland? Dan ben je van harte welkom in Gebouw Werkstate pal naast het station. Met de blauwe P-schijf kun je gratis parkeren voor de deur en het eerste gesprek is gratis.

In 1 Dag van 🗑 Puinhoop naar 🎬 Regie in je loopbaan?

In je luie stoel lekker comfy over meer regie in je loopbaan lezen? Over waarom de ene loopbaan lekker loopt en waarom de loopbaan bij de ander wegrent?

Ik heb er een e-boek over geschreven. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil de regie terug over mijn loopbaan.

Wil je in 1 dag van puinhoop naar regie? Op deze intensieve masterclass leer je in één dag alles wat je nodig hebt om trefzeker te solliciteren. Vertel ik je precies met welke inside info mijn klanten maar 3 sollicitaties nodig hebben en hun droombaan scoren.

Klik op De Loopbaan BoostCamp: De Masterclass om in 1 dag trefzeker te solliciteren.

Ik zie je graag,
Bodo

Reactie plaatsen