Met loopbaanadvies ben je koersvast voor de komende 10 jaar
Met loopbaanadvies koersvast voor 10 jaar

Met loopbaanadvies ben je koersvast voor de komende 10 jaar

Met loopbaanadvies ben je koersvast voor de komende 10 jaar

Ben je je loopbaankoers 🎢 kwijt? Met loopbaanadvies ben je koersvast 🏎 voor de komende 10 jaar. Welkom 🙋‍♂️ in Nieuwegein (Utrecht) en Heerenveen (Friesland).


Ben je je loopbaankoers 🎢 kwijt?

Als je je loopbaankoers kwijt bent, ben je niet blij met het werk dat je doet. Het is net een foute date met wie je uit eten bent. Naah het is wel te doen, maar het houdt niet over. Geen blijvertje dus.

Je ziet wel eens van die mensen -ze kunnen plantsoenen schoffelen, het kan de ober zijn in een restaurant, het kan de shoarma-kok zijn, het kan een directeur zijn- je ziet wel eens mensen en die zijn echt blij met het werk dat ze doen. Als je je loopbaankoets volgt, maakt je dat woest aantrekkelijk!

Werken met passie

Sommige mensen stralen gewoon als ze over hun werk praten. Dat werk, dat zijn ze gewoon ten voeten uit. Dat is die lichtgevende vaas in het filmpje. Dat is die stip aan de horizon.

Collega’s schuiven klussen naar die collega, omdat ze weten dat het dan gewoon goed komt. Mensen die werken met passie verzuimen minder, verzuimen korter, werken harder, het werk gaat ze gemakkelijker af, ze werken makkelijker en fijner samen en ze boeken sneller resultaat.

Passief is de sluipmoordenaar van passie

Het begint klein. Zo van vandaag heb ik even geen zin, kan gebeuren toch?

Pas op, dit het verhaal van de kikker en het kokende water! Het lieve kwakende beestje zwom lekker in een pannetje met water. Heel langzaam ging het vuur eronder aan.

Eerst was het water wat koud en de kikker bewoog stram en stijf. Toen het water lekker behaaglijk warm was kwaakte de kikker dat het een lieve lust was. Ineens dobberde de kikker ondersteboven in het water. Het was te laat.

Passief is de sluipmoordenaar van passie. Het begint klein. Als je te lang niets doet, vermoord je daarmee je passie. Da's de moord voor elke loopbaan.

Met loopbaanadvies van passief naar pure passie

Echte passie zit niet in je harses. Ook niet in je ego. Echte passie zit in je ziel. Je ziel is de powerhouse die je 24/7 bij je hebt.

Wil je ontdekken waar je ziel echt lekker blij van wordt? Wat de koers van je ziel is? Zodat je weer met hart & ziel aan de slag gaat? Da’s mijn core business. Vandaar dat hoge succespercentage van 95%. Vandaar, dat mijn klanten hun baan scoren met maar 3 sollicitatiegesprekken.

Zoek je loopbaanadvies in Nieuwegein (Utrecht)?

Zoek je loopbaanadvies in Nieuwegein (Utrecht)? Je bent van harte welkom in het prachtige pand in het schilderachtige Vreeswijk, vlak aan het water.

Daar huur ik een prachtig groot en ruimtelijk pand met een superfijne lichtinval. Je kunt gratis parkeren, da’s lekker meegenomen.

Zoek je loopbaanadvies in Heerenveen (Friesland)?

Zoek je loopbaanadvies in Heerenveen (Friesland)? Je bent van harte welkom in de fijne kantoorruimte pal naast het Centraal Station.

Daar huur ik al 15 jaar een rustige ruimte waar het goed toeven is. Ook hier kun je gratis parkeren, neem wel even die blauwe P-schijf mee.

In 1 Dag van 🗑 Puinhoop naar 🎬 Regie

In je luie stoel lekker comfy over meer regie in je loopbaan lezen? Over waarom de ene loopbaan lekker loopt en waarom de loopbaan bij de ander wegrent?

Ik heb er een e-boek over geschreven. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil de regie terug over mijn loopbaan.

Wil je in 1 dag van puinhoop naar regie? Op deze intensieve masterclass leer je in één dag alles wat je nodig hebt om trefzeker te solliciteren. Vertel ik je precies met welke inside info mijn klanten maar 3 sollicitaties nodig hebben en hun droombaan scoren.

Klik op De Loopbaan BoostCamp: De Masterclass om in 1 dag trefzeker te solliciteren.

Ik zie je graag,
Bodo

Reactie plaatsen