Bodos recept hoe machtig mooi werk jou vindt in 7 stappen
Het Recept: Hoe jij je droombaan vindt in 7 stappen

Bodo's recept hoe machtig mooi werk jou vindt in 7 stappen

Bodo's recept; in 7 stappen naar je droombaan

Wil je je droombaan 💭 scoren? met 95% succesgarantie 🤝 ? Bodo's recept: 'In 7 stappen naar je droombaan met maar 3 🗣sollicitaties.


Hoe mijn klanten zelf de regie pakken in hun loopbaan 

Ik heb bijna 30 jaar ervaring als loopbaanprofessional met het begeleiden van mensen op de arbeidsmarkt. In de loop der jaren heb ik technieken ontwikkeld, waarmee je je loopbaan grondig en snel weer op de rit krijgt.

Niet voor niets, dat het grootste compliment is dat ik meer dan 50 video-testimonials heb op YouTube. Kijk en luister even Hoe mijn klanten zelf de regie pakken in hun loopbaan.

Al mijn kennis en ervaring heb ik voor gebundeld in het recept met 7 stappen hoe machtig mooi werk jou vindt.

Stap 7: Succesvol Solliciteren 

Ik neem alle 7 stappen even met je door. We werken achterstevoren en starten met stap 7: Succesvol Solliciteren.

De laatste stap staat voor sollicitatiegesprekken. Dat vinden mensen vaak heel spannend. We nemen de top-5 aan vragen door en hoe je daarop ijzersterk kan antwoorden.

Al die vragen over talenten, plussen en minnen: you can do much better then that, zodat ze aan het einde van het gesprek jou graag willen hebben.

Stap 6: Promotion Power

De stap daarvoor -stap nummer 6- is je promotie, dus je brieven en CV. Je kunt een YouTube kanaal gebruiken voor je elevator pitch, je kunt Facebook gebruiken, dus alle promotiekanalen: daar gaan we een strategie voor bedenken.

Ik leer je wat ik mijn klanten leer die hun droombaan scoren. Hoe zorg je dat je met je CV zeker weten wordt uitgenodigd? Welke motivatiebrief geeft jouw sollicitatie turbo power? Welke brief + CV wordt 95% for sure gelezen?

Stap 5: Presentation Power

Je presentatie: we gaan een manier bedenken voor je elevator pitch -je sticky story- van kleine 2 minuten, zodat ie uit je gevoel komt, en bij de kijker van je pitch niet in het hoofd, maar in het gevoel binnenkomt en hier blijft hangen.

Voor mij is je elevator pitch de kurk waar je hele sollicitatie op drijft. Het is de basis. Juist vanwege een sterke pitch hoeven mijn klanten maar 3 keer te solliciteren om die droombaan te pakken te krijgen.

Stap 4: Professional Power

De stap daarvoor is je professionele power: je loopbaankoers. Dat is die stip aan het einde van de horizon. Welk werk ben jij? Bij welk werk straal je het vanzelf uit, dat je daar de passie voor hebt?

Selecteurs (HRM, managers, werving & selectie) zijn getraind in het selecteren op iemand met veel professionele power. Als je dit mist, val je snel door de mand.

Stap 3: Soul Power

Om dat voor elkaar te krijgen, moet je bij je binnenkant zitten, bij je ziel, zodat je kunt werken met hart & ziel.

Het inloggen op je ziel, dat is wat ik mijn klanten leer. Daarom zijn ze intuïtief ijzersterk. Ze beseffen daardoor welk werk, welke collega’s en welke leidinggevenden wel en niet bij ze passen en vooral waarom.

Je ziel is de grootste powerhouse die je 24/7 bij je hebt. Het is meteen de meest onderschatte en verwaarloosde krachtcentrale. Ben jij aangesloten bij je ziel? Dan ben je bij je passie!

Stap 2: Personal Power

Als je succesvol wilt solliciteren, moet je lekker in je vel zitten. Als je niet in je kracht staat gaan we er eerst samen voor zorgen dat dat wel het geval is. Soms gaan we daardoor eerst aan de gang met verwerken van je ontslag of andere energie-slurpers, zoals een burn-out.

Daarna gaan we kijken wat je vaardigheden zijn, je talenten, je zielstalenten en je gave. Als je je gave helder hebt weet je precies waarmee je op de beste en de makkelijkste manier je geld verdient.

Stap 1: Decision Power

Doet ie het of doet ie het niet? Alles staat of valt met stap nummer één. Het begint -hoe spannend het soms ook is- met een besluit.

Hoe neem je het besluit voor go of no go, welke besluiten kun je allemaal nemen -er zijn meerdere wegen naar Rome- en welke argumenten leg je in de beide weegschalen?

Dit bespreken we samen in het kennismakingsgesprek. Een eerste gesprek is bij mij altijd gratis. Parkeren is ook gratis. Zelfs de koffie, thee en het water met een bubbeltje zijn gratis.

Wil je meteen op de snelste en krachtigste de regie over je loopbaan pakken en aansturen op resultaat? Klik op Ja Bodo ik wil een kennismakingsgesprek. 

Dan ontmoeten we elkaar graag in Nieuwegein of in Heerenveen.

In 1 Dag van 🗑 Puinhoop naar 🎬 Regie in je loopbaan?

In je luie stoel lekker comfy over meer regie in je loopbaan lezen? Over waarom de ene loopbaan lekker loopt en waarom de loopbaan bij de ander wegrent? 

Ik heb er een e-boek over geschreven. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Je leest er alles over Bodo's recept met alle 7 stappen. Klik op Ja ik wil de regie terug over mijn loopbaan.

Wil je in 1 dag van puinhoop naar regie? Op deze intensieve masterclass leer je in één dag alles wat je nodig hebt om trefzeker te solliciteren. Vertel ik je precies met welke inside info mijn klanten maar 3 sollicitaties nodig hebben en hun droombaan scoren. 

Klik op De Loopbaan BoostCamp: De Masterclass om in 1 dag trefzeker te solliciteren.

Ik zie je graag,
Bodo

Reactie plaatsen