Ik heb een e-boek voor je: Hoe machtig mooi werk jou vindt in 7 stappen
E-boek: Hoe vind je je droombaan?

Ik heb een e-boek voor je: Hoe machtig mooi werk jou vindt in 7 stappen

E-boek: Hoe je droombaan jou vindt in 7 stappen

Het recept hoe je jouw 💭 droombaan scoort in 3️⃣ sollicitatiegesprekjes. E-boek: Hoe je droombaan jou 🫵 vindt in 7 stappen.


Hoe je jouw droombaan scoort 

Ik heb een e-boek voor je: hoe machtig mooi werk jou vindt in 7 stappen. Deze 7 stappen zijn het resultaat van 30 jaar cumulatieve ervaring met loopbaanbegeleiding van werkzoekenden naar hun droombaan.

Ik ben met name trots op de laatste 10 jaar, waarbij mijn succespercentage steeg van 80% naar 95%. Dat zeg ik niet alleen. Dat zeggen mijn klanten zelf. De afgelopen jaren heb ik meer dan 50 video testimonials verzameld.

De kwaliteit van mijn loopbaanbegeleiding geven ze een 8, een 9 of een 10. Hun nieuwe baan geven ze een 9 of een 10. Als je wilt klik even op Wat is Bodo’s deal bij loopbaanbegeleiding en hoe je je droombaan vindt.

Je droombaan in 7 stappen

De 1e stap en daar staat of valt alles mee. Het is de regisseursstoel, want ik wil je uitnodigen dat jij plaatsneemt in die stoel. Dat jij de regie pakt. Dat je ophoudt die regie bij iets of iemand anders neer te leggen. Samen zorgen we ervoor dat jij de regie pakt in jouw loopbaan.

Wat zijn je talenten en wat is je grootste gave?

Dat zorgt meteen voor stap nummer 2: personal power, dat je beter in je vel komt te zitten. Gaan we kijken wat je zielstalenten zijn en wat je grootste gave is waarmee jij het makkelijkste je geld verdient.

Werken met hart & ziel

Daarna gaan we nog een laagje naar binnen: naar de ziel. Als je aangesloten bent bij het grootste instrument, dat je 24/7 bij je hebt: je ziel, dan is het veel makkelijker om te werken met hart & ziel.

Bij welke loopbaankoers springt je ziel een sprongetje?

De baan die je echt bent, dat is de 4e stap: professional power ligt besloten in je ziel. Jouw ziel weet heus wel van welk werk jij hartstikke gelukkig wordt. Nou jij nog!

Moet je alleen even ophouden met je ego en met he harses ertussen te gaan zitten, zodat je bij je ziel komt en die baan ontdekt die jij bent en waarmee jij in het licht staat.

Je elevator pitch is de basis voor elke succesvolle sollicitatie

Als je weet, voelt, beseft welk werk jou blij maakt, wordt het veel makkelijker om je te presenteren in een elevator pitch. Dat kan ik je leren, ook al vind je het spannend en ook al ben je introvert.

Met welk CV + motivatiebrief word je geheid uitgenodigd?

Daarna gaan we kijken, hoe jij jezelf promoot. Wat voor brief schrijf je? Hoe maak je je CV, zodat die passie erin doorkomt? Misschien durf je wel een videofilmpje te maken.

Slechts 3 sollicitatiegesprekjes nodig voor je droombaan

Dan de laatste stap: hoe solliciteer je? Mijn cursisten die komen bij me terug met ze hebben maar 3 sollicitatiegesprekken nodig. En het mooiste is: solliciteren -zeggen ze- voelt als een koffiegesprek.

Als je deze stappen voorbereidt, wordt solliciteren easy peasy, zeg maar a piece of cake.

Stop krampachtig zoeken en laat je droombaan jou vinden

Het e-boek bestaat uit 2 gedeelten. Het 1e gedeelte is gratis. Het 2e gedeelte daar vraag ik 7,- voor, want ook ik heb kaas op mijn brood nodig. Ruim 50 kantjes hoe machtig mooi werk jou vindt! Stop met krampachtig vacatures zoeken en laat je droombaan jou vinden!@

Klik nu op Ik heb een E-boek voor je geschreven: Hoe machtig mooi werk jou vindt in 7 stappen

Veel leesplezier,
Bodo

Reactie plaatsen