Wie is Bodo LoopbaanRegisseur?
Wie is LoopbaanRegisseur Bodo?

Wie is Bodo LoopbaanRegisseur?

Wie is Bodo LoopbaanRegisseur?

Wie is Bodo 🙋‍♂️ LoopbaanRegisseur? Specialist loopbaanbegeleiding & outplacement van werk naar werk.  Met 30 jaar 💪 ervaring 👍 95% succesgarantie en klanttevredenheid 9,3.


Lekkere loopbaanstart

Weet je wat de grap is van mijn eigen loopbaan? In het begin mislukte die. Computer says no. Dus geen lekkere loopbaanstart.

Op de HEAO studeerde ik Commerciële Economie, dat bleek niet mijn ding. Ik zakte en zakte nog een keer.

Wat zei mijn innerlijke stem?

“Doe wat anders. Doe je haar los en zeg poep!” Wat zei mijn innerlijke stem? “Doe niets en ga naar Egypte”. Dat heb ik gedaan.

Ik leerde er wat mensen kennen en kon via-via aan de slag bij een Nederlandse touroperator. Heb er 2 jaar gewoond en gewerkt als reisleider.

Omdat ik luisterde naar mijn innerlijke stem kreeg ik betaald om de Pyramides in en uit te gaan en aan het einde van de dag een plonsje te doen in het zwembad van 4- en 5 sterrenhotels.

Mijn naam is Bodo Agterhof

Welkom bij LoopbaanRegisseur, mijn naam is Bodo Agterhof. Mijn voornaam is anders en mijn aanpak ook anders, daarover dadelijk meer. 

Mijn vader komt uit Doetinchem uit een ondernemersgezin. Het ondernemen is me met de paplepel ingegoten. 

Mijn moeder komt uit Duitsland en had Berlijnse ouders. Vandaar mijn Duitse voornaam. 

Hoe mijn loopbaan mij vond 

Terug in Nederland luisterde ik weer naar mijn intuïtie, da’s mijn loopbaansleutel. Ik voelde aan wat de volgende stap moest zijn, werd gebeld voor een baan of hoefde maar 1 keer te solliciteren.

Ik ben bij een uitzendbureau gaan werken, bij het arbeidsbureau en heb 5 jaar lang langdurig werklozen naar werk begeleid; da’s echt topsport. Daarna stapte ik over naar een landelijk loopbaanbureau.

Hoe LoopbaanRegisseur ontstond

Een formidabele burn-out bracht mijn loopbaan in acute stilstand. Een baas de regie over mijn loopbaan? Dacht van niet! In 2001 begon ik voor mezelf: a match made in heaven.

Bij de begeleiding van langdurig werklozen kreeg ik 66% aan het werk. De 1e 10 jaar bij LoopbaanRegisseur lag het slagingspercentage op 80%.

30 Jaar 💪 ervaring 👍 95% succesgarantie en klanttevredenheid 9,3

In 2008 deed ik de jaaropleiding familie- en loopbaanopstellingen. In 2015 de vervolgopleiding. Tussendoor volgde ik masterclasses bij Bert Hellinger zelf.

Dit gaf me een compleet nieuwe, verdiepende visie over leven & levensloop, over werk & loopbaan. Met deze visie en technieken steeg het succespercentage naar 95%.

Specialist loopbaanbegeleiding & outplacement van werk naar werk

Ik ben specialist geworden in leven & werken met hart & ziel. Hoe groter jouw afstand naar je hart en ziel, hoe passiever je wordt.

Je ziel is je powerhouse. Hoe meer je synchroon met hart & ziel leeft en werkt, hoe meer je passie overal doorheen straalt. Zo trek je vanzelf de baan aan die bij je past. Dat zeggen mijn klanten zelf. Klik op Meer dan 50 video testimonials.

LoopbaanRegisseur Friesland

Wil jij niet meer hoeven jagen op die ene gave baan? Zoek jij machtig mooi werk dat vanzelf op je pad komt? Kom naar LoopbaanRegisseur pal naast het station in Heerenveen Friesland.

LoopbaanRegisseur Utrecht

Wil je ontdekken hoe je je droombaan scoort met maar 3 sollicitatiegesprekken? Kom dan naar LoopbaanRegisseur in het schilderachtige Vreeswijk. Dat ligt in Nieuwegein bij Utrecht.

Wil jij de regie 🎬 over je loopbaan?

Wil je in je luie stoel lekker comfy lezen over meer regie in je loopbaan? Over waarom de ene loopbaan lekker loopt en waarom de loopbaan bij de ander wegrent?

Ik heb er een e-boek over geschreven. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil de regie terug over mijn loopbaan.

Wil je in 1 dag van puinhoop naar regie? Op deze intensieve masterclass leer je in één dag alles wat je nodig hebt om trefzeker te solliciteren. Vertel ik je precies met welke inside info mijn klanten maar 3 sollicitaties nodig hebben en hun droombaan scoren.

Klik op De Loopbaan BoostCamp: De Masterclass om in 1 dag trefzeker te solliciteren.

Ik zie je graag,
Bodo

Reactie plaatsen