Intuïtieve ⚡️ loopbaanbegeleider in Friesland nodig?
Intuïtieve loopbaanbegeleider in Friesland of Utrecht nodig?

Intuïtieve ⚡️ loopbaanbegeleider in Friesland nodig?

Intuïtieve ⚡️ loopbaanbegeleider in Friesland nodig?

Intuïtieve ⚡️ loopbaanbegeleider in Friesland nodig? Ontdek je 🛤 loopbaankoers, leer 🎥 solliciteren, vind ander werk. 95% Succesgarantie.


Hoe werkt jouw intuïtie?

Bij iedereen werkt intuïtie net even anders. Zit er een voorbeeld voor jou tussen? 

* Je gaat een afspraak maken en je voelt aan je water, dat het de ander niet gaat lukken.

* Je raakt in gesprek met iemand, je voelt intuïtief aan dat je een grapje kunt makenzo breek je het ijs, er ontstaat een klik en het wordt een geanimeerd gesprek

* Je voelt aan, dat je gesprekspartner gedoe heeft met zijn moeder, uit respect besluit je dit onderwerpt te vermijden, zo win je zijn of haar vertrouwen en dat werkt wel zo prettig samen

*Mijn boekhouder weet, dat ik van de 3 stappen snel thuis ben. Als ik bij hem de gevraagde stukken inlever, bladert hij ze even diagonaal door. Snel heeft hij in de gaten welke stukken er nog ontbreken om de cijfers kloppend te krijgen. 

De 4 communicatiestijlen en hun intuïtie

Intuïtie bij de rode efficiënte: Mensen met een korte en krachtige manier van communiceren voelen aan hun water, dat iets verkeerd dreigt te gaan. Ze hebben een neus voor feiten en fouten.

Intuïtie bij de gele hartelijke: Deze vrolijke mensenmensen voelen andere mensen gemakkelijk aan. Het zijn charmeurs die goede sfeer meenemen. Ze hebben een neus voor energie en samenwerken.

Intuïtie bij de groene voeler: Deze sensitieve mensen zijn hulpvaardig. Ze voelen aan wie of wat er een handje hulp nodig heeft. Ze hebben een neus voor pijn en hoe daar tactisch mee om te gaan.

Intuïtie bij de blauwe denker: Deze uitpluizende mensen zoeken cijfers en feiten. Ze zoeken graag info om het plaatje kloppend te krijgen. Ze hebben een neus voor foutieve en kloppende informatie.

Jaren geleden heb ik er een filmpje opgenomen over de 4 communicatiestijlen:


Mijn 50-jarige intuïtieve jubileum

Mag ik even eerlijk met je zijn? En mag het even persoonlijk worden? Mijn eerste 7 levensjaren waren super fijn. Daarna raakten mijn ouders zichzelf en elkaar in kleine stapjes kwijt. In de jaren erna werd de lucht steeds dikker, hier en daar werd een sherry'tje te veel gedronken en werd er een klapje uitgedeeld. 

Hoe ga je daar als kind mee om? Ik leerde stilletjes op mijn teentjes te door het leven te sluipen, kweekte antennes en vergrootte mijn ontvangstschotel. Zo pikte ik zo snel mogelijk allerlei subtiele signalen op om handiger met dreiging en onveiligheid om te gaan. Zo groeide mijn intuïtie. Over een jaartje kan ik mijn 50-jarige intuïtieve jubileum vieren.

Ontdek je 🛤 loopbaankoers

Van jongs af aan had ik een innerlijk weten, dat aanvoelde dat wat mijn ouders zeiden niet altijd klopte. Zal ik vast meegekregen hebben uit eerdere levens, want het zat niet in mijn ego of in mijn hoofd. 

Ik heb dus dat innerlijk spoorzoekertje dat feilloos aanvoelt of je werk jouw ding is en je hart & ziel een vreugdesprongetje maken bij je huidige baan. Samen met mijn intuïtie en dat innerlijke spoorzoekertje ontdek je de loopbaankoers die jij ten diepste bent.

Leer 🎥 solliciteren en vind ander werk met 95% Succesgarantie

Je passie is je feedbacksysteem of je ziel vindt, dat je loopbaan echt bij je past. Hoe meer passie, hoe meer jij fonkeloogjes hebt als je over je werk praat en hoe meer energie je van je werk krijgt. Dan stop je vanzelf de juiste energie in je CV, LinkedIn-profiel en motivatiebrief. 

Wil je lekker makkelijk leren solliciteren? Mijn klanten vertellen me, dat ze geen zware sollicitatiegesprekken hebben, maar gezellige koffiedrink gesprekken. Kijk zelf even op Easy leren solliciteren en makkelijk ander werk vinden. Ze vertellen zelf, dat ze maar 3 sollicitaties nodig hebben om die supergave baan te scoren. 

Intuïtieve ⚡️ loopbaanbegeleider in Friesland of Utrecht nodig?

Heb je een intuïtieve loopbaanbegeleider in Friesland nodig? Zoek je ander en vooral leuker werk dat veel beter bij je past en wel met 95% succesgarantie? 

Of zoek je een intuïtieve loopbaanbegeleider in Utrecht, zodat je baas jou niet inhuurt en jij in je volgende baan je baas inhuurt?

Zowel in Friesland als in Utrecht zijn het 1e gesprek, parkeren, koffie, thee en water met een bubbeltje gratis. 

Klik op Ja ik zoek een intuïtieve loopbaanbegeleider in Friesland of Utrecht. 

Ik zie je graag,
Bodo

Reactie plaatsen