Loopbaancoach met persoonlijke 👀 diepgang nodig in Nieuwegein?
Loopbaancoach met persoonlijke diepgang nodig in Nieuwegein?

Loopbaancoach met persoonlijke 👀 diepgang nodig in Nieuwegein?

Loopbaancoach met persoonlijke 👀 diepgang nodig in Nieuwegein?

Loopbaancoach met persoonlijke 👀 diepgang nodig in Nieuwegein? Ruim ⛈ obstakels op, pak je potentieel, creëer 🌤 kansen in je loopbaan. Zo maak je ze waar!


Waar denk je aan bij 'Loopbaan'?

Waar denk je aan bij het woord 'Loopbaan'? Bij het woord 'loopbaan' denk je aan solliciteren, je CV, LinkedIn, je talenten en vast ook wel aan je loopbaankoers. 

Wat vaak vergeten wordt is intuïtie, passie, hart en ziel. Je hart & ziel heb je altijd bij je. Het is het motorblok in jouw systeem. En als het goed is dan zoek je toch een baan met hart en ziel? Waarom doe je dan zo weinig met je hart en met je ziel?

Waar denk je niet aan bij 'Loopbaan'?

Nu ik je dan toch spreek, Waar denk je niet aan bij het woord 'Loopbaan'? Je hoopt natuurlijk dat je loopbaan loopt als een trein. maar stel nou dat die loopbaan van jou niet alleen wegloopt, maar zelfs wegrent, waaraan wil je dan in 1e instantie niet denken?

Vaak denk je bij 'Loopbaan' niet aan ellende. Ik bedoel nu even geen loopbaanellende. Wat ik wel bedoel is persoonlijke ellende. gedoe met je ouders, (v-) echtscheiding, gepest zijn op school. Ik heb het over persoonlijke stront aan de knikker.

Stront aan de loopbaan-knikker? Ruim ⛈ obstakels op!

Stront aan de loopbaan-knikker? Het komt voor in de beste families. Hoe maak je van stront aan de knikker multi stront aan de loopbaan-knikker? Door het te negeren. Kwestie van zeg maar nee ...

Toevallig ben ik dol op stront aan de knikker. Als je de persoonlijke stront opruimt, verdwijnt stront aan de loopbaan-knikker als sneeuw voor de zon! Wel eens gehoord van familie- en loopbaanopstellingen? Ik werk er al 10 jaar mee. Werkt als een trein. Ik ken geen kortere en krachtigere manier om obstakels op te ruimen.

Loopbaancoach met persoonlijke 👀 diepgang

Nou heb ik zelf aardig wat stront aan de knikker gehad. Een moeder met een drankprobleempje, een vader met soms wat losse handjes, vroeger thuis per sé geen gay mogen zijn om wat te noemen. 

Ik heb de afgelopen jaren mijn gifbeker aardig leeggeklokt. En weet je wat nou zo bizar is? Da's precies waarmee ik jou als klant kan helpen. Ik stel voor dat we samen van die stront vruchtbare met maken. Kun je uitstrooien over je loopbaan-landerijen voor een overvloedige oogst.

Pak je potentieel en creëer 🌤 kansen in je loopbaan

Die met stont bestrooide akkers van jou, dat is de beste kweekbodem voor je talenten en voor de groei van je potentieel. Zo creëer je kansen in je loopbaan. Dat garandeer ik je voor 95%.

Alle klanten die ik begeleid bevrijden zich van the shit that hit the fan. Ze vinden echt hun droombaan. Klik even op Wat zeggen de klanten over hun nieuwe baan? Die waarderen ze met een 8, een 9 of een dikke vette 10! 

Loopbaancoach nodig in Nieuwegein?

Heb je zin om jezelf en je loopbaan naar een hoger plan te tillen? Dat je niet meer thuis komt met verhalen die de passie bij de ander goed uitblust? Dat je juist met inspiratie en passie thuiskomt?

Heb je een loopbaancoach nodig in Nieuwegein met diepgang en ervaring? Dat je niet meer met online testjes en invulrijtjes geen steek vooruitkomt? Als je echt meters wilt maken in je loopbaan en je woont in of bij Nieuwegein: welkom! 

Klik op Ja ik zoek een Loopbaancoach met persoonlijke diepgang in Nieuwegein.

Ik spreek je graag,
eerste gesprek is gratis,
Bodo

Reactie plaatsen