Page content

Ontslag

Ontslag

Ontslag. Alles over ontslagen worden. Voorkomen van ontslag, Eerste Hulp Bij Ontslag, ermee leren omgaan en hoe ontslagen zijn juist een kans kan zijn.

Geen baan meer. Dat  kan pijnlijk zijn. Zowel ontslagen worden als vertrek met wederzijds goedvinden en met een prima regeling.

Onderaan deze pagina vind je allerlei artikelen over ontslag.

Ontslag

Ontslag

Sommige mensen worden onverwachts weggeorganiseerd, sommigen zien hun ontslag aankomen en anderen regelen zelf hun ontslag.

Bij ontslag schiet je buikbrein in een kramp. Je denken verkrampt, je hele houding verkrampt en het wordt moeilijker om in oplossingen te denken.

Ontslag

Even zonder werk zitten is echt niet het einde van de wereld. Er is meer in het leven dan werken alleen én het ziet er toch naar uit dat we steeds langer gaan moeten werken.

Geniet dus even van de rust en neem de tijd om te bezinnen over wat je écht wil en wat niet. Neem dus niet zomaar de eerste de beste job aan.

Ontslagen worden hakt erin

Het wordt door psychologen wat stressfactor betreft vergeleken met bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, met een scheiding of ziekte.

Elke verandering in een leven brengt stress met zich mee. De oude situatie bestaat niet meer. Je moet een nieuw evenwicht vinden in je leven.

Ontslagen: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Als je zonder werk thuis zit heb je geld en tijd, maar dat voelt niet zo. Neem de tijd om te onderzoeken van welk werk je houdt en welk werk van jou houdt.

Dit is je kans om in kaart te brengen voor welke baan je met plezier elke morgen uit je bed springt?

Je hebt nu de mogelijkheid om te beslissen aan welke baan, aan welke organisatie, aan welke leidinggevende en aan welke collega’s je je energie, je talenten en je toewijding gaat besteden.

Als je het roer wilt omgooien, dan is dit je kans!

Wil je nieuwe kansen in je loopbaan?

Staat je baan op de tocht of overweeg je zelf je vertrek te regelen?

Wil je in één weekeinde de regie over je loopbaan pakken? Dan is de Loopbaan BoostCamp echt iets voor jou.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor maar een paar tientjes.

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker.

Voor meer info en om te kijken of er nog tickets zijn klik op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

 

 

Comment Section

0 reacties op “Ontslag

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.