Heb je een ervaren πŸ™‹β€β™‚οΈ loopbaanadviseur in Nieuwegein nodig?
Heb je een ervaren loopbaanadviseur in Nieuwegein nodig?

Heb je een ervaren πŸ™‹β€β™‚οΈ loopbaanadviseur in Nieuwegein nodig?

Ervaren πŸ™‹β€β™‚οΈ loopbaanadviseur in Nieuwegein nodig?

Ervaren πŸ™‹β€β™‚οΈ loopbaanadviseur in Nieuwegein nodig? Bodo begeleidt jou in je πŸ›€ loopbaan of naar ander werk. 95% πŸ”‹ Succesgarantie.


Ervaren πŸ™‹β€β™‚οΈ loopbaanadviseur nodig?

Over ervaring in loopbaanbegeleiding gesproken: Ik heb 30 jaar ervaring met het begeleiden van mensen op de arbeidsmarkt. Waar ik heel trots op ben is het succespercentage van 95%. In mijn filmpjes praat ik er makkelijk over, maar heb er hard voor gewerkt.

Mijn ervaring zit `em voor het grootste gedeelte in het luisteren naar mijn eigen loopbaankoers: luisteren naar mijn eigen innerlijke stem. Daarom kan ik jou goed helpen te luisteren naar jouw innerlijke stem en koers.

Heb jij dat ook? Dat je met name de mist ingaat als je niet naar je intuΓ―tie luistert? Nou dat dus. Kun je nagaan wat er gebeurt als je er goed in wordt om er wel naar te luisteren!

Wat ga je doen als je groot bent?

Wat ik zou gaan doen als ik groot ben? Ik had geen idee! Dus ik dacht ik doe niks.

Ik ging op wereldreis en startte in Egypte. Via via kon ik daar een baantje krijgen als reisleider en heb er 2 jaar gewoond en gewerkt. Ik kreeg betaald om Pyramides en tempels met Nederlandse groepen in en uit te lopen en aan het einde van de dag een plonsje met ze te doen in het zwembad. Hoe leuk is dat?

Wat ik mee terug nam is de ervaring: β€œHΓ© als ik naar mijn innerlijke stem luister, dan komt het helemaal goed in mijn loopbaan.” Dat is de essentie van wat ik jou kan leren.

Reisleider in loopbaanland

Verder heb ik een hele portie levenservaring. Ik heb één en ander meegemaakt en op de diepere lagen met hart en ziel echt aangekeken. Met deze basis heb ik me bekwaamd in familie- en loopbaanopstellingen. Dat is de kortste weg naar werken met hart & ziel.

Ik was reisleider in Egypte en nu ben ik al 30 jaar reisleider in loopbaanland. De afgelopen 10 jaar heb ik veel met opstellingen gewerkt. Met gepaste trots kan ik je melden, dat ik nu ook reisleider ben ik het land bezieling.

LoopbaanRegisseur bestaat al 20 jaar

Als ik op andermans site kijk, ga ik scrollen: hoe lang bestaat die tent?” Loopbaanregisseur bestaat volgend jaar 20 jaar. Ben begonnen in Heerenveen pal naast het station en sinds een jaar heb ik er een 2e vestiging bij in Vreeswijk Nieuwegein.

Als ik iemands dienstverlening inhuur, kijk of iemand echt en authentiek is. Wat mij betreft is iemand dat alleen als iemand verbonden is met zijn of haar intuΓ―tie. Die gebruik ik volop!

Hoe machtig mooi werk jou vindt in 7 stappen

Al mijn 30 jaar know-how en ervaring heb ik gebundeld in een recept. Dit recept bestaat uit 7 stappen, waarmee je stopt je lam te jagen op vacatures. Als je op een relaxte manier meer in je kracht en intuΓ―tie komt, komt die droombaan vanzelf op je pad.

Op deze manier halen we samen het beste uit je. Daarom is mijn succespercentage 95%. Kijk en luister zelf eventjes naar Wat mijn klanten er zelf over vertellen?

Heb je een ervaren loopbaanadviseurΒ πŸ™‹β€β™‚οΈΒ in Nieuwegein nodig?Β 

Zoek je een ervaren loopbaanprofessional in Nieuwegein? Je bent van harte welkom in mijn ruime, lichte kantoor in Nieuwegein. Je kunt hier in Vreeswijk gratis voor de deur parkeren. Met de bus rijd je hier vanaf Utrecht Centraal in een klein half uurtje naar toe.

Het eerste gesprek over je loopbaan is altijd gratis. De thee, de koffie en water met een bubbeltje is ook gratis. Als je wilt, kun je lekker uitwaaien aan de Lek.

Om een afspraak te maken klik op Heb je een ervaren loopbaanadviseur nodig in Nieuwegein?

Ik zie je graag.
Bodo

Reactie plaatsen