Loopbaanadvies 🙋‍♂️in Utrecht nodig?
Heb je loopbaanadvies nodig in Utrecht?

Heb je loopbaanadvies 🙋‍♂️ nodig in Utrecht?

Heb je loopbaanadvies 🙋‍♂️ nodig in Utrecht?

Loopbaanadvies 🙋‍♂️ nodig in Utrecht? Regisseer je 🎬 loopbaan, ontdek je koers, vind ander werk in 3 🎥 sollicitaties met 95% succesgarantie.

Bodo LoopbaanRegisseur

Inmiddels begeleid ik kleine 30 jaar mensen op de arbeidsmarkt. Heb met uitzendkrachten gewerkt en heb 5 jaar langdurig werklozen in binnen- en buitenland naar werk begeleid.

Heb 20 jaar geleden LoopbaanRegisseur opgericht. De 1e 10 jaar lag het succespercentage op 80%. Omdat ik met krachtige technieken werk, stijgt dat de 2e 10 jaar naar 95%. Klik anders eventjes op Wat zeggen Bodo’s klanten zelf over LoopbaanRegisseur?

Van harte welkom, mijn naam is Bodo en ik ben LoopbaanRegisseur. Mijn voornaam wijkt af van het gemiddelde en mijn aanpak ook. Mijn moeder was Duitse, vandaar mijn Duitse voornaam. Misschien viel je `em al aankomen, ik houd van een gründliche aanpak.

Wat gebeurt er eigenlijk bij loopbaanadvies?

In het filmpje zie je 2 strepen op de vloer lopen. Samen vormen ze een pad van het verleden naar de toekomst. Dat kun je zien als je levenspad en als je carrièrepad. Deze 2 zijn verweven met elkaar.

We bespreken hoe je leven en je loopbaan is gelopen. Hoe is het allemaal begonnen en welke keuzes heb je gemaakt? Wat heeft tot deze keuzes geleid? We onderzoeken hoe je boot is gevaren.

Wat is de onderstroom in je loopbaan?

Als je met een bootje van Harlingen naar Terschelling vaart, ben je verloren zonder getijdentabel. Met de onderstroom tegen lijk je vooruit te gaan, terwijl je in werkelijkheid keihard achteruit dobbert. Of je denkt je geen meter vooruit te komen, terwijl je easy peasy je bestemming bereikt.

Je snapt het al, ik ben met name geïnteresseerd in de onderstroom die in het dagelijkse leven minder grijpbaar lijkt. Ik ben opgeleid en ervaren om deze snel, efficiënt in beeld te krijgen. Mijn innerlijke spoorzoekertje brengt ons snel; naar waar het wringt, zodat je snel weer de regie over je loopbaan voert.

Wat gebeurt er eigenlijk bij loopbaanadvies?

Als je bij me komt voor loopbaanadvies in Utrecht, zitten we naast elkaar. Geen tafel tussen ons, want dat schept afstand. Naast elkaar geeft ons gesprek de onderstoom van samen een eindje te vissen.

We babbelen wat, doen een bakje thee of koffie en als het klikt komen de belangrijke onderwerpen vanzelf aan bod. Zo brengen we in kaart wat je doel is, wat er moet gebeuren dat jij je loopbaan een 8, een 9 of een 10 geeft en hoe we dat samen bereiken.

Wat is de hamvraag?

De hamvraag bij loopbaanbegeleiding is: ken jij je levensopdracht? Hoe meer je doet waarvoor je niet bent gemaakt, hoe meer je de tegen de stoom in ploetert. Hoe meer je je missie volgt, hoe meer je makkelijk met de onderstroom meezwemt. Dan besef je meteen welk werk meer of minder bij je past en waarom.

Als we eventuele innerlijke blokkades opruimen, gaat de energie in je ziel weer volop stromen. Je ziel is je grootste powerhouse. Dan werk je weer met hart & ziel!

Wat is je gave en je passie?

We besteden ook tijd aan je talenten en aan wat je grootste gave is: daarmee verdien je het gemakkelijkste je geld in dat waarin je goed bent. Da’s meteen je passie en dat straal je uit!

Ik help je met liefde een CV + motivatiebrief te maken, waarmee je geheid uitgenodigd wordt. Ook nemen we moeilijke sollicitatievragen door en hoe je er ijzersterk op antwoordt.

Heb je loopbaanadvies 🙋‍♂️nodig in Utrecht?

Zoek je een ervaren loopbaanprofessional in Utrecht? Je bent van harte welkom in mijn ruime, lichte kantoor ten zuiden van Utrecht in Nieuwegein. Je kunt hier gratis voor de deur parkeren. Met de bus rijd je hier vanaf Utrecht Centraal in een klein half uurtje naar toe.

Het eerste gesprek is altijd gratis. De thee, de koffie en water met een bubbeltje is ook gratis. Als je wilt, kun je lekker uitwaaien aan de Lek. 

Voor een afspraak klik op Zoek je loopbaanadvies in Utrecht? Maak nu een afspraak met Bodo!

Ik zie je graag,
Bodo

Reactie plaatsen