Hoe krijg jij de Regie 🎬 met een Sollicitatietraining in Heerenveen?
Hoe krijg jij de regie met een sollicitatietraining in Heerenveen?

Hoe krijg jij de Regie 🎬 met een Sollicitatietraining in Heerenveen?

Hoe krijg jij de Regie 🎬 met een Sollicitatietraining in Heerenveen?

Met welk CV + 📝 motivatiebrief word je echt uitgenodigd? Succesvol 🎥 solliciteren? Pak de regie 🎬 met sollicitatietraining in Heerenveen.


Succesvol 🎥 solliciteren?

Het doel van elke sollicitatietraining is succesvol solliciteren. Nu is er ook een sollicitatietraining om met succes te solliciteren in Heerenveen. 

Die LoopbaanRegisseursstoel staat natuurlijk niet voor niets in mijn logo. De kunst is dat niet ik, maar jij plaatsneemt op de regisseursstoel, zodat jij precies weet aan welke knoppen je moet draaien om die gave droombaan te pakken te krijgen. 

Met welk CV + 📝 motivatiebrief word je echt uitgenodigd?

Hoe ga je de regie voeren over je loopbaan? Wat mij betreft doen we dat samen in een paar stappen. 

  1.  Als eerste gaan we kijken waarin je hartstikke goed bent? Wat zijn je talenten of liever nog: wat zijn je zielstalenten? En on top of that: wat is de gave die jou uniek maakt?
  2. Welke loopbaankoers ben je, waarbij je straalt? Je ogen zijn de poort naar je ziel. Zodra je werk doet, waarbij je ziel een salto'tje springt, stralen je ogen dat vonkje. Dan wet je dat je bingo hebt
  3. Hoe presenteer je je? Weet je, als ik het kan, dan kun jij het ook. Ook als je introvert bent of zo zenuwachtig dat er een golfslagbad in je oksels klotst
  4.  Hoe promoot jij jezelf met je curriculum vitae? Ik heb de CV-code gekraakt en kan je precies vertellen hoe je van je wegwerp-CV een uitnodig-CV maakt
  5.  Hoe voeg je met je motivatiebrief turbo power toe aan je sollicitatie? Ja misschien wil je ook wel zo'n filmpje maken?
  6.  Hoe kom je tijdens sollicitatiegesprekken als winnaar uit de bus? Wat ik super leuk vind is om de strikvragen met je door te nemen, zoals vertel eens wat over jezelf? en Ẅat zijn je 3 sterkste en zwakste punten?" Ik leer mijn cursisten om op een heel andere manier te antwoorden dan gebruikelijk. 

Slechts 3 sollicitatiegesprekken nodig

Daarom hebben mijn klanten maar 3 sollicitatiegesprekken nodig. Ze hebben zich perfect voorbereid en weten welk werk ze echt met hart & ziel doen. 

Bovendien weten precies aan welke knoppen ze moeten draaien om met hun CV, motivatiebrief en LinkedIn-profiel uitgenodigd te worden. Mijn klanten vertellen het zelf aan je. Klik op Waarom geef ik Bodo's dienstverlening een 8, 9 0f 10 en mijn nieuwe baan een 9 of 10? Zoals je ziet, heb ik de afgelopen jaren wel meer dan 50 video testimonials verzameld. 

Pak de regie 🎬 met een sollicitatietraining in Heerenveen

Zoek je een sollicitatietraining in Heerenveen? Dan Heb ik 3 mogelijkheden voor je. 

  1.  Je schaft het digitale sollicitatie pakket aan en werkt alles zelf thuis uit vanuit je luie stoel
  2. Je wilt net als Dolf super snel, slim solliciteren en je schaft het digitale sollicitatiepakket aan incl. 3 gesprekken, dan heb je een stok achter de deur en weet je zeker dat je super succesvol solliciteert
  3.  Je wilt de turbo erop zetten en rijdt even naar Nieuwegein voor de LoopBaan BoostCamp. Daś een masterclass van 1 dag waar je alle ins & outs meekrijgt om snel trefzeker te solliciteren. Voor meer info klik op De Loopbaan BoostCamp om in Nieuwegein snel trefzeker leren te solliciteren in 1 dag.

Heb je nu keuzestress? 

Klik dan op Bodo kunnen we even bellen en sparren?

Ik zie en hoor je graag,
Bodo

Reactie plaatsen