In Heerenveen succesvol 🎯 solliciteren met je CV?
Wil je in Heerenveen succesvol solliciteren met je CV?

In Heerenveen raak 🎯 solliciteren met je CV?

Wil je In Heerenveen succesvol 🎯 solliciteren met je CV?

In Heerenveen succesvol 🎯 solliciteren met je CV? Met Bodo's 💁‍♂️ tips voor je curriculum vitae word je wèl 👏 uitgenodigd!


Solliciteren doe je niet voor niets. Je zoekt ander werk. Duuhhh niet zomaar een ander baantje! Gewoon vet leuk werk. Collega's met wie het klikt, eindelijk een keertje een baan met wat gevoel in dien donder, al is het in zijn of haar kleine teentje.

Jaaah en een beter salaris graag. Geld gaat ook over waardering toch? Je wilt je elke maand oprecht gewaardeerd voelen. En last but certainly not least zoek je een baan met zingeving. Dus geen baan bij McDreck, want dat kan op MBO-, HBO- en Academisch niveau. 

Je droombaan scoren

Een baan die er toe doet, omdat jij voelt dat jij er toe doet. Dat noemen ze een droombaan toch? Da's precies waarmee ik al mijn klanten help. Om die droombaan te scoren, die ze een 8, een 9 of een dikke vette 10 geven. 

Wedden, dat dat lukt? Kijk zelf even op Jazeker, zij hebben hun droombaan gescoord die ze een 8, een 9 of een dikke vette 10 geven. En als zij dat kunnen, dan kun jij dat ook. Wedden? Zeker in deze tijden, waarbij ze het personeel amper aan kunnen slepen. Als je het handig aanpakt, rollen ze de rode loper voor je uit!

Heb je ze op een rijtje?

  1.  Wat zijn je talenten? En wat is de top-5 aan zielstalenten; dat zijn je allersterkste talenten;
  2.  Wat is je grootste gave? Ik heb ontdekt, dat je je talenten via je familie (je ouders en hun ouders) doorgegeven krijgt. Je gave krijg je niet via hen. Die is echt uniek & onderscheidend;
  3.  Wat is je loopbaankoers? Wat is je passie? Wat zou je desnoods wel gratis willen doen? Waarvan krijg je twinkellichtjes in je ogen als je erover praat? Wat kost je amper moeite en geeft jou juist energie?
  4. Wat is je Elevator Pitch oftewel je 2 minuten presentatie? En nu komt de hamvraag. Hoe ga je je pitch presenteren niet opdreunen uit je harses, maar uit je buik met gevoel;
  5.  Wat schrijf je vooral wel en niet om uitgenodigd te worden? Hoe schrijf je een motivatiebrief, zodat er niet meer van je CV in staat? Hoe staat er iets anders in wat waarde toevoegt en je CV juist kracht bijzet;
  6.  Sollicitatiegesprekken: wat zijn de moeilijkste vragen en hoe antwoord je er easy op met 2 vingers in je neus? Wat is de top-5 aan meest gestelde vragen? 
  7. En wat is de met stip bovenaan meest gestelde vraag? Hoe antwoord je er zó op, dat je de heft van het sollicitatiegesprek meteen in the pocket hebt?

DHZ solliciteren en raak schieten met je CV

De bovenstaande 7 stappen staan voor 7,- kort en krachtig beschreven in het recept. Elke stap heeft een algemene video en een extra video met tips & trucs. Voor alle 14 de video's klik op Het Recept hoe je in 7 Stappen je droombaan verovert.

Als je wat slimmer bent, volg je de hele online cursus lekker comfy achter je laptop. Da's DHZ solliciteren en raak schieten met je CV. Da's een echt alles erop en eraan cursus voor 47,-. Klik op dit Buitenkansje: De online CV Masterclass. Da's inclusief alle inside tips voor succesvol solliciteren incl. voorbeeld CV's van klanten die met die CV hun droombaan scoorden.

De Regie voeren over je loopbaan

Wil je echt de regie over je loopbaan voeren? PLease fasten your safety belts!

Ben je te porren voor een 1-daagse intensieve en super doeltreffende sollicitatietraining? Krijg je in 1 dag voor 147,- live alles mee om super easy en super succesvol te solliciteren. Klik op De Loopbaan BoostCamp in Nieuwegein bij Utrecht voor trefzeker solliciteren.

Deze masterclass vindt plaats op mijn super mooie kantoor in Nieuwegein bij Utrecht. Je bent van harte welkom!

Wil je In Heerenveen succesvol 🎯 solliciteren met je CV?

Uiteraard help ik je ook graag op mijn kantoor in Heerenveen voor succesvol solliciteren met je CV. Gewoon even een afspraak maken. Het eerste gesprek is gratis. De koffie en thee ook. 

Klik op Ja Bodo ik wil graag echt succesvol solliciteren met mijn CV in Heerenveen

Ziek ik je daar ok?
Bodo

Reactie plaatsen