95% Succes bij loopbaanadvies

95% Succes bij loopbaanadvies

95% Succes bij loopbaanadvies

Evelien zoekt loopbaanadvies, omdat haar loopbaan helemaal naar de knoppen is. Ze zit er doorheen en vraagt zich af wie er überhaupt nog op haar zit te wachten?

ik probeer haar op te monteren en haal nog een kop Rooibosthee voor haar.

"Ik ben gewoon een nuchtere kip uit Drenthe van dik boven de veertig" zegt ze. "En deze haast afgeschreven dame heeft alleen maar een HBO-papiertje en dan ben ik ook nog mooi gesjeesd in Oostenrijk. 


Waardeloze loopbaan

Evelien heeft echt even een dipje en pinkt een traantje weg. Ze vindt, dat ze maar een simpel MBO-diploma heeft als telefoniste/receptioniste dat hopeloos verouderd is.

Niet voor niets zie je bijna nergens nog een telefoniste of een receptioniste zitten. Hier is er bij binnenkomst ook een intercom waar je aan kunt bellen. En als het mis gaat, kun je altijd wel even iemand appen toch? 

De telefonistes zijn vervangen door digitale telefooncentrales. Iedereen heeft er een hekel aan en toch horen we allemaal dat bandje: "voor algemene informatie kies een één en zo". Daarom vindt Evelien vindt haar opleiding nu eventjes volstrekt waardeloos. Kan zo door de shredder zegt ze. 

Zelf vind ik dat enorm meevallen,  omdat ze dik MBO werk- en denkniveau heeft. Ook bij Evelien sta ik garant voor 95% succes bij loopbaanadvies, maar ik kom er niet tussen. 


Maar liefst 25 jaar werkervaring

Met haar 25 jaar ervaring in de horeca heeft Evelien een dijk van een loopbaan opgebouwd. Da's toch om gewoon trots op te zijn?

Ze heeft eerst in Nederlandse restaurants gewerkt. De balie en het restaurant, da's echt haar ding. na een jaartje of 10 inclusief stages was ze toe aan haar volgende stap. 

In 2002 is ze voor een Nederlandse Touroperator gaan werken als commercieel en administratief medewerkster. Ze organiseerde dagtochten, concerten en evenementen en alles wat er zoal bij komt kijken. 

Dat zijn heel veel ditjes en datjes. Da's voor Evelien geen probleem; stressbestendigheid is al een gave van haar en op deze manier groeit deze gave ook nog. 


It's now or never in haar loopbaan

Evelien had al heel lang een stille droom. Ze bleef er lekker van dromen en deed ze er vooral niets aan. Dat begon te wringen en ze realiseerde zich "It's now or never!"

Waar ze van droomde is een eigen Bed & Breakfast in Oostenrijk; zeg maar 'Ein eigenes Bett und Frühstück'. Ze trok alle stoute skischoenen aan die ze kon vinden en het lukte haar zowaar. 

Ze belandde in Oostenrijk bij een überoberaffentittengeiles Familienhotel. Ze maakte werkweken van 60 uur, zodat zo voor haar eigen stekje kon sparen en sjeesde in haar vrije tijd lekker jodelend de helling af. 


Viruswaanzin

Ineens was er Covid. De Oostenrijkse piste ligt lekker dicht bij Italie, waar het virus uitbrak. Veel klanten sjeesden lollig jodelend de piste af, maar hadden geen idee dat ze een week later op de intensive care lagen. 

Dat was enorm schrikken. Da's heel raar. Je bent gewend om gasten met de auto en met de bus lekker vrolijk uit te zwaaien, omdat je weet dat er diezelfde dag busladingen vol met nieuwe gasten arriveren. Niet in dit geval. Je zwaait ze uit en daarna is het hele hotel leeg. 

Geen gasten meer die super zin hebben in hun vakantie en inchecken aan de balie, niks geen kudde mensen meer in skiliften omhoog en ook geen omlaag sjezende mensen meer. Wel een gesjeesde loopbaan.


Je droom in duizenden stukjes

Evelien ging terug naar Nederland met haar flink aan diggelen geslagen droom. Zo gaat het als je net je droom in duizenden stukjes hebt zien vallen. Dan denk je even voor een moment, dat je voor niets meer deugt en da's best even slikken. 

Ik geef je echt de volle 95% succes bij loopbaanadvies garandeer ik Evelien. Ze kijkt me aan alsof ze een Lama hoort kakken. Ze is bang, dat uitgerekend zij nog een keertje naast de pot piest. Wedden, dat je loopbaan niet meer bij je wegrent?

Zullen we even alle plussen en minnen op een rijtje zetten?

De plussen: in Eveliens loopbaan: 

 1. Dienstverlenende talenten
 2. Hele prettige, beschaafde persoonlijkheid
 3. Knappe, energieke vrouw
 4. Mooie MBO- opleiding
 5. Meer dan 25 jaar consistente werkervaring in de hospitality en toerisme
 6. Getuigschriften en referenties

De minnen in Eveliens loopbaan:

 1.  Sorry, maar ik zie geen minnen in haar loopbaan. 

Het enige dat ze in haar carrière mist, is een focus, een loopbaankoers, een visie welke banen en branches bij haar passen? 

Ze vindt zichzelf gesjeesd en gecrasht in Oostenrijk. Daar heeft ze fysiek geen blauwe plekken aan overgehouden. Maar wat je niet ziet, zijn de blauwe plekken op haar ziel. Die zijn trouwens niet blauw meer, maar gewoon geel aan het worden. Ze zijn aan het verdwijnen. 


Loopbaanadvies met 95% succes

Werken met hart & ziel, dat is het doel. Alleen jammer, dat bijna niemand weet hoe de ziel werkt. Als je daar onvoldoende sjoege van hebt, is dat het beste recept voor gedoe in je loopbaan. Dan zoeken mensen een baan met hart & ziel, maar krijgen ze ontslag of burn-out. 

Ik garandeer je 95% succes bij loopbaanadvies. LoopbaanRegisseur werkt namelijk niet met testjes en met digitale werkboeken, omdat je ziel niet in een appje of in de PC zit, maar in jezelf. 


Aanpak loopbaanadvies bij LoopbaanRegisseur 

De aanpak van loopbaanadvies gaat bij LoopbaanRegisseur in 10 stappen:

 1.  Samen bespreken we hoe je leven is gelopen en wat er zoal gebeurde op je levenspad
 2. We ruimen obstakels op je pad op, zodat je geen energie meer verliest aan het wegstoppen van verdriet en andere onverwerkte emoties. Daardoor neemt de energie in je ziel toe, dat betekent meer levenslust en vitaliteit
 3. We nemen een duik in ziel en bezieling: wat is het, hoe werkt het en wat is de basale energie in jouw ziel
 4. Elke ziel heeft een plattegrond en een routekaart, waarop jij in je leven door aangeleerde patronen telkens dezelfde route van A naar B neemt. Welk deel van de plattegrond in je ziel is afkomstig van moeders kant, welk deel is afkomstig van vaders kant en welk deel is ontstaan in het gezin waarin je bent opgegroeid. Een boerengezin heeft namelijk een heel andere dynamiek dan een ondernemers- of ambtenarengezin 
 5. Wat zijn je talenten en wat is jouw unieke gave waarmee jij het gemakkelijkste je maandelijkse boterham verdient
 6.  Wat is je levensopdracht? Daar heeft alles mee te maken. Je hebt de ouders die perfect passen bij je levensopdracht en je maakt mee wat je meemaakt, omdat het je helpt meesterschap over je levensopdracht te verwerven. Zodra je je missie weet, ontstaat er een magisch proces. in de eerste plaats ga je minder zwabberen in je leven, omdat je automatisch naar het midden van je levenspas wordt getrokken. In de tweede plaats wordt je magisch als een magneet en krijg je steeds meer charisma. In de derde plaats ga je met opzet afstoten wat niet bij je hoort. In de vierde plaats ga je aantrekken wat juist wel bij je hoort. 
 7. Welke banen en bazen, welke opdrachten passen juist wel en niet bij je? Omdat je zwerfvuil op je levenspad hebt opgeruimd en omdat je magnetisch bent, trek je vanzelf banen aan die bij je passen. Je hebt er nu ruimte voor op je levenspad en omdat er ruimte is blijven ze bij je
 8.  Hoe presenteer je je optimaal vanuit hart en ziel. Dit gaat een wezenlijke stap verder dan alleen je lichaamstaal. Je leert nu je uitstraling positief te beïnvloeden. Samen schrijven we een pakkende elevator pitch, waarmee je het sollicitatiegesprek positief beïnvloedt en met een half uur verkort, omdat je de werkgever in 2 minuutjes duidelijk maakt wat je waarom te bieden hebt en welke resultaten je voor ze kunt bereiken
 9. We stoppen ziel en bezieling in je CV en in je LinkedIn profiel. Als je wilt, maken we samen een sterk video-cv
 10. Ik vertel je de meest gestelde vragen in het sollicitatiegesprek en hoe je daarop lekker sterk kunt antwoorden. daarmee kun je de sollicitatiecode kraken op weg naar het arbeidsvoorwaardengesprek, omdat je de baan die je zo graag wilt in the pocket hebt.


Bij LoopbaanRegisseur maar 3 sollicitaties nodig

Mijn succespercentage schommelt al 15 jaar rond de 80%. Dat al best lekker toch? Helaas, maar ik ben ambitieus aangelegd, omdat ik jou en mij gewoon het allerbeste gun dat je maar kunt krijgen. 

Ik ontdekte dat als aan jouw buitenkant alles klopt, maar niet in je ziel, dat je bezieling dan ook niet optimaal kan stromen. Dan komt die leuke baan wel bij anderen zogenaamd toevallig op hun pad, maar vooral niet bij jou. En zo raak je nóg verder van het padje af, terwijl we juist bezig zijn om jou lekker op je passievolle padje te krijgen. 

Sindsdien werk ik met technieken op het niveau van hart & ziel. dat zijn methodieken, waarmee je lekker snel bij je kern komt en meteen grote stappen zet. daardoor hoeven de cursisten die ik begeleid maar 3 X te solliciteren voor die ene, leuke passievolle baan, waarvoor ze graag hun bed uitkomen. 


Meer weten over loopbaanadvies in Heerenveen en Nieuwegein?

Wil je meer weten over 95% succes bij loopbaanadvies in Heerenveen en Nieuwegein?

Je kunt die 95% succes bij loopbaanbegeleiding een dag lang aan den lijve ervaren bij de masterclass 'een Date met je Ziel'. 

Ook al heb je een burn-out of ben je op een andere manier pooped-out, wedden dat je lekker boordevol energie na deze dag weer naar huis gaat?

Wil je extra veel risico lopen op 95% succes bij loopbaanbegeleiding? Pak dan the fast lane naar een baan met passie en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

De koffie is warm en gratis.

Bodo

Reactie plaatsen