95% Succes bij loopbaanbegeleiding
95% Succes bij Loopbaanbegeleiding

95% Succes bij loopbaanbegeleiding

95% Succes bij loopbaanbegeleiding

Evelien komt loopt binnen bij me zo van 'wie zit er nou in hemelsnaam op mij te wachten?'

"Ik ben al dik boven de veertig hoor" zei ze. "Bovendien heb ik maar een simpel MBO-diplomaatje en ben ik gesjeesd in Oostenrijk. 

Ik vraag haar hoe ze dat bedoelt? "Tel één en één eventjes bij elkaar op wil je?" antwoordt ze. "Bij mij is 1 + 1 nog altijd 2" antwoord ik haar. 

Dan barst Evelien los. Ze vindt, dat ze maar een simpel MBO-diploma heeft als telefoniste/receptioniste. Bovendien zijn er zo veel digitale technieken, dat je bijna nergens nog een telefoniste ziet zitten. Er zijn intercoms en telefooncentrales. "Je kent het wel" rebbelt Evelien, "voor algemene informatie kies een één en zo, daar wordt de wereld heus niet vrolijker van". Evelien vindt haar opleiding volstrekt waardeloos, kan zo door de shredder. 

Dat valt hartstikke mee hoor, omdat ze dik MBO werk- en denkniveau heeft. Ook bij Evelien sta ik garant voor 95% Succes bij loopbaanbegeleiding, maar ik kom er niet tussen. 


Dijk van een werkervaring

Evelien heeft een droom van een loopbaan opgebouwd. Ze heeft maar liefst 25 jaar ervaring in de horeca. Wat een dijk van een ervaring, da's toch om trots op te zijn?

Ze heeft eerst in Nederlandse restaurants gewerkt. Daarna is ze in 2002 voor een Nederlandse Touroperator gaan werken als commercieel en als administratief medewerkster. Ze organiseerde dagtochten, concerten en evenementen. Ze regelde alles wat er zoal bij komt kijken en dat zijn nogal heeuulll veeuullll ditjes en datjes. 


Gesjeesd in haar loopbaan

Evelien had al jaaaaren een droom. Heel lang bleef ze er lekker van dromen en deed ze er vooral niets aan. Dat begon te wringen en ze realiseerde zich "It's now or never!"

Waar ze van droomde is een eigen Bed & Breakfast in Oostenrijk; zeg maar 'Ein Bett und Frühstück'. Ze trok alle stoute schoenen aan die ze kon vinden en het lukte haar zowaar. Ze belandde in Oostenrijk bij een knus familiehotel en kon in haar vrije tijd lekker jodelend de helling af sjezen. 

Totdat ze ingehaald werd door Covid. Geen vol hotel meer, niet meer gasten die super zin hebben in hun vakantie hoeven inchecken aan de balie, niks geen kudde mensen meer in skiliften omhoog en ook geen omlaag sjezende mensen meer. Wel een gesjeesde loopbaan.


Je deugt voor niks

Dus ging Evelien terug naar Nederland met een aantal flink aan diggelen geslagen dromen. Zo gaat het dan, als je net je droom in duizenden stukjes hebt zien vallen, dan denk je even voor een moment, dat je deugt voor niks en da's even slikken. 

Ik geef je echt de volle 95% succes bij loopbaanbegeleiding garandeer ik Evelien. Ze kijkt me aan alsof ik van Lotje getikt ben. Ze is bang, dat uitgerekend zij nog een keertje naast de pot piest. Wedden, dat je loopbaan weer loopt als een trein?

Even alle plussen en minnen op een rijtje ok?

De plussen: in Eveliens loopbaan: 

 1. Dienstverlenende talenten
 2. Hele prettige, beschaafde persoonlijkheid
 3. Knappe, energieke vrouw
 4. Mooie MBO- opleiding
 5. Meer dan 25 jaar consistente werkervaring in de hospitality en toerisme
 6. Getuigschriften en referenties

De minnen in Eveliens loopbaan:

 1.  Sorry, maar ik zie geen minnen in haar loopbaan. 

Het enige dat ze in haar carrière mist, is een focus, een loopbaankoers, een visie welke banen en branches bij haar passen? 

Ze vindt zichzelf gesjeesd en gecrasht in Oostenrijk. Daar heeft ze fysiek geen blauwe plekken aan overgehouden. Maar wat je niet ziet, zijn de blauwe plekken op haar ziel. Die zijn trouwens niet blauw meer, maar gewoon geel aan het worden. Ze zijn aan het verdwijnen. 


Loopbaanbegeleiding met 95% succes

Werken met hart & ziel, dat is het doel. Het jammere is alleen, dat bijna niemand weet hoe de ziel werkt. Als je daar onvoldoende sjoege van hebt, is dat het beste recept voor gedoe in je loopbaan. Daarom zoeken mensen een baan met hart & ziel, maar krijgen ze ontslag en een burn-out. 

Ik garandeer je 95% succes bij loopbaanbegeleiding. LoopbaanRegisseur werkt namelijk niet met testjes en met digitale werkboeken, omdat je ziel niet in een appje of in de PC zit, maar in jezelf. 


Aanpak loopbaanbegeleiding bij LoopbaanRegisseur 

De aanpak van loopbaanbegeleiding bij LoopbaanRegisseur verloopt in stappen:

 1.  Samen bespreken we hoe je leven is gelopen en wat er zoal gebeurde op je levenspad
 2. We ruimen obstakels op je pad op, zodat je geen energie meer verliest aan het wegstoppen van verdriet en andere onverwerkte emoties. Daardoor neemt de energie in je ziel toe, dat betekent meer levenslust en vitaliteit
 3. We nemen een duik in ziel en bezieling: wat is het, hoe werkt het en wat is de basale energie in jouw ziel
 4. Elke ziel heeft een plattegrond en een routekaart, waarop jij in je leven door aangeleerde patronen telkens dezelfde route van A naar B neemt. Welk deel van de plattegrond in je ziel is afkomstig van moeders kant, welk deel is afkomstig van vaders kant en welk deel is ontstaan in het gezin waarin je bent opgegroeid. Een boerengezin heeft namelijk een heel andere dynamiek dan een ondernemers- of ambtenarengezin 
 5. Wat zijn je talenten en wat is jouw unieke gave waarmee jij het gemakkelijkste je maandelijkse boterham verdient
 6.  Wat is je levensopdracht? Daar heeft alles mee te maken. Je hebt de ouders die perfect passen bij je levensopdracht en je maakt mee wat je meemaakt, omdat het je helpt meesterschap over je levensopdracht te verwerven. Zodra je je missie weet, ontstaat er een magisch proces. in de eerste plaats ga je minder zwabberen in je leven, omdat je automatisch naar het midden van je levenspas wordt getrokken. In de tweede plaats wordt je magisch als een magneet en krijg je steeds meer charisma. In de derde plaats ga je met opzet afstoten wat niet bij je hoort. In de vierde plaats ga je aantrekken wat juist wel bij je hoort. 
 7. Welke banen en bazen, welke opdrachten passen juist wel en niet bij je? Omdat je zwerfvuil op je levenspad hebt opgeruimd en omdat je magnetisch bent, trek je vanzelf banen aan die bij je passen. Je hebt er nu ruimte voor op je levenspad en omdat er ruimte is blijven ze bij je
 8.  Hoe presenteer je je optimaal vanuit hart en ziel. Dit gaat een wezenlijke stap verder dan alleen je lichaamstaal. Je leert nu je uitstraling positief te beïnvloeden. Samen schrijven we een pakkende elevator pitch, waarmee je het sollicitatiegesprek positief beïnvloedt en met een half uur verkort, omdat je de werkgever in 2 minuutjes duidelijk maakt wat je waarom te bieden hebt en welke resultaten je voor ze kunt bereiken
 9. We stoppen ziel en bezieling in je CV en in je LinkedIn profiel. Als je wilt, maken we samen een sterk video-cv
 10. Ik vertel je de meest gestelde vragen in het sollicitatiegesprek en hoe je daarop lekker sterk kunt antwoorden. 


Slechts 3 sollicitaties nodig

Mijn succespercentage schommelde al 15 jaar rond de 80%. Dat al best lekker toch? Uhum, jammer, ik ben ambitieus aangelegd, omdat ik jou en mij gewoon het allerbeste gun dat je maar kunt krijgen. 

Ik ontdekte dat als aan jouw buitenkant alles klopt, maar niet in je ziel, dat je bezieling dan ook niet optimaal kan stromen. Dan komt die leuke baan wel bij anderen zogenaamd toevallig op hun pad, maar vooral niet bij jou. En zo raak je nóg verder van het padje af, terwijl we juist bezig zijn om jou lekker op je passievolle padje te krijgen. 

Sindsdien werk ik met technieken op het niveau van hart & ziel. dat zijn methodieken, waarmee je lekker snel bij je kern komt en meteen grote stappen zet. daardoor hoeven de cursisten die ik begeleid maar 3 X te solliciteren voor die ene, leuke passievolle baan, waarvoor ze graag hun bed uitkomen. 


Meer weten over loopbaanbegeleiding in Heerenveen en Nieuwegein?

Wil je meer weten over 95% succes bij loopbaanbegeleiding in Heerenveen en Nieuwegein?

Je kunt die 95% succes bij loopbaanbegeleiding een dag lang aan den lijve ervaren bij de masterclass 'een Date met je Ziel'. Ook al heb je een burn-out of ben je op een andere manier pooped-out, wedden dat je lekker boordevol energie na deze dag weer naar huis gaat?

Wil je extra veel risico lopen op 95% succes bij loopbaanbegeleiding? Pak dan the fast lane naar een baan met passie en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

De koffie is warm en gratis.

Bodo

Reactie plaatsen