De kloteriggggste sollicitatievraag
Feestelijk en failproof solliciteren
Solliciteren
Bodo Agterhof
Solliciteren
02/26/2024
1 min
0

De kloteriggggste sollicitatievraag

02/26/2024
1 min
0

De kloteriggggste sollicitatievraag

De meest gestelde, kloteriggggste sollicitatievraag? Feestelijk en failproof solliciteren? Zo heb je het sollicitatiegesprek in 15 min. in the pocket!


De kloteriggggste sollicitatievraag?

De kloteriggggste sollicitatievraag ever? Deze vraag staat by far op numéro uno! Deze vraag slaan ze bij sollicitatiegesprekken haast nooit over. Komt ie: "Vertel eens wat over jezelf?"

 Als je bij deze vraag die bal niet meedogenloos hard in het doel schopt, wordt het zo'n knullig balletje die richting het doel hobbelt. Daarom is het meteen de kloterigggste vraag die je je kunt voorstellen.

Sollicitatiegesprek in 15 min. in the pocket

Wat als je van tevoren weet, hoe je die sollicitatiebal keihard het sollicitatiedoel in trapt? Hoeveel stress spaart je dat? Wil jij het sollicitatiegesprek in 15 min. in the pocket hebben?

Dan ga gewoon lekker chill, relaxed naar het sollicitatiegesprek. Weet je wat de grap is? Als je relaxed bent, sta je meer open voor allerlei subtiele signalen die je dan ook nog een keertje beter interpreteert. Zo sta je lekker sterk tijdens sollicitaties.

Feestelijk en failproof solliciteren

Feestelijk en failproof solliciteren staat en valt met het 1e kwartier. Weet je wat de pest is? Met die vraag houden ze de strop voor je kop. "Vertel eens wat over jezelf?" valt in de categorie 'hang yourself up questions'. Als je de vraag niet juist beantwoordt, hang je jezelf genadeloos op.

Ik leer al mijn solliciterende klanten, hoe ze feestelijk en failproof solliciteren. Dat doe je met de juiste elevator pitch. Dat is je 2 minuten presentatie. Ze noemen het ook wel your sticky story. Met the right story that sticks heb je het sollicitatiegesprek binnen een kwartier op zak.

Stotteren tijdens het solliciteren

Beetje bang om te stotteren tijdens het solliciteren? No sweat! In veel reclamefilmpjes maakt de hoofdpersoon een sullige uitglijder. Dat maakt deze persoon X-tra cute en aanraakbaar. Met een klein versprekinkje verhoog je daarom je charisma.

Want weet je wat er van binnen gebeurt? Het sollicitatiegesprek activeert de interne criticaster to the max! Sodeknetter, wat geven we onszelf verrekte veel slaag bij het 1e het beste sollicitatievoutje 😂.

Pitchen uit je buik

De perfecte manier om de meest gestelde sollicitatievraag ever te beantwoorden is met de elevator pitch. Het is alleen de kunst om geen rationele pitch in elkaar te zetten en dat is precies waar het wringt. Als je pitches kijkt op Google of op YouTube, dan zie je dat ze vaak strak uit het hoofd geleerd zijn en stoot af.

Hoe je kijkers aantrekt? Zal ik een tipje van de sluier oplichten? Door iets in je pitch te verwerken wat je kwetsbaar maakt. Vertel over hoe je weg georganiseerd werd of vertel iets over je burn-out. Vertel er vooral bij wat je ervan hebt geleerd. Dan toon je je kwetsbaar en het is kwetsbaarheid die verbindt. Wil jij ook ijzersterk solliciteren? Klik op

Ja Bodo leer mij feestelijk en failproof solliciteren met 95% succesgarantie!

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën