Durf jij een loopbaanplonsje in de kou?
Durf jij een loopbaanplonsje in de kou?
Loopbaan
Bodo Agterhof
Loopbaan
01/01/2024
2 min
0

Durf jij een loopbaanplonsje in de kou?

01/01/2024
2 min
0

Durf jij een loopbaanplonsje in de kou?

Wel eens `n Wim Hofje gedaan? Knap je enorm van op! Durf jij een loopbaanplonsje in de kou te doen? Met deze tip knapt je loopbaan supersnel op!

Durf jij een loopbaanplonsje in de kou?

Wel eens tussen de ijsblokjes gebibberd?

Heb jij wel eens tussen ijsblokjes gebibberd? Teringkoud! Kan ik uit eigen ervaring met je delen. Letterlijk vet cool om te doen; dikke aanrader!

Het schudt niet alleen jou lekker wakker, het schudt ook je afweersysteem lekker wakker. Kun je er weer jaren lang fris, fruitig en gezond tegenaan.

Hoe begin jij in 2024 aan je 1e werkdag?

Ik heb een week lang in een meer dan behaaglijk warm bubbelbad gezeten, samen met lieve mensen, kerstdiners, vuurwerk en champagnebubbels in een glas toe.

Hoe begin jij in 2024 aan je 1e werkdag? Met frisse tegenzin? Ik wel. Dat warme bubbelbad had nog wel een week langer mogen duren.

Gewurgd door werkstress?

Of word je de avond ervoor gewurgd door werkstress. Zo'n baan heb ik wel eens gehad. Elke maandagmorgen begon met een moordvergadering, waarbij 2 bloedgroepen collega's elkaar compleet lynchten.

Zodra ik in de auto stapte, klotste er een gewapend betonblok op mijn maag en brak het zweet al uit. Gelukkig greep Human Destroy Managaement in en werden er 2 collega's de laan uitgestuurd. Mijn loopbaan knapte er enorm van op, maar er werden wel 2 andere loopbanen vernietigd.

Loopbaanplonsje iets voor jou?

Is een loopbaanplonsje iets voor jou? De komende dagen kun je helemaal losgaan. Op de nieuwjaarsduik in Scheveningen na, want die is al geweest.

Er is hier een nieuwjaarsduik op zondag 7 januari. Als je Googelt, kun je op 6 en 7 januari vast een nieuwjaarsplonsje in de buurt doen.

Loopbaanplsonsje

In wat voor loopbaanellende je ook zit, je bent niet de enige. Ik begeleid dagelijks mensen die een loopbaanplonsje nodig hebben.

Blijf niet hangen in je loopbaanellende, want dan wordt de ellende in je loopbaan elke dag groter en dat zie ik bij te veel klanten.

Wat is jouw loopbaansjit?

Wat is jouw loopbaansjit? Ik zie bij mijn klanten loopbaansjit in allerlei kleuren de revue passeren. Weet je wat de grap is? Het is de kunst om er mest van te maken om over je loopbaanlanderijen uit te strooien, dan krijg je een overvloedige loopbaanoogst!

Wat voor sjit ik het meeste bij mijn klanten zie? Dat ze door hun leidinggevende niet gehoord of gezien worden. Soms ook niet door HRM, vandaar human destroy management.

Met deze tip knapt je loopbaan snel op!

Word jij door je leidinggevende en anderen ook niet gehoord op de manier die je zou willen? Dan komt nu de allerbelangrijkste tip, waarmee je loopbaan supersnel opknapt.

Luister naar jezelf! Als een ander jou niet serieus neemt, wordt het hoog tijd dat je jezelf wel serieus neemt, anders word je serieus genomen, maar dan op de verkeerde manier (met de klemtoon ergens anders), snap je wel? Is jouw loopbaan een opknappertje? Klik dan nu op

👉 Ja mijn loopbaan is nu een opknappertje en het wordt hoog tijd, dat ik naar mezelf luister! 👈

Ik hoor en zie je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën