Intuïtieve loopbaanbegeleiding nodig in Utrecht?
Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Nieuwegein bij Utrecht?
loopbaanbegeleiding
Bodo Agterhof
loopbaanbegeleiding
01/22/2024
2 min
0

Intuïtieve loopbaanbegeleiding nodig in Utrecht?

01/22/2024
2 min
0

Intuïtieve loopbaanbegeleiding nodig in Utrecht?

Intuïtieve loopbaanbegeleiding nodig in Utrecht? Ontdek je loopbaankoers, leer solliciteren, en vind ander werk met 95% Succesgarantie.

 

Mijn burn-out stalkte me al een hele poos

Mijn burn-out stalkte me al een hele poos, maar dat had ik zelf nog niet in de gaten. Had ik toen maar loopbaanbegeleiding gezocht.

Helaas waren mijn eerste twee woorden niet mama en papa, maar zelluf doen, dus werkte ik me een slag in de rondte. Werkweken van veertig uur vond ik voor watjes en mijn werk moest van meer dan perfect zijn . 

Zo kreeg mijn loopbaan vorm

Nadat ik 2 jaar reisleider in Egypte was, werd ik intercedent bij een uitzendbureau en daarna consulent bij het Arbeidsbureau. 

Daar ging ik langdurig werklozen naar werk te begeleiden. Tot mijn verbazing vond ik dat leuk en dat maakte het makkelijk om er goed in te zijn. Zo kreeg mijn loopbaan vorm. 

Whatsappje van mijn intuïtie

Ik kreeg een whatsappje van mijn intuïtie en besloot, dat ik één van de besten in Nederland wilde zijn. het is simpel, want met een strakke track record droom je  `s-nachts wel zo relaxed.

Zo zette ik mijn volgende stap en solliciteerde ik bij een organisatie die daarin gespecialiseerd was. Voordat ik het in de gaten had werd ik aangenomen en op een project in Enschede gezet. 

Super leuk werk

Een jaar lang lekker jakkeren tussen Heerenveen en Enschede. Ik vond het super leuk werk en kreeg uitstekende beoordelingen. 

De organisatie had veel projecten in Duitsland. Omdat mijn moeder Duitse was en Duits mijn 2e moedertaal is, ging ik Duitse collega's inwerken, coachen en begeleiden. Zo jakkerde ik heel wat af tussen Heerenveen en Schiphol.

Stokdoof voor mijn intuïtie

Het is soms een heel ielig stemmetje. maar ik was zo druk bezig met alles en nog wat, dat ik het niet hoorde. Ik was stokdoof voor mijn intuïtie.

Ook toen mijn vrouw zwanger werd en ik 4 dagen per week ging werken. Eén dag per week reserveerde ik voor onze zoon. Elke vrijdag een siësta met mijn zoon, dat was de hemel op aarde.

Faaltranen

De burn-out knalde me met één schot af. In de auto naar huis moest ik zo hard janken! Het waren dubbele tranen. Tranen van opluchting en faaltranen. 

Na vele uren apathisch bankhangen voelde ik weer wat links en rechts was. Ik zag ook hoe ik mezelf voorbij rende. Toen de faaltranen op waren, besloot ik de regie te pakken.

Mijn intuïtie op één

Hoe dat geluk vast te houden? Door naar mijn intuïtie te luisteren. Ik plaatste mijn intuïtie op één. Kan ik je van harte aanbevelen!

Hoe zou jij het vinden om stevig in je intuïtie te zakken? Dat je zo verankert met je intuïtie, dat je in de lobby al aanvoelt hoe het sollicitatiegesprek gaat lopen.

Heb je intuïtieve loopbaanbegeleiding nodig in Utrecht?

Daarom hebben mijn klanten maximaal 3 sollicitatiegesprekken nodig om hun droombaan te scoren. Maar meestal vindt die droombaan hen. 

Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Nieuwegein bij Utrecht? Ontdek je loopbaankoers, leer solliciteren en vind ander werk met 95% Succesgarantie. Klik hier 

👉 voor een gratis kennismakingsgesprek in Nieuwegein of Heerenveen 👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën