Intuïtieve loopbaanbegeleider
Intuïtieve loopbaanbegeleider in Heerenveen of Nieuwegein
loopbaanbegeleiding
Bodo Agterhof
loopbaanbegeleiding
03/26/2024
2 min
0

Intuïtieve loopbaanbegeleider

03/26/2024
2 min
0

Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig?

Pieker jij je suf voor je gaat solliciteren? Ben je onzeker? Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Heerenveen of Nieuwegein? Succesgarantie 95%!


Pieker jij je suf voor je gaat solliciteren? 

De HEAO was helemaal klaar met mij en ik ook met de marketing opleiding daar. Ik vond het te vaak opgeklopte slagroom en marketing vond mij niet brutaal genoeg.

Ze zeggen dat als je je HBO-papiertje op zak hebt, dat je dan vet geramd zit. Nou, ik heb nieuws voor je. Zo voelde het voor mij echt niet. Ik had een diploma, maar geen idee wat ik nou echt leuk vond. Ken dat? Pieker jij je suf voordat je gaat solliciteren? Helpt geen bal, maakt het alleen maar erger!

Ben je onzeker? 

Ben je onzeker over welk werk je echt bent? Shake hands, dat was ik ook. Waar ik bij het solliciteren bepaald geen zin in had, was om er als dom blondje te zitten. Zo van ik hang hier wel the smartass uit, maar eigenlijk weet ik what the fork niet wat ik zoek.

Kreeg ik ineens een ingeving. Zo van: "als je niet weet wat je wilt worden, word dan gewoon niks" Waar die ingeving precies vandaan kwam wist ik niet, maar het werkte als een trein!

Lang leve mijn intuïtie!

So I packed my bags en 3 maanden later vloog ik naar Egypte, mijn moeder verdrietig ingehouden snikkend achter latend op Schiphol. Het was mijn intuïtie die me influisterde naar Egypte te gaan. Iedereen verklaarde me voor werkelijk waar knetter en knetterend knallend gek.

Met een week of wat kon ik via-via reisleider worden. Zo begeleidde ik groepen Nederlandse toeristen door een van de werkelijk waar allermooiste landen van de wereld. Kreeg ik ook nog betaald om in 4- en 5 sterrenhotels in het zwembad af te koelen. Lang leve mijn intuítie.

Intuïtie geeft zelfvertrouwen

Wat ik mee terug nam naar Nederland is dat als ik mijn leven in een totaal andere cultuur kan opbouwen, dan kan ik dat overal en zeker in Nederland. Intuïtie geeft zelfvertrouwen. Sindsdien vertraag ik bij belangrijke beslissingen. Ik vertraag, doe juist niets, er komt vanzelf een ingeving.

Zo ontstaat er vanzelf een innerlijke beweging. Grappig genoeg is dat altijd een beweging in de juiste richting. Da's precies waarmee ik jou kan helpen. Kijk hier even naar hoe trefzeker je intuïtie is. Als jij hetzelfde durft als deze klanten, dan laat je je souffleren door je intuïtie. Heb je maar 3 sollicitaties nodig om je droombaan te pakken te krijgen!

Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Heerenveen of Nieuwegein? 

Verdwaal jij nog steeds in je harses? Hoe meer je vast houdt aan je verstandig zijn, hoe eerder je in je burn-out dondert. Maar dat kan je baas nix schelen hoor. Die huurt een ARBO arts abonnement in, omdat je baas geen zin heeft in een moeilijk dossier en daar ben jij het uiteraard niet mee eens.

Zo schiet je in de volle weerstand. Vet dom natuurlijk, omdat je je intuïtie negeerde. Wat ga nu doen? Ga je nog harder door met willen of ga je eindelijk echt voelen? Als je nog steeds nog meer, nog sneller en nog harder wilt, zoek dan vooral geen intuïtieve loopbaanbegeleider in Heerenveen of Nieuwegein. Wil je je intuïtie leren voelen en keihard raak schieten? Klik dan NU op

👉 💡  Ik schijt bagger, maar heb echt een intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Heerenveen of Nieuwegein  💡 👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën