Loopbaanbegeleiding van boven of van onderen?
Loopbaanbegeleiding van boven of van onderen?
loopbaanbegeleiding
Bodo Agterhof
loopbaanbegeleiding
04/22/2024
2 min
0

Loopbaanbegeleiding van boven of van onderen?

04/22/2024
2 min
0

Loopbaanbegeleiding van boven of van onderen?

Zoek jij met meer begrip meer grip? Moet je niet bij mij zijn! Loopbaanbegeleiding van boven of van onderen? Succesgarantie op je droombaan 95%!


Zoek jij met meer begrip meer grip?

"Kun je aanvaarden, dat je gewoon vet onderuit aan het gaan bent" vroeg ik haar? Ze keek me aan door haar designbrilletje met tijgerprint in alle kleuren behalve van een tijger en streek met haar nagelstudio nagels door haar quasi noncha kapsel met elk lokje strak gedresseerd.

Iets met molens en Don Quixote. "Zeg Bodo, ik werk bij de gemeente en daar klotst het geld tegen de plinten het raam uit, doe mij een offertetje?"

Houd jij privé en werk strikt gescheiden?

"Ja Bodo, nog even met Jacintha, zeg je zou me een offerte mailen, maar we zijn nu ruim een maand verder en ik heb nog niets gezien, zit er bij jou een kinkje in de kabel?"

Eerlijk gezegd heb ik haar met opzet geen offerte gemaild. Ze verzekerde me, dat zij privé en werk uitstekend gescheiden houdt. Op deze manier vindt ze nooit een baan met hart & ziel.

Moet je niet bij mij zijn! 

"Nu ik je toch even spreek, heb je wat tips voor me, want ik moet morgen naar de bedrijfsarts. Ben bang dat er inderdaad een klein burn-outje om de hoek loert". Ik adviseerde haar de top-10 aan burned-out symptomen te downloaden, die aan te vinken, flink te overdrijven en daarmee naar de bedrijfsarts te gaan.

Ze ging helemaal los. Ik probeerde haar uit te leggen, dat vrouwen structureel onderbetaald worden. Dat mannen zwangere vrouwen niet handig vinden en vooral niet als ze daarna ook nog een burned-out krijgen. Ik kwam er gewoon niet tussen. Kun je nagaan wat ze tegen me zei dat ik vooral geen offerte ga sturen.

Loopbaanbegeleiding van boven

Als jij beste lezer -net als deze mevrouw- jouw hart en ziel lekker achter slot en grendel wilt houden, moet je niet bij mij zijn! Dan heb je loopbaanbegeleiding van boven nodig and that's not my core business.

Als je je ziel gezellig als een kudde paarden in de wei wilt laten grazen, moet je juist wel bij mij zijn. Paarden volgen hun instinct. Dat doet je ziel ook. Als je je ziel met je harses monddood maakt, trekt ze zich terug in een hoekje. Dan stel je jouw grootste motor buiten buiten gebruik.

Loopbaanbegeleiding van onderen

Heb je wel eens buiten gelopen en ineens voel je 2 ogen in je rug prikken? In feite hebben we het nu over buiten zintuigelijke waarneming. Dit pik je niet met je zintuigen op en toch weet je ziel het zeker en wel voor de volle 100%!

Net zo trefzeker weet jouw ziel welk werk jij bent. Da's hetzelfde werk waar je energie van krijgt en waar je meer salaris voor krijgt. Da's loopbaanbegeleiding van onderen. Wil jij je ziel de vrije ruimte geven? Klik dan nu op

👉   Bodo ik wil geen loopbaanbegeleiding van ⬇️ boven ⬇️ . Wat ik zoek is juist loopbaanbegeleiding van ⬆️ onderen ⬆️  👈

Ik zie je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën