Durf jij systemische loopbaancoaching aan bij Bodo in Nieuwegein of Heerenveen?
Systemische loopbaancoaching bij Bodo in Nieuwegein en Heerenveen

Durf jij systemische loopbaancoaching aan bij Bodo?

Durf jij systemische loopbaancoaching aan bij Bodo?

Durf jij systemische loopbaancoaching aan bij Bodo in Nieuwegein / Heerenveen? 95% Succesgarantie met familieopstellingen & loopbaanopstellingen.


Wat is systemisch?

Het woord systemisch geeft aan, dat je als persoon bestaat uit een heel systeem:

1- Je ego met je persoonlijkheid en talenten

2- Je ratio met je IQ en opleiding

3- Je hart met het werk dat jouw passie heeft en 

4- Je ziel met alle bewuste en onbewuste innerlijke patronen.

Wat is mijn doel bij systemische loopbaanbegeleiding?

Bij systemische loopbaanbegeleiding is mijn doel, dat deze 4 onderdelen op een energieke manier synchroon gaan lopen. Dat kan alleen, als de patronen in je ziel jou steunen. 

Helaas is dat niet altijd het geval. Als je iets naars meemaakte, als je afstandelijke ouders hebt of zelfs traumatische ervaringen heb beleefd, ontstaan er patronen in je ziel die niet mee- maar tegenwerken. Dat is waar familie- en loopbaanopstellingen om de hoek komen kijken. 

De essentie van familie- en loopbaanopstellingen?

Voordat ze me bellen, hebben ze op de rotonde minimaal 3 keer de verkeerde afslag genomen. Ze zijn het beu. Ze zijn zichzelf beu. Ze zijn het vooral beu om perspectieven te missen. Dus proberen ze het gewoon.

Familie- en loopbaanopstellingen zijn de kortste, krachtigste en snelste weg om om te draaien in de doodlopende straat en op de rotonde deze keer de juiste afslag te kiezen.

In je loopbaan jumpen

Intuïtief voelen ze aan, dat het geen zin heeft alsmaar in helicopterview naar hun loopbaan te blijven kijken en duizelig te worden van de ronddraaiende wieken van die chopper.

Ze besluiten hun haar los te doen en poep te roepen. Ze gooien die helicopterdeur open en springen gewoon. Overigens zijn dat de succesvolste trajecten. Ze scoren hun droombaan, omdat ze dat deep down gewoon besloten hebben.

Verschil tussen reguliere en systemische loopbaancoaching?

Reguliere loopbaancoaching is met testjes en met gesprekken, waarbij je je talenten en loopbaankoers in kaart brengt en hele verstandige tips ontvangt over hoe je handig solliciteert Kan ik je aanbevelen als je je leven en loopbaan nog aan het opbouwen bent, dus zeg tot je 40-e jaar.

Vanaf dat je 40e jaar worden andere mechanismes belangrijk, zowel in je leven als in je werk. Vanaf je 40-ste is het niet meer de vraag waarmee je je geld verdient, het is eerder de vraag welk werk jou gelukkig maakt en voldoening schenkt. Alleen op deze manier blijf je gezond en word je gelukkig.

Hoe word je gelukkig in je loopbaan?

Een vingerwijzing over hoe je in je loopbaan gelukkig wordt, vind je in je grootste gave. Die ligt onder je grootste pijn, verdriet of tegenslag. Je gave is het scharnierpunt tussen je 6 grootste zielstalenten. 

Met systemische coaching brengen we je 6 zielstalenten en je grootste gave in één sessie in kaart. Sta je lekker sterk mee in je sollicitatiegesprekken.

Systemische loopbaancoaching met Bodo in Nieuwegein of Heerenveen

Heb zin in een potje systemische loopbaancoaching met Bodo in Nieuwegein of Heerenveen. Voor de reisafstand hoef je het niet te laten. 

Wel als je ongelukkig in je loopbaan wilt blijven. Mail me dan vooral niet. Ben je je eigen gezeur nu wel zat ... klik dan op 

👉  Ja doe mij een potje systemische loopbaancoaching met Bodo in Nieuwegein of Heerenveen met 95% succesgarantie!  👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reactie plaatsen