Goddelijk lekker lopende loopbaan nodig?
Goddelijk lekker lopende loopbaan nodig?

Goddelijk lekker lopende loopbaan nodig?

Goddelijk lekker lopende loopbaan nodig?

Ben jij gijzelaar van eeuwenoude onbewuste familiepatronen? Dan heb je een goddelijk lekker lopende loopbaan nodig met 95% succesgarantie!


Zag ik eventjes niet aankomen 

Twee Chinese ogen kijkt me aan. Er kijken in de lobby meer ogen naar me, daarom registreer ik dat niet. Ik kreeg een mailtje van Charley, dus ik zoek Charley.

"Charley" vraag ik in de lobby? Een Chinese man staat op. "Zag ik eventjes niet aankomen" zeg ik, hij stelt zich voor: Charley Wengchau. 

Heterdaadje

Het eerste gesprek sta ik oog in oog met twee Chinese ogen en vooral met hoe ik voorgeprogrammeerd ben. 

Het is een heterdaadje and it's grinning in my face. Als Charley zijn mond open doet verwacht ik een Chinees accent. Ik voel me een loser, want ik hoor een onvervalst accent uit Rotjeknor. 

Onverwachte steenpuist

Wanneer komt In dit traject die onverwachte steenpuist overwaaien die uitgeknepen moet? Ik vraag me af of er aspecten om de hoek komen gluren uit de achterliggende Chinese cultuur dien ik niet kan lezen?

Charley vertelt dat zijn ouders voor deze goed lopende snackbar een belabberd lopend Chinees restaurant hadden. Hun start was überbelabberd. Moeder raakte op haar zestiende zwanger en werd chop chop uitgehuwelijkt aan een Chinees in Nederland.

Ministeriële gouden pot

Het volgende gesprek zit Charley te jammeren. Zijn vrouw is net 2 maanden zwanger en hij wil 5 weken zwangerschapsverlof opnemen waar hij wettelijk recht op heeft, maar durft dat niet.

Hij heeft een hoge baan op een Haagsch Ministerie. Met de kabinetswissel zijn hogere ambtenaren druk met de politieke stoelendans, waardoor Charley bang is dat hij naast de ministeriële gouden pot pist. 

Open doen voor God

What's the problem vraag ik: "als er ergens een met goud omrande CAO is, dan is dat toch op een goddelijk ministerie?"

"Vast wel" zegt Charley, maar mijn baas die beslist of hij al dan niet de hemelpoort open doet voor God". 

Zit jij achter het regiepaneel?

"Jij bent aan zet of hij is aan zet". Zo denkt een narcist. "Zo lang jij nadenkt en worstelt, lacht ie zich suf. Vertel het zo snel mogelijk, want daarmee ben jij aan zet en zit jij achter het regiepaneel". 

"Het was een fluitje van een cent" zegt Charley twee weken later.. "Tuurlijk" zeg ik, want je had eenduidig besloten en dat voelt hij. Bovendien straal je uit, dat je de CAO en het wettelijke recht aan jouw zijde hebt staan, dus game over. 

Klem als gebonden voetjes?

Hij komt relaxed binnen en we doen een bakje. "Je ouders zijn uitgehuwelijkt toch" vraag ik? "Uhummm". Nu komt de steenpuist. "Zit je in de Chinese cultuur klem als gebonden voetjes"? 

Het kwartje valt. Het blijkt de jackpot. Het zijn karmische estafettestokjes, die meerdere generaties aan jou hebben doorgegeven, dat je geen keuze zou hebben. Je hebt de hoofdprijs Charley. Je mag kiezen wat jou dient.

Goddelijk lekker lopende loopbaan nodig?

Charley snapt dat hij onbewust de gijzelaar was van eeuwenoude familiepatronen. Hij heeft zichzelf bevrijd en kan jarenlang met plezier bij het ministerie blijven werken. 

Heb jij een goddelijk lekker lopende loopbaan nodig? Klik dan nu op 

👉  Ja Bodo ik wil mezelf bevrijden van de patronen die mij onbewust gijzelen en daar lust ik graag een gratis bakje bij!  👈

Reactie plaatsen