Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Nieuwegein bij Utrecht?
Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Nieuwegein bij Utrecht?

Intuïtieve Loopbaanbegeleider nodig in Nieuwegein bij Utrecht?

Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Nieuwegein bij Utrecht?

Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Nieuwegein bij Utrecht? Ontdek je loopbaankoers, leer solliciteren, vind ander werk. 95% Succesgarantie.


Had ik toen maar loopbaanbegeleiding gezocht

Mijn burn-out had al jaren lang de jacht op me geopend. Alleen jammer, dat silly me dat nog niet in de gaten had. Had ik toen maar loopbaanbegeleiding gezocht.

Helaas waren mijn eerste twee woorden niet mama en papa, maar zelluf doen, dus werkte ik me een slag in de rondte. Werkweken van veertig uur vond ik voor watjes en mijn werk moest van meer dan perfect zijn . 

Voordat ik door die burned-out werd afgeschoten

Voordat ik door die burned-out werd afgeschoten, was ik intercedent bij een uitzendbureau en consulent bij het Arbeidsbureau. 

Daar kreeg ik als opdracht om langdurig werklozen naar werk te begeleiden. Tot mijn verbazing vond ik dat leuk en dat maakte het makkelijk om er goed in te zijn. 

Intuïtieve ingeving

ik kreeg een intuïtieve ingeving en sprak met mezelf af dat ik één van de besten in Nederland wilde zijn, want een strakke track record slaapt wel zo lekker rustig `s-nachts.

Zodoende solliciteerde ik bij een organisatie die daarin gespecialiseerd was, werd in no time aangenomen en op een project in Enschede gezet. 

Zo jakkerde ik heel wat af

Ik jakkerde een jaar lang op en neer tussen Heerenveen en Enschede. Ik vond het werk super leuk en ik kreeg uitstekende beoordelingen. 

De organisatie had veel projecten in Duitsland. Omdat mijn moeder Duitse was en Duits mijn 2e moedertaal is, ging ik Duitse collega's inwerken, coachen en begeleiden. Zo jakkerde ik heel wat af tussen Heerenveen en Schiphol.

Ik hoorde mijn intuïtie niet

Toen mijn vrouw zwanger werd, ging ik 4 dagen werken. Eén dag in de week reserveerde ik voor ons kind. Oh wat genoot ik daarvan. Elke vrijdag een siësta met mijn zoon, dat was even de hemel op aarde.

Het is soms een heel ielig stemmetje. maar ik was zo druk bezig met alles en nog wat, dat ik het niet hoorde. Ik hoorde mijn intuïtie niet. Wist ik veel. 

De faaltranen

Het licht ging in één keer uit. Ik meldde me ziek. In de auto naar huis moest ik zo hard janken! Het waren dubbele tranen. Tranen van opluchting en faaltranen. 

Na heel wat natuurfilms voelde ik weer wat links en rechts was. Ik zag ook hoe ik mezelf voorbij rende. De faaltranen maakten plaats voor tranen van geluk. 

Mijn intuïtie op nummer één

Hoe ik dat geluk vast kon houden? Door naar mijn intuïtie te luisteren. Sindsdien heb ik mijn intuïtie op nummer één gezet, kan ik je van harte aanbevelen!

Hoe zou je het vinden om stevig in je intuïtie te zakken? Dat je zo verankert met je intuïtie, dat je in de lobby al aanvoelt hoe het sollicitatiegesprek gaat lopen.

Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Nieuwegein bij Utrecht?

Daarom hebben mijn klanten maximaal 3 sollicitatiegesprekken nodig om hun droombaan te scoren. Maar meestal vindt die droombaan hen. 

Intuïtieve loopbaanbegeleider nodig in Nieuwegein bij Utrecht? Ontdek je loopbaankoers, leer solliciteren en vind ander werk met 95% Succesgarantie. Klik hier 

👉 voor een gratis kennismakingsgesprek in Nieuwegein of Heerenveen 👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reactie plaatsen