Spoedcursus πŸ”œ leren solliciteren in Friesland
Spoedcursus leren solliciteren in Friesland

Spoedcursus πŸ”œ leren solliciteren in Friesland

Spoedcursus πŸ”œ leren solliciteren in Friesland

Raak schieten met je πŸŽ₯ sollicitatiegesprekken? Met welk CV + πŸ“ motivatiebrief zit je geramd? Spoedcursus πŸ”œ leren solliciteren in Friesland.


Wil je raak schieten met je πŸŽ₯ sollicitatiegesprekken?

Oh, ha daar ben je! Ik dacht misschien zoek je een spoedcursus leren solliciteren in Friesland? De meeste sollicitanten schieten mis bij het solliciteren. Hun brief met CV wordt weggemikt. Daarom schrijven ze een wegwerp-CV. MIjn klanten schrijven juist een uitnodig-CV, want ze hebben maar 3 sollicitatiegesprekken nodig om hun droombaan te scoren.

Misschien zit je nu achter je bureautje wat op je laptopje te tikken en tik je "Spoedcursus leren solliciteren in Friesland". Je bent hartstikke welkom!, zodat je net als mijn klanten 95% for sure raak schiet!

Met welk CV + πŸ“ motivatiebrief zit je geramd?

Wat we gaan doen is dat jij lekker relaxed plaatsneemt in jouw eigen regisseursstoel, zodat jij de regie over jouw loopbaan pakt. Dat doe je met een paar stappen.

  1. Β Wat zijn je talenten, wat zijn je sterkste zielstalenten en wat is de gave waarmee je het gemakkelijkste je geld verdient?
  2. Β Wat is de loopbaankoers die niet voelt als dodelijk saai productiewerk, maar die jou lekker authentiek maakt, omdat je je sprankelende en unieke zelf bent?
  3. Β Hoe presenteer je je? Ben je introvert en klap je bijna in elkaar van de zenuwen? Of ben je juist extravert en zwaai je naar heel Nederland met je armen en benen? Ik ga je helpen jezelf relaxed te presenteren. Wees gerust, je hoeft niet te solliciteren met een golfslagbad aan klotsende oksels, het kan echt veel relaxter!
  4. Hoe promoot je jezelf met je CV, met je motivatiebrief, op CV, LInkedIn en Facebook? Ik heb trouwens een unieke manier voor je om met je sollicitatiebrief turbo power aan je CV te geven, zodat je zeker weten uitgenodigd wordt
  5. Β Wat zijn de kudtvragen in het sollicitatiegesprek en wat kun je antwoorden zodat je keihard raak schiet en ze voor jou -net als voor William- de rode loper uitrollen

Spoedcursus πŸ”œ leren solliciteren in Friesland

Zoek je een spoedcursus leren solliciteren in Friesland? Dan Heb ik 3 mogelijkheden voor je.Β 

  1. Β Je schaft het digitale sollicitatie pakket aan en werkt alles zelf thuis uit vanuit je luie stoel
  2. Je wilt net als Dolf super snel, slim solliciterenΒ en je schaft het digitale sollicitatiepakket aan incl. 3 gesprekken, dan heb je een stok achter de deur en weet je zeker dat je super succesvol solliciteert
  3. Β Je wilt de turbo erop zetten en rijdt even naar Nieuwegein voor de LoopBaan BoostCamp. DaΕ› een masterclass van 1 dag waar je alle ins & outs meekrijgt om snel trefzeker te solliciteren. Voor meer info klik op De Loopbaan BoostCamp om in Nieuwegein snel trefzeker leren te solliciteren in 1 dag.

Heb je nu keuzestress?Β 

Klik dan opΒ Bodo kunnen we even bellen en sparren?

Ik zie en hoor je graag,
Bodo

Reactie plaatsen