Zoek je een ervaren πŸ™‹β€β™‚οΈ loopbaanadviseur in Utrecht
Zoek je een ervaren loopbaanadviseur in Utrecht?

Zoek je een ervaren πŸ™‹β€β™‚οΈ loopbaanadviseur in Utrecht

Zoek je een ervaren πŸ™‹β€β™‚οΈ loopbaanadviseur in Utrecht?

Zoek je een ervaren πŸ™‹β€β™‚οΈ loopbaanadviseur in Utrecht zodat je loopbaan weer lekker 🎒 loopt en jij succesvol solliciteert met 95% πŸ”‹ Succesgarantie?


Heb je een ervaren Loopbaanadviseur nodig?

Ervaren. Wat is eigenlijk ervaren? Is het werkervaring of is het levenservaring? Ik heb beide.

Qua werkervaring heb ik meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van werkzoekenden. Heb als intercedent uitzendkrachten begeleid en heb 5 jaar langdurig werklozen naar werk begeleid, al is dat meer een moderne vorm van maatschappelijk werk.

Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar eigenaar van Loopbaanregisseur. Ben begonnen in Heerenveen pal naast het station. Een jaar geleden bood één van mijn klanten me dit prachtige ruime, lichte kantoorpand aan en we sloten een deal.

Persoonlijk heb ik het aardig voor mijn kiezen gehad. Wat ik van mijn ouders niet heb ontvangen of geleerd, heb ik mezelf eigen gemaakt. Duurt even, maar dan heb je ook wat. Ik deel het graag met je.

Hoe mijn loopbaan begon?

De grap is dat ik echt niet wist wat ik wilde worden als ik groot ben. Ik dacht ik ga eerst genieten en ga eerst op wereldreis. Ik begon in Egypte, bleef plakken en heb er met super veel plezier gewoond en gewerkt als reisleider.

Wat ik na 2 jaar mee terug nam is dat als ik naar mijn innerlijke stem luister, dat het helemaal goed komt. Dat is de essentie wat ik jou kan leren. Dat je het niet van buitenaf haalt. Met testjes of zo. De waarheid over jou -je talenten, je koers en je presentatie- zit niet in de computer, maar in jou.

Waarover gaat loopbaanadvies?

  1. De meeste mensen kunnen wel wat talenten van zichzelf noemen, maar wat zijn je zielstalenten?
  2. Als je een baan hebt, is dat je passie? Wat is de baan die jij echt bent, de baan die je met hart en ziel doet, zodat het lichtvoetig voelt?
  3. Ben je in contact met je binnenkant; met je ziel? Ga maar na. Daar waar je miskleunde, luisterde je niet goed naar je ziel?
  4. We formuleren de loopbaankoers, die voor de komende 10 jaar shockproof is
  5. Samen maken we je elevator pitch op zo’n manier dat je 2-minuten presentatie super makkelijk door de ander aangevoeld wordt, ook als je introvert bent en klotsende oksels hebt. Dit is de kurk waar je hele sollicitatie op drijft
  6. Je maakt een CV, motivatiebrief en LinkedIn-profiel waarbij je echt authentiek bent en waar de passie vanaf spat
  7. Uiteraard oefenen we de moeilijke vragen in een sollicitatiegesprek en hoe je als winnaar uit de bus komt.

Het Recept voor succesvolle loopbaanbegeleiding

In de afgelopen 30 jaar heb ik een hele specifieke aanpak ontwikkeld. Zo werk ik met familie- en met loopbaanopstellingen. Dat kan confronterend zijn, maar super krachtig en effectief!

Met al mijn 30 jaar know-how en ervaring heb ik een recept ontwikkeld, dat uit 7 stappen bestaat. Stop met het achterna rennen van vacatures. Je tong hoeft echt niet op je schoenen te hangen. Relax! Met dit recept komt je droombaan vanzelf op je pad. Voor meer infoΒ 

Klik op Het Recept hoe machtig mooi werk jou vindt in 7 stappen.

Als ik dienstverlening zoek, kijk ik altijd naar de reviews. Waar ik best wel trots op ben, zijn de meer dan 50 video-testemonials. Β 

Kijk zelf even op Wat zeggen Bodo’s klanten over LoopbaanRegisseur?Β Ze geven mijn loopbaanbegeleiding een 8, 9 of 10. Hun nieuwe baan geven ze een 9 of 10.

Zoek je een ervaren loopbaanadviseurΒ πŸ™‹β€β™‚οΈΒ in Utrecht?Β 

Zoek je een ervaren loopbaanprofessional in Utrecht? Ik werk in een ruim, licht kantoor in Nieuwegein ten zuiden van Utrecht, waar je van harte welkom bent. Je kunt hier gratis voor de deur parkeren. Met de bus rijd je van Utrecht Centraal in een klein half uurtje hier naar toe.

Het eerste gesprek is altijd gratis. Ik heb verse gemberthee voor je, koffie en water met een bubbeltje: allemaal gratis. Als je wilt, kun je lekker uitwaaien aan de Lek.Β 

Voor een afspraak met Bodo klik op Zoek je een ervaren loopbaanadviseur in Utrecht?Β 

Ik zie je graag.
Bodo

Reactie plaatsen