Zoek je `n intuïtieve ⚡️ loopbaanprofessional in Utrecht?
Zoek je een intuïtieve loopbaanprofessional in Utrecht?

Zoek je een intuïtieve ⚡️ loopbaanprofessional in Utrecht?

Zoek je `n intuïtieve ⚡️ loopbaanprofessional in Utrecht?

Zoek je `n intuïtieve ⚡️ loopbaanprofessional in Utrecht? Ontdek je 🛤 loopbaankoers, leer 🎥 solliciteren, vind ander werk. 95% Succesgarantie.


Hoe ik naar mijn intuïtie leerde luisteren 

Een aardbeiengevecht tussen het aardbeien plukken door is een mooie manier om als jochie wat centjes te verdienen. Jong en onschuldig als ik was, plukte ik elke dag voor een tientje aan zomerkoninkjes.

Mijn klasgenootje Mirjam plukte easy elke dag voor 25 gouden, glimmende guldentjes. Dat heb ik geprobeerd en warempel het lukte. Dat kostte me 3 dagen rugpijn. Zo snapte ik intuïtief, dat ik als dunne sprinkhaan geen boerenwerk moest doen.

Hoe ik intuïtief mijn loopbaan verprutste

Alhoewel ik een echt talenmens ben, moest ik van mijn vader op de HAVO wis-, natuur- en scheikunde kiezen. Talen leer je met een paar weekjes bij de Nonnen in Vught vond hij.

Ik heb mijn HAVO-diploma gehaald, maar vraag me niet hoe. Na dit drama leek de HEAO mijn ouders een goed plan. Uhhhmmm ik ga even eerlijk zijn ok? Toen duurde de commerciële opleiding aan de HAVO nog 3 jaar en ik deed er 5 jaar over. Dit is hoe ik intuïtief mijn loopbaan verprutste. Zeg maar jeuk en te korte armpjes.

Hoe ik intuïtief mijn loopbaankoers vond

Jankend en falend zei ik nee in mezelf. Tot hier en niet verder. Ik kocht een enkeltje Caïro en vertrok. Op Schiphol deed mijn moeder alsof ze he-le-maal niet hoefde te huilen. Zo goed en kwaad als het ging, hield ik me zo groot mogelijk.

Toevallig -echt heel te belachelijk stom toevallig- kon ik een baantje als reisleider krijgen. Omdat ik in mijn loopbaan aan falen gewend was, schrok ik me dood dat dit super goed ging.

Ik kreeg betaald om met groepen Nederlandse toeristen in dure hotels te slapen en een plonsje met ze doen in het zwembad. Gaven ze me ook nog fooi en stuurden ze vanuit Nederland foto's op met complimenten. Zo vond ik intuïtief mijn loopbaankoers.

Als je er instinkt ...

Weet je wat grappig is? Ik hoefde elke keer maar 1 of 2 keer te solliciteren en ik had een baan. Meestal schoot ik raak. Soms niet en dan faalde ik weer. Zo leerde ik nog beter raak te schieten.

Dit patroon herhaalde zich een paar keer in mijn privéleven en in mijn leven. Kortom: als je er instinkt, luister dan naar je instinct.

IJzersterk instinct

Mijn ouders waren behoorlijk mentaal ingesteld. Ze leefden hun leven comme it faut. De achterkant van het gelijk is, dat ze beiden te vroeg zijn overleden. het lukte heb helaas niet om naar hun gevoel te luisteren.

Ik koos een ander pad. De koers van mijn intuïtie. Blijk ik ook nog een gevoelsmens te zijn. Inmiddels heb ik een ijzersterk instinct.

Leer 🎥 solliciteren en vind ander werk met 95% succesgarantie

Met mijn intuïtie heb ik een spoorzoekertje ontwikkeld, waarmee we samen razendsnel naar 'the bug' in je loopbaan gaan. dat gaat perfect samen met familie- en loopbaanopstellingen. 

Met opstellingen breng ik je blijvend bij je intuïtie, zodat je koersvast leert solliciteren met 95% succesgarantie. Dat zeg ik niet alleen, dat zeggen vooral mijn klanten. 

Zoek je `n intuïtieve ⚡️ loopbaanprofessional in Utrecht?

Wil je hand in hand met je intuïtie door je privéleven en door je loopbaan lopen? Wedden, dat je baan dan niet meer bij je wegloopt? Dan komt de baan waar je ziel van houdt vanzelf op je pad.

Zoek je `n intuïtieve ⚡️ loopbaanprofessional in Utrecht? Dan moet je bij Bodo zijn. Het eerste gesprek is gratis, parkeren is gratis, de koffie en de thee zijn ook gratis. Om een afspraak te maken klik op Ja ik wil Bodo de intuïtieve loopbaanprofessional graag leren kennen. 

Welkom,
Bodo

Reactie plaatsen