Zoek je veilige πŸ›Ÿ loopbaanbegeleiding in Friesland?
Veilige loopbaanbegeleiding in Friesland

Zoek je veilige πŸ›Ÿ loopbaanbegeleiding in Friesland?

Zoek je veilige πŸ›Ÿ loopbaanbegeleiding in Friesland?

Zoek je veilige πŸ›Ÿ loopbaanbegeleiding in Friesland? Zoek onbenut πŸ”Œ potentieel, ontdek je loopbaankoers 🧭, solliciteer met 95% succesgarantie.

Hoe veilig moet loopbaanbegeleiding zijn?

Moet loopbaanbegeleiding altijd super veilig zijn? Wel moet het veilig genoeg zijn als ik je mag begeleiden in je loopbaan. Vaak komen er persoonlijke en kwetsbare onderwerpen aan de orde.

Dan heb ik het nog niet over trauma's. Veel mensen die ik spreek hebben niet eens in de gaten dat hun ziel in het verleden met de taser op zijn donder heeft gehad. Dat de ziel daardoor op slot is gedraaid. Dat ze in de survival zitten en het daardoor Godsonmogelijk is om fluitend naar het werk te gaan.

Onveilige loopbaanbegeleiding: mag dat?

Moet loopbaanbegeleiding altijd super veilig zijn? In mijn ogen niet. Onbewust hopen veel mensen te kunnen leunen en steunen op hun coach. Ja sorry hoor, ik ga niet jouw looprek zijn.

Weet je wat ik het allerleukste vind? Als ik je mag plagen met wat je onhandig aanpakt. Je snapt vast wel, dat ik in mijn leven alles in één keer precies goed aanpakte. Alleen jij bent zo'n sukkel die dat niet voor elkaar krijgt.

Juist ja. Plagen en samen heel hard lachen over onze onvolmaaktheden vraagt een energieveld dat aan de basis ligt van confrontatief coachen. Een veld van verbinding en veiligheid.

De 4 communicatiestijlen bij loopbaanadvies

Bij loopbaanadvies vind ik de 4 communicatiestijlen super belangrijk. Elke communicatiestijl heeft een eigen mix van veiligheid, onveiligheid en blinde paniek.

De rode efficiΓ«nte wil snel en concreet houvast, de gele hartelijke houd van een positieve vibe, de groene voeler houdt meer dan gemiddeld van een relaxte fijne sfeer en de blauwe denker heeft nauwkeurige cijfers en feiten nodig.


Zoek onbenut πŸ”Œ potentieel, ontdek je loopbaankoers

Welke loopbaankoers bij je past is ook afhankelijk van je communicatiestijl. De rode efficiΓ«nte is graag leidinggevende, projectleider of Zzp-er. De gele hartelijke werkt graag tussen, met en voor mensen. De groene voeler heeft graag een dienende, ondersteunende of aanvullende functie. Blauwe denkers vinden het fijn om cijfers en feiten uit te pluizen.

Met de communicatiestijlen kun je ook snel en gemakkelijk onbenut potentieel ontdekken. je gaat nu snappen waarom welke loopbaankoers en taken wel en niet bij je passen. Bovendien heb je per communicatiestijl bepaalde talenten juist wel of niet. Google gewoon even op 'disc communicatiestijlen'.

Solliciteer met 95% succesgarantie

Inmiddels begeleid ik zo'n 30 jaar werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Toen ik langdurig werklozen naar werk begeleidde lag mijn succespercentage op 66%. Sinds ik mijn eigen toko heb, ligt het succespercentage bij loopbaanbegeleiding en bij sollicitaties op 80%.

De laatste 10 jaar werk ik ook met familie- en met loopbaanopstellingen. Tot mijn eigen stomme verbazing steeg mijn succespercentage toen naar 95%. Klik even op Waarom geven ze hun nieuwe baan een 8, een 9 of een dikke 10? Vandaar, dat ik jou bij loopbaanbegeleiding 95% succesgarantie geef.

Zoek je veilige πŸ›Ÿ loopbaanbegeleiding in Friesland?

Ik moet er wel even bij zeggen, dat ik zeg waar het op staat. je komt bij m, omdat je in je loopbaan een aantal dingen handiger kunt aanpakken toch? Daarom koppel ik aan je terug wat ik waarneem en hoe het handiger kan.

Tuurlijk zorg ik voor verbinding veiligheid en wat humor. Klik op Ja Bodo ik zoek veilige loopbaanbegeleiding in Friesland.Β Dan bespreken we op mijn kantoor pal naast het station in Heerenveen hoe ook jij je volgende baan een 8, een 9 of een dikke 10 geeft.

Zoek je veilige πŸ›Ÿ loopbaanbegeleiding in Utrecht?

Als je in het midden van Nederland woont, dan is Friesland nogal een eindje rijden. In dat geval nodig ik je van harte uit op mijn grote, ruime en lichte kantoor in Nieuwegein bij Utrecht.

Zowel in Heerenveen als in Nieuwegein kun je gratis voor de deur parkeren. Ik schenk een gratis kop thee of koffie in en als je wilt een glas met bubbels.

Klik op Ja Bodo ik zoek veilige loopbaanbegeleiding in Utrecht.

Ik spreek je graag,
Bodo

Reactie plaatsen