Op zoek naar 🙋‍♂️ Loopbaanadvies in Heerenveen met 95% succesgarantie??
Zoek jij een loopbaanadviseur met 95% succesgarantie

Zoek jij een loopbaanadviseur met 95% succesgarantie?

Zoek jij een loopbaanadviseur met 95% succesgarantie?

Zoek jij een loopbaanadviseur met 95% succesgarantie in Heerenveen of Nieuwegein? Op deze manier solliciteert je werkgever bij jou!


Loopbaankronkel 

Charlotte heeft geen idee waar ze bij mij aan begint. Dat weet ik zelf ook niet. Wat ik wel weet, is dat ik een trefzeker spoorzoekertje in me heb. 

Charlotte -zo noem ik haar nu even- komt bij me voor haar loopbaankronkel. Eerst kronkelde alleen haar loopbaan, nu kronkelt ze zelf ook en heeft slapeloze nachten. 

Loopbaanopstelling

Tijdens het kennismakingsgesprek doen we een loopbaanopstelling. Ik zie aan haar ademhaling dat ze het adembenemend spannend vindt. Holy moly, dit komt wel heeuuulll dichtbij!

Ondanks dat ze nog slechter slaapt, besluit ze haar haar los te gooien, poep te zeggen en het TGV-traject in te stappen. 

Lekker lopende loopbaan

Charlotte komt elke keer wat later. Eerst een paar minuutjes. Nou vind ik dat geen ramp, want ik ben zelf ook meer van de grote lijnen. 

3 Minuutjes worden 5 minuutjes. Daarna ontvang ik een kwartier van tevoren een appje. "Het verkeer zit tegen, paar minuutjes later." Ik vraag me of of ze wel of geen lekker lopende loopbaan wil, maar laat dat haar niet merken. 

Hetzelfde patroon

De 3 gesprekken daarna vertonen hetzelfde patroon. Eerst een appje dat ze wat later komt, waarna ze zich uitgebreid verontschuldigt. 

Ik twijfel in mezelf. Zal ik het wel of niet bespreken? Ik kies voor mijn intuïtie en houd het voor me. 

Niet handig voor mijn carrière

Het zesde gesprek is ze een half uur te laat. Ze krijgt er een rood hoofd van en van de zenuwen ploft haar jas meteen van de kapstok op de grond, waar ze op dat moment zowat doorheen zakte. 

In de lift tovert ze onverwachts een fles rode wijn uit haar tas. "Alsjeblieft" zegt ze. "Ik snap heus wel, dat dit enorm niet handig voor mijn carrière is. 

Probleem zit niet in haar loopbaan

Mijn intuïtie vraagt me zachtaardig naar Charlotte te reageren. Wel praat ik een tikje langzamer dan anders. Eens kijken hoe Charlotte op ietsie pietsie meer stilte reageert, want stilte gaat schuren, . 

Onverwachts barst ze in snikken uit. Het is thuis zo zwaar kudt snikt ze. Haar man heeft vervroegde Alzheimer. Hij speelt mooi weer naar haar toe en zij speelt mooi weer naar de buitenwereld toe. Het probleem zit niet in haar loopbaan, maar thuis.

Acupunctuur voor je carrière

Het is als acupunctuur voor je carrière. Ik prik de naald op de plek waar de pijn het ergste is. Doorademen. Nog dieper doorademen. 

Daarna verhuist het probleem. De tegenstander die voor je staat wordt de medestander die samen met jou oplossingen bedenkt en waarmaakt.

Zoek jij een loopbaanadviseur met 95% succesgarantie?

Charlotte besluit een to the max mooi leven te leiden. Ze gaat weer golfen, vaker naar de sportschool en boekt een culinaire verwenweek met vriendinnen in Italië. 

Nog geen week later wordt ze gepolst door een kennis op een nieuwe HRM-baan. "Heb je zin in een stevige managementbaan?" Dat durfde ze nooit. Nu wel. Raad eens hoe het verder ging? Zoek jij ook een loopbaanadviseur met 95% succesgarantie in Heerenveen of Nieuwegein, klik op 

👉 Bodo ik wil dolgraag een gratis intake met koffie, thee, water met bubbeltje en zelfs gratis parkeren met een loopbaanadviseur met 95% succesgarantie 👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reactie plaatsen