Zonder je ziel krijg jij geen baan met hart en ziel
Zonder je ziel krijg jij geen baan met hart en ziel

Zonder je ziel krijg jij geen baan met hart en ziel

Zonder je ziel krijg jij geen baan met hart & ziel

Zonder je ziel krijg jij geen baan met ❤️ hart & 💡 ziel. Solliciteer dan op `n baan als senior augurk in een pot. Zo selecteer jij ✅ je baan en baas.


Een baan met hart en ziel

"Dat geleuter over hart en ziel; shut the fork up" riep één van mijn cursisten! We keken haar stomverbaasd aan. Wat dan? "Jaaah hoor eens" reageerde ze als gestoken door een bij. "Op mijn werk houd ik werk en privé strikt gescheiden hoor"!

Ze ging nog even door. "Solliciteren is gewoon je koppie fotoshoppen, je CV'tje mailen, een pakkende motivatie erbij en handig netwerken op LinkedIn. Een kind kan de was doen. In deze tijd rollen ze voor jou als sollicitant de rode loper uit. Nog even en ze halen je op met een stretched limo".

Ben jij zo'n talking head?

Er zijn banen, waar je als talking head meer dan welkom bent. Ga in een lab wat vloeistoffen onder de microscoop beloeren en giet ze heel wetenschappelijk van het ene buisje in het andere.

Of zoek met je nerd-alert een baan als ICT-er. Spreek meteen af in een Tesla-showroom, want het is een kwestie van inpakken, wegwezen en thuis je komende salarisstrook uitpakken.

Senior augurk in een pot

De dame die wat pissed-off naar me reageerde, had na een half jaar nog steeds geen baan,. Werd ze nog pissiger van. Op een onbewaakt moment zei ze tijdens de sollicitatietraining dat ze echt geen bitch was. De groep bleef pijnlijk stil.

Het is de energie die je sollicitatie draagt. Daarom is een foto met warme, vriendelijke smile op je CV en in je LikedIn-profiel zo belangrijk.

Vind jij, dat werving en selectie meer op objectieve criteria plaats moet vinden? Welcome to reality. IN dat geval kun je beter solliciteren naar een baan als senior augurk in een pot.

Een klik of juist een anti-klik

Zodra je de sollicitatieruimte betreedt, vindt de ander jouw energie prettig of juist niet. Jouw energie is de drager van je talenten, competenties, opleiding, ervaring en hobby's. Op basis van jouw energie heeft met daarmee een klik of juist een anti-klik.

Je kunt aan alle functie-eisen voldoen. Maar als ze geen klik met je voelen, krijg je zo'n Teflon-mail waar je niets mee kunt, dat andere sollicitanten helaas beter aan het functieprofiel voldoen. Of verzin een andere smoes.

Hoe augurkiger je sollicitatie

Als het goed is, zoek jij een baan met hart & ziel. Elk mens is anders en elke ziel ook. Elke ziel heeft andere talenten, een eigen volstrekt unieke gave en een eigen energie.

Hoe zuurder je in je leven wordt, hoe augurkiger je sollicitatie wordt. Hoe meer positieve dingen je meemaakt, hoe groter je aantrekkingskracht en charisma.

Begeleiding van je loopbaan of van je bezieling?

De meeste mensen die ik begeleid, zoeken loopbaanbegeleiding. Als ik nu even heel eerlijk ben, dan ben ik meer de begeleider van je bezieling.

Als je loopbaan hapert, haperen er wat patronen in je ziel. Als we samen de kink uit de ziels-kabel halen, gaat de energie in je ziel weer volop stromen. Dan stop je vanzelf passie en bezieling in je CV, LinkedIn-profiel en in je sollicitatie.

Zo selecteer jij je baan en je baas

Als de energie in je hart & ziel in orde zijn, wordt solliciteren kinderspel. Dat is wat mijn klanten me vertellen. Ze zeggen, dat ze geen sollicitatiegesprekken hebben, maar koffiedrink-gesprekken. Kijk zelf even en klik op Ze hebben maar 3 sollicitaties nodig om hun droombaan te scoren.

Daarom selecteren mijn klanten hun baan en baas in plaats van omgekeerd. Als zij dat kunnen, dan kun jij dat ook. Dat garandeer ik je voor 95%!

Zoek je een baan met hart & ziel in Utrecht?

Als je loopbaanbegeleiding zoekt en meer dan invulrijtjes en testjes, ben je bij mij aan het juiste adres. De waarheid zit namelijk niet in de PC, maar in jou. Klik op Ja ik zoek een baan met hart & ziel.

Woon je in of rond Utrecht, dan ben je van harte welkom op mijn grote en lichte kantoor in Nieuwegein bij Utrecht. Parkeren is gratis, de koffie en de thee ook.

Of liever een baan met hart & ziel in Friesland?

Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar met familie- en met loopbaanopstellingen. Da's intens en soms confronterend. Het is kortste en de snelste weg naar weer opgeladen thuis komen van je werk.

Woon je in Friesland, kom dan langs op mijn super centraal gelegen kantoor pal naast het station in Heerenveen. Klik op Ja ik wil een gratis kennismakingsgesprek met gratis parkeren, koffie en thee.

Welkom,
Bodo

Reactie plaatsen