Page content

Solliciteren

Solliciteren

Solliciteren, alles over sollicitaties. Over de voorbereiding, welke vragen gaan ze stellen en wat kun je het beste antwoorden, Zo wordt je aangenomen!

Solliciteren is spannend. Wat het spannend maakt is het onverwachte. Zijn er situaties die je niet verwacht? Gaan ze vragen stellen die je niet verwacht?

Solliciteren

Solliciteren

Solliciteren

De gemiddelde werkzoekende heeft 7 sollicitatiegesprekken, alvorens de gewenste baan wordt veroverd. Als jij minder dan 7 gesprekken nodig hebt gehad dan ben je goed bezig!

Heb je inmiddels meer dan 7 sollicitatiegesprekken gevoerd, dan is er blijkbaar iets dat je handiger kunt aanpakken. Dan zijn de onderstaande tips zijn speciaal voor jou!

Solliciteren en Concurrentie

Als sollicitant heb je veel concurrentie. Een aantal van 250 sollicitanten voor een vacature is de normaalste zaak van de wereld.

Wat je wilt is er met kop en schouders bovenuit steken. Je wilt een Curriculum Vitae, waarmee je uitgenodigd wordt. Tijdens het sollicitatiegesprek wil je meteen een klik. Je wilt met zelfvertrouwen kunnen antwoorden op de vragen.

Solliciteren met Zelfvertrouwen

In de onderstaande artikelen lees je hoe je kunt solliciteren met zelfvertrouwen. Je leest hoe je je het beste voorbereidt. Welke vragen kun je verwachten, wat kun je het beste antwoorden en hoe kun je het beste antwoorden.

Nog belangrijker: Hoe kom je in een gelijkwaardige onderhandelingspositie? Wanneer sta je zó sterk in je schoenen, dat niet alleen zij beslissen of je aangenomen wordt, maar jij beslist of jij daar wel wilt werken.

Met de onderstaande artikelen en tips sta jij tijdens sollicitatiegesprekken in de regie!

Leren Solliciteren in één Weekeinde

Als je zelfverzekerd wilt leren omgaan met sollicitaties in één weekeinde, dan nodig ik je van harte uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor slechts een paar tientjes.

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker.

Om te kijken of er nog tickets zijn klik op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Comment Section

0 reacties op “Solliciteren

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.