Goddelijk goede loopbaan
Goddelijk geïnspireerde loopbaan in Friesland of Utrecht
Loopbaan
Bodo Agterhof
Loopbaan
01/28/2024
2 min
0

Goddelijk goede loopbaan

01/28/2024
2 min
0

Goddelijk goede loopbaan in Friesland of Utrecht?

Niet lezen als je jonger dan 40 bent. Zoek jij een goddelijk goede loopbaan in Friesland of Utrecht? Vind je droombaan met 95% succesgarantie.


Niet lezen als je jonger dan 40 jaar bent

Lees dit niet als je jonger dan 40 jaar bent. Tot je veertigste jaar ben je druk bezig met huisje, boompje, beestje, stationcar en klapkar of caravan. Om dat voor elkaar te krijgen heb je een baan nodig die leuk of goed te doen is en voldoende pegels schuift voor de hypotheek en de Maxi Cosi.

Na je veertigste, dan begint het gedoe. Dan vindt je niet elk werk zomaar meer leuk en niet elk werk pruimt jou. Dan klopt je ziel op de voordeur. Hoe harder je weigert te luisteren, hoe harder je ziel op de deur bonkt: "kom je ook met mij buiten spelen?" 

Goddelijk geïnspireerd

Alleen als je je laat leiden door je ziel vind je die goddelijk geïnspireerde loopban. Een voorbeeld? Als the Bohemian Rhapsody van Queen niet goddelijk geïnspireerd is, dan koop ik nu een enkeltje naar de hemelpoort om van daaruit mijn middelste vinger naar je op te steken. 

Er gaan allerlei verhalen rond over hoe ze dit weergaloze nummer in Gods naam hebben gecomponeerd. Vermoedelijk zaten ze met een dikke joint half in de hemel. 

Goddelijk geïnspireerde loopbaan

Weet je wie pas echt een goddelijk geïnspireerde loopbaan heeft? Google even op de jurken van Iris van Herpen. Beyhive Beyoncé was utterly flabberghasted en bestelde er meteen een paar. 

Ook onze eigen Koningin Màxima droeg onlangs een La Herpen. Ze was zelfs zo wild enthousiast, dat ze in Parijs naar de Iris van Herpen Exhibition ging waar de media meteen bol van stonden. 

Goddelijke of duivelse loopbaan?

En jij, heb jij een goddelijke of duivelse loopbaan? Als je een Goddelijke loopbaan hebt, gaat het licht aan onderweg naar je werk, zo van nice, ik mag weer. 

Of heb je een duivelse loopbaan? Veel duiveldansers gedragen zich als een verslaafde en liegen zich te barsten. Ben jij zo'n duiveldanser die zichzelf net als een verslaafde wijsmaakt dat het wel meevalt?

Lekker lopende loopbaan

Een lekker lopende loopbaan is veel makkelijker dan je denkt. Dat denk jij ook als je naar een vriend of vriendin kijkt die zich dagelijks door dat kudtwerk heen ploetert. 

Zo'n ploeteraar komt dan met nare verhalen thuis, dat het allemaal tegenzit en zo. Ja wat denk je dan? Jij snapt dat wel, cause it is time to move on. 

Vind je droombaan met 95% succesgarantie

Rent je loopbaan bij je weg? Dat is ook het geval bij mijn klanten. Klik even op 'BODO's DEAL'. . Ze geven hun nieuwe baan gemiddeld een hele dikke, vette 9. 

Weet je wat ik het leukste vind? Je kunt je baan of loopbaan zelf niet kiezen. Die heeft namelijk al lang voor jou gekozen. Het leukste vind ik om samen te onderzoeken welk werk al jaren lang van jou houdt. Meer weten? Klik op

👉 Ja Bodo ik wil dolgraag ontdekken welk werk al jaren lang van mij houdt 👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën