Het doel van je CV?
Wat is het doel van je CV?
Curriculum Vitae
Bodo Agterhof
Curriculum Vitae
10/09/2023
2 min
0

Het doel van je CV?

10/09/2023
2 min
0

Het doel van je CV?

Wedden om een kratje sherry of een kratje bier? Hoe slechter het doel is dat jij voor ogen hebt, hoe voller jij je CV stopt, wedden? Wat is het doel van je CV?

Wat is het doel van je CV?

Kan `k als ADHD-er veul beterder!

Omdat de Lidl op zondags om 18.00 uur de deuren nog dichter draait dan de met laser beschermde safe in de kelder bij onze eigen Nederlandsche bank, pleur ik rond vijven mijn lieve hubby van zijn toffels en schuif hem als shovel met kratje en shopperbag hoppa de auto in.

Vrouwen kunnen multitasken weetjewel, maar dat kan `k als ADHD-er veul beterder! Onderweg in de auto knutselen we `n weekmenuutje in elkaar, ja we moeten ook kattenvoer hebben ja. Ah kijk daar links, de benzineprijs duikt onder de 2 Eurootjes, dus ff-tjes `n tussenstoppie ok, is echt zo klaar hoor! Maak jij ondertussen de voorruit even schoon schatje, pleaaazzzeee, kusje knuffeltje, hartje, hartje?

Popjedropje

Bliep bliep, ik kan heus bellen en achteruit inparkeren tegelijk, reuze gezellig, ja kan wel eventjes hoor, heel eventjes dan, we hebben een vriendin van mijn hubby aan de lijn. Gelukkig slaat de motor net op tijd af, anders had de trekhaak de winkelruit een stevig kusje gegeven.

Popjedropje, als jij nou even de lege flessen inlevert, dan pak ik 3 sixpacks bubbelend bronwater -is dat het goedkopere zusje van San Pellegrino?- is dat effetjes fijn zeg, ze hebben de smootie met spinazie en advocado in de aanboeding, mag je raden was voor sapje je de hele week `s-morregens van me krijgt, we worden very healthy people en worden meer dan honderd jaar.

Waar liggen de winegummies?

Lieverd wil je straks sperzieboontjes of bloemkool? Wat zeg je, moet je niet de andere kant op kijken als je wat tegen me zegt. Ja hoor, witlof met ham en kaas uit de oven is ook lekker en ik gris nog wat trostomaten uit de schappen.

Ik merk dat ik wat kribbig van de honger word en donder een pond gehakt in `t karretje, een kilo kipfilet, nog een pondje nasivlees en yummie ze hebben de laatste twee T-bonesteaks afgeprijsd, ik voellll gewoon dat ze door mij meegegrepen willen worden. Waar liggen de winegummies ook alweer voor onderweg?

Enough = enough

Zo ging het tot een jaar geleden. Ik houd echt van mijn hubbie hoor, maar hij heeft ADHD en ik ook, is het niet hilarisch? Enough = enough. We pakken het nu heel anders aan, hebben een doel gekozen en het roer helemaal omgegooid. Lang leve rust, reinheid en regelmaat in huize ADHD.

Op vrijdagavond maken we een weekplanning en prikken dat memo'tje op het bord in de keuken. Dan maken we voor een max bedrag een boodschappenlijst, halen de boel in huis en in het weekeinde koken we 3 menuutjes voor 6 dagen diner, zodat we de hele week smullende rust in de hut hebben.

Wat is het doel van je CV?

Heb jij helder in het snotje, wat jouw CV is? Denk van niet! Wedden om een kratje sherry of een kratje bier? Hoe slechter het doel is dat jij voor ogen hebt, hoe voller jij je CV stopt, wedden?


Als je nou echt helder hebt wat het doel van je CV is, als je nou echt ballen. hebt, maak je een CV met kracht, rust, reinheid en regelmaat. Gewoon kort en krachtig. Omdat je zeker van je zaak bent.

Bodo

P.s.: Klik op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Pak je meteen de regie over jouw loopbaan!
Ik geef je 95% succesgarantie

Reacties
Categorie├źn