Sjit in je CV
Sjit! Show them your sjit in your resumé!
Curriculum Vitae
Bodo Agterhof
Curriculum Vitae
09/11/2023
2 min
0

Sjit in je CV

09/11/2023
2 min
0

Sjit in je CV

Durf jij sjit in je CV te stoppen om X-tra snel uitgenodigd te worden voor het sollicitatiegesprek? How to show them your sjit in your resumé!

Sjit! Show them your sjit in your resumé!

Plakweer

Toen ik me vanmorgen fris gedoucht aan het aankleden was, deed ik een felblauwe korte broek aan die goed matcht met mijn ogen.

Het is nu al 28 plakgraden en morgen gaat het onweren. Om smeltende mensen die klagen, steunen en kreunen op te fleuren trek ik er een knallend fluoriserend oranje poloshirt bij aan.

Geen korte broek!

Pats! Daar issie: de kritische ouder in mij. Jaaah zeg, wat is dit nou? Zie ik daar een kort broekje? Neeeeh dat meen je niet. Ga je nou echt met je blote benen zitten te coachen? Geen korte broek jij, hoor je me!

De kritische ouder in mij bestaat uit 2 personen. Je kent ze vast wel: Stedler & Waldorf op het balkon bij de Muppetshow. Samen vormen ze een gesloten front waar ik niet tegenop kan.

Zo niet professioneel

Die 2 fossiele opa's in mij foeteren nog eventjes door. Zeg gast, denk je nou echt dat die blote bruine benen je professioneler maken? Dat ze je X-tra goed vinden? How pathetic! Ik heb nog nooit een coach gezien met te veel blote huid de harten van zijn klanten verovert. How sad! Wedden, dat je just klachten aan je broekje krijgt?

 Ik ben ze zat, trek mijn mooie korte blauwe broek aan. Samen met mijn hubby en met het vrolijke kind in mij stap ik in de auto op weg naar werk.

Durf jij sjit in je CV te stoppen?

Heb jij ook zo'n zuurpruimige criticus in je, bijvoorbeeld als je een CV aan het maken bent? Je CV is de sleutel die de deur naar jouw toekomt opent, die moet natuurlijk meer dan perfect zijn en dat triggert de kritische ouder.

Wedden, dat jouw CV geen enkel vlekje mag vertonen? Stel je voor dat er een onvolkomenheid in je CV zit! Zullen we `t ff omdraaiuh? Stel nou hè -ga jij tuurlijk niet doen hoor, jij bent niet gek- stel nou dat je met opzet bagger in je CV stopt. Heb jij `t lef? Durf jij sjit in je CV te stoppen?

X-tra snel uitgenodigd worden voor het sollicitatiegesprek?

Wil je x-tra snel uitgenodigd worden voor het sollicitatiegesprek? Dan kun je beter een drol in je CV draaien.

Vooral, als je de kunst verstaat om van die drol super vruchtbare mest te maken dat de grond vruchtbaar maakt voor de rest van je carrière. Daar pluk je je hele verdere leven super veel vruchten van.

How to show them your sjit in your resumé?

Waar je in je loopbaan het makkelijkste het meeste geld mee verdient? Met je grootste gave. Dan werk je zielsgelukkig en hopst je ziel een salto van geluk.

Moet je wel weten wat je grootste gave is. Waar die zit? Onder je sjit. Onder je trauma. Onder je verdriet. Onder je ellende. Met je grootste gave los je jouw eigen sjit op en help je de ander.

Staat jouw grootste gave op je CV?

Hoe maak je van een doorsnee-CV een super spetterend gaaf CV? Door je grootste gave te vermelden? Da's de korste route om uitgenodigd te worden voor het sollicitatiegesprek.

Er wordt maar 1 persoon aangenomen op de baan waar je op solliciteert. Er gaan 3 sollicitanten door voor de 2e ronde met het diepte interview. Je hebt nu een keuze. Maak je een CV om in die top-3 van topsollicitanten te komen of maak je een CV voor in de digitale prullenbak? Een uitnodig- of wegwerp-CV? Voor meer info klik op:

👉 Heb jij een wegwerp-CV en wil je een uitnodig-CV? 👈

Wil jij de regie over jouw loopbaan?
Dan moet je bij LoopbaanRegisseur zijn.
Ik geef je 95% succesgarantie
Bodo

P.s.: ZIn in Bodo's blog boordevol humor?
Klik kier op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Met loopbaan- en CV-tips die je niet in Google vindt.
Over hoe je met 95% succesgarantie je droombaan vindt.
Zo pak je nu meteen de regie over jouw loopbaan!

Reacties
Categorieën