Kerst 2023 met cadeau
Kerst 2023 met cadeau
Loopbaan
Bodo Agterhof
Loopbaan
12/18/2023
2 min
0

Kerst 2023 met cadeau

12/18/2023
2 min
0

Kerst 2023 met cadeau

De gezelligste tijd van het jaar komt eraan. Kerstboom, kaarsen, lekker proosten en eten. Kerst 2023 met cadeau van mij speciaal voor jou.


Of ze oesters lust

Ik heb net voor de zekerheid Ingrid even geappt. Of ze oesters lust. Krijg ik een gesproken berichtje terug. Ze brengt het voorzichtig om mij niet te kwetsen. Komt erop neer dat ze er net niet van overgeeft.

Mijn moeder was gek op oesters. Om haar te eren maak ik graag een voorgerechtje met vis. Zal ik met een garnalencocktail op safe spelen, wat vind jij? Eet ik die oesters de volgende dag wel.

Kerst 2023 met cadeau van mij speciaal voor jou

Schenk ik er een frisse, lichte sauvignon blanc bij die je glas uit knalt. Aromatisch met groene kruiden, limoen en passievrucht. Deze De wijn is afkomstig van de oudste winery van Zuid-Afrika, dicht bij de kust zegt de wijnboer.

Klinkt goed toch? Ja mijn moeder hield van wijn en ik ook, dus die traditie houd ik graag in ere. Gek was ze op cadeaus onder de kerstboom, daarom heb ik ook een cadeau voor jou.

Out of space waanzinnig smullen

Weet je wat ik out of space waanzinnig smullen vind? Ik ben van de kritische, dus elk gerechtje moet bij mij smaak en smoel hebben.

Leg ik een gebakken coquille op een in witte wijn geblancheerd schijfje wortel, daar bovenop oranje forel eitjes en wat truffel schaafsel eroverheen.

Over the top belachelijk lekkere wijn

Dan stuur ik nu die kudde engelen op je af die over je tong komen fietsen. Als het me lukt, gaan de coquilles lieflijk zwemmen in een voetenbadje van sabayon met wat lemongrass en hazelnoten.

Die engelen laat ik op de trompet spelen met over the top belachelijk lekkere wijn van Meursault. Dit is een legendarische naam in de Bourgogne en misschien wel het beroemdste dorp in de Côte de Beaune. Drouhin maakt hier een typische Meursault: rijk, vol en boterig met hazelnoot en vanille.

Ik heb even jouw advies nodig

Als dessert ga ik schijven meringues bakken met verschillende doorsnedes. Doe ik er wat rode bietensap doorheen voor de kerstlook. Lekker stapelen tot kerstboom model met slagroom en verschillende soorten bolletjes ijs met vuurwerk er bovenop.

Voordat ik jou je cadeau onder de kerstboom geef, heb ik nog even je advies nodig. Heb je tips voor mij? Ik ben nog op zoek naar een hoofdgerecht met smaak en smoel. Heb je een tip voor me?

Mijn kerstcadeau speciaal voor jou

De komende 2 weken kun je beter even niet aan je loopbaan denken. Houd van je naasten en laat ze van jou houden. Eten verbindt, dat helpt de liefde laten stromen.

Als je volgetankt bent met liefde en je wilt daarna niet aan het werk, heb je een probleem. Trek dan bij mij aan de jinglebells. Mijn kerstcadeau speciaal voor jou? Tot het vuurwerk op oudjaarsavond ontvang je 20% korting op je traject. Zit je er volgend jaar geramd bij! Klik op

👉 Ja ik wil mijn volgende baan met 95% zekerheid een dikke vette 9 geven, dus doe mij een gratis intake in Heerenveen of Nieuwegein 👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën