De regie 🎬 over je loopbaan kwijt in Nieuwegein?
Ben jij de regie over je loopbaan kwijt in Nieuwegein?

Ben je de regie 🎬 over je loopbaan kwijt in Nieuwegein?

Ben je de regie 🎬 over je loopbaan kwijt in Nieuwegein?

Ben je de regie 🎬 over je loopbaan kwijt in Nieuwegein? Ben je van `t padje? Zo ontdek je je loopbaankoers en kom je op je πŸ”› loopbaanpad!


De regie 🎬 over je loopbaan kwijt?

Ben jij de regie over je loopbaan kwijt? Dat treft, ik ook! Eerlijk gezegd heb ik de regie nooit gehad. Als ik echt de regie over mijn loopbaan zou hebben, zou mijn loopbaan meer doen wat ik wil. Sorry, computer says no ...

Niemand heeft de regie over zijn of haar persoonlijke of professionele leven. Het is eerder omgekeerd. Mijn loopbaan heeft de regie over mij. Ja ok en nu dan?

Wat bezielt je?

Mijn ouders waren van goede komaf. Als het aan hen had gelegen, dan had ik Rechten gestudeerd in Leiden en was ik net als mijn vader bij het koor gegaan. Op naar een glansrijke, internationale carrière als Jurist!

Voor mijn ouders was het belangrijk om veel aanzien te genieten en welgesteld te zijn. Dat zie ik wat genuanceerder. Ik ervaar dat als een keurslijf voor als je eigenlijk niet echt weet wat je bezielt en wat je ten diepste drijft. Het is een kunst om naar je ziel te luisteren en te doen wat zij je toefluistert.

Goed van `t padje

Als je snel goed van `t padje wilt raken, luister dan vooral naar een ander. Als ik naar mijn ouders had geluisterd, had ik geen gay maar hetero geweest. Trouwde ik een vrouw met knotje en parelketting. Tikte ik elke zondag een balletje on the golfcourse.

Ken je die 2 chagrijnige ouwe knarren Statler and Waldorf bij The Muppetshow? Daar had mijn vader prima tussen gepast. Op een zomers terrasje floepte hij eruit: "Zozo, die jongedame heeft ook niet meer dan voor een tientje aan d'r lijfje hangen".Β 

Confession time

Die neerbuigendheid, that's not me! daarom had ik een hekel aan golfers. Al weet je nooit hoe een koe een Lacoste Krokodil vangt. Laatst vroeg een vriendin me mee te golfen. Ik vond het nog leuk ook.

En weet je wat nog erger is? Ruim een jaar geleden vroeg mijn fysiotherapeut me mee om een vorkje te prikken bij de Rotary. Naaah ik viel haast van mijn stoel. Het is niet meer oubollig zei hij.

Ik ging mee and guess what. Gewoon heel aardige en relaxte mensen. Ik vind dat ik het goed heb en een beetje daarvan deel ik graag met degenen die dat wat harder nodig hebben dan ik.

Mijn loopbaankoers heeft mij gevonden

De meeste werkzoekenden zoeken zich een slag in de rondte naar hun loopbaankoers. "Zoekt en gij zult vinden". Dan sta je in een mum van tijd weer in je regie. Dan hoef je de dialoog met je onzekerheid niet aan te gaan.

Het golfen heeft mij toevallig gevonden. Net zo toevallig heeft de Rotary mij gevonden. Het is de kunst, dat je loopbaankoers jou vindt. Hoe je dat aanpakt?

Door wat vaker stil te zijn. Even niets doen. Hoe meer je even niets doet, hoe makkelijker je de fluister van je ziel oppikt. Da's de kortste en de snelste route naar werken met hart & ziel.

Ben je de regie over je loopbaan kwijt in Nieuwegein?

Ben je de regie over je loopbaan kwijt, woon je in de buurt van Nieuwegein en wil je de regie snel weer terug? Dan heb ik een super mooi aanbod voor je.

Ben je te porren voor een 1-daagse intensieve en super doeltreffende sollicitatietraining? Krijg je in 1 dag voor 147,- live alles mee om super easy en super succesvol te solliciteren. Klik op De Loopbaan BoostCamp in Nieuwegein bij Utrecht voor trefzeker solliciteren.

Deze masterclass vindt plaats op mijn super mooie kantoor in Nieuwegein bij Utrecht. Je bent van harte welkom. Krijg je al mijn inside info + waardevolle tips!


Zie ik je daar ok?
Bodo.

Reactie plaatsen