Je wilt raak 🎯 solliciteren met je CV en je woont in Utrecht?
Je wilt in 1 keer raak solliciteren met je CV en je woont in Utrecht?

Je wilt raak 🎯 solliciteren met je CV en je woont in Utrecht?

Je wilt raak 🎯 solliciteren met je CV en je woont in Utrecht?

Je wilt raak 🎯 solliciteren met je CV en je woont in Utrecht? Met Bodo's 💁‍♂️ tips voor je curriculum vitae word je wèl 👏 uitgenodigd!


Raak solliciteren met je CV

Als je solliciteert, heb je een CV nodig, da's nogal wiedes toch? Zonder Curriculum Vitae geen sollicitatie en zonder sollicitatiegesprek geen andere baan en zonder nieuw werk geen fijnere collega's en een beter salaris. 

Het draait dus allemaal om je CV. Dàt is het scharnier waar die deur aan vast zit die open zwaait als je een goed CV hebt of juist in je smoel klapt als je een slecht CV hebt en (weer?) niet uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.

Kom jij langs de doorbitch?

Wel eens gehoord van een doorbitch? Dat is geen mannelijke, maar een vrouwelijke uitsmijter bij een disco. Kom jij langs de doorbitch met je CV?

Het is de doorbitch die bepaalt of jij fabulous genoeg bent om haar personeelsclubje binnen te gaan. Deze ambtenaar van de selectie voelt zich veel machtiger dan elk ander individu. Zij bepaalt of jij waardig genoeg bent voor deze overhypte baan.

Overhypte baan?

Met de huidige personeelskrapte zijn veel banen overhyped. Waar ze eerst het schaap met 5 of liefst 6 poten zochten, blijken veel banen, collega's het salaris en de sfeer nu opeens rekbaar. Banan worden dus overhyped.

Waarschijnlijk is de sfeer slechter dan twee jaar geleden, omdqt personeel amper aan te slepen is, er een personeelstekort is en de werkdruk dus hoog is. Wedden, dat de sfeer toch de pan uit swingt? Tenminste, dat is wat ze je willen doen geloven. 

Heb jij een afwijs CV?

Maar goed, als je een fijnere baan met een nog fijner salaris wilt, dan zul je moeten solliciteren. Als je te vaak afgewezen wordt, dan heb je dus blijkbaar een afwijs-CV. Wat je nodig hebt, is een uitnodig-CV. 

Inmiddels heb ik kleine 30 jaar ervaring met CV's en het begeleiden van werkzoekenden naar hun droombaan. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met je, zodat ook jij raak solliciteert met jouw CV, liefst in één keer.

Wil jij een uitnodig-CV?

Een van de cursisten die ik heb begeleid, is Dolf. Een paar jaar terug kwam zijn droombaan voorbij. Dolf is Pietje Precies en wilde geen belangrijke details over het hoofd zien. Het resultaat was een dodelijk saai CV + motivatiebrief van maar liefst 8 kantjes. 

Dolf had een super slaapverwekkend CV. We hebben dus een CV ban 1 kantje en een motivatiebrief van 1 kantje gemaakt, waarbij de selecterende P&O-er bij elke zin zin krijgt in de volgende zin. Klik hier op: Dolf vertelt of hij raak scoorde met zijn CV.

Online Raak solliciteren met je CV?

Wil je online met jouw CV raak solliciteren? Wedden dat jij met maar 3 sollicitatie ook die droombaan te pakken krijgt? 

Wil je voor 7,- leren solliciteren vanuit je luie stoel? Dat kan! Klik op Het Recept hoe je in 7 Stappen je droombaan verovert.

Als je wat slimmer bent, volg je de hele online cursus lekker comfy achter je laptop. Da's een echt alles erop en eraan cursus voor 47,-. Klik op dit Buitenkansje: De online CV Masterclass. 

Je wilt raak 🎯 solliciteren met je CV en je woont in Utrecht?

Ben je te porren voor een 1-daagse intensieve en super doeltreffende sollicitatietraining? Krijg je in 1 dag voor 147,- live alles mee om super easy en super succesvol te solliciteren. 

Deze masterclass vindt plaats op mijn super mooie kantoor in Nieuwegein bij Utrecht. Je bent van harte welkom. Krijg je al mijn inside info + waardevolle tips! Klik op De Loopbaan BoostCamp in Nieuwegein bij Utrecht voor trefzeker solliciteren.

Veel sollicitatieplezier,
Bodo.

Reactie plaatsen