Woon je in Nieuwegein en wil je succesvol 🎥 solliciteren?
Woon je in Nieuwegein en wil je succesvol solliciteren?

Woon je in Nieuwegein en wil je succesvol 🎥 solliciteren?

Woon je in Nieuwegein en wil je succesvol 🎥 solliciteren?

Woon je in Nieuwegein en wil je succesvol 🎥 solliciteren? Met Bodo's sollicitatietraining geef ik je 95% 💪 succesgarantie.


Ik geef je 95% 💪 succesgarantie

Ben begonnen als Intercedent, heb als Consulent op het Arbeidsbureau gewerkt, heb 5 jaar met langdurig werklozen gewerkt om hen naar werk te begeleiden, heb voor een landelijk loopbaanbureau gewerkt en inmiddels werk ik al 20 jaar voor mezelf. 

Heel lang schommelde het succespercentage rond de 80%. Daar was ik al best tevreden over. Sinds 10 jaar werk ik met familie- en met loopbaanopstellingen. Sindsdien steeg het succespercentage naar 95%. 

Klik even op Wat zeggen anderen over LoopbaanRegisseur? Graag help ik ook jou met succesvol solliciteren, zodat ook jij die droombaan te pakken krijgt.

Heb jij ze op een rijtje?

Heb jij ze in je loopbaan op een rijtje? Om succesvol te solliciteren en aangenomen te worden, heb je een aantal zaken nodig.

1- Wat zijn je talenten? 

Ken jij je talenten? Ken je ook je zielstalenten? Dat zijn je 5 allersterkste talenten;

2- Wat is je grootste gave? 

Weet je wat grappig is? Je talenten krijg je doorgegeven via je familie, dus vis je ouders en je grootouders. Ga zelf nu even na, wat je van jezelf in hen herkent. Je gave krijg je niet via hen. Die is echt uniek & onderscheidend.

3- Wat is je loopbaankoers? 

Wat is je passie? Wat zou je desnoods wel gratis willen doen? Waarvan krijg je twinkellichtjes in je ogen als je erover praat? Wat kost je amper moeite en geeft je juist energie als je ermee bezig bent?

4- Wat is je Elevator Pitch?

Wat is je sticky story, oftewel je 2 minuten presentatie? Als je wilt, toets even "Elevator Pitch" in op YouTube. Klik er een paar aan. Saai hè? 

Dat komt, omdat ze het opdreunen uit hun harses. Als ze hun talenten benoemen, komen er als het tegenzit ook nog van die uitschuifbalkjes tevoorschijn; so boring! 

Het is de kunst, om je pitch uit je buik te presenteren. Daar heb ik een speciale manier voor ontwikkeld. Het is juist met deze bitch uit hun buik, dat al mijn klanten aangenomen worden. Echt allemaal, zonder uitzondering. Een sterke pitch maakt je dus onoverwinnelijk. 

5- Je CV en motivatiebrief

Heb jij een wegwerp- of een uitnodig-CV? Wat schrijf je vooral wel en niet in je CV om uitgenodigd te worden? 

Hoe schrijf je een motivatiebrief, zodat er niet meer van je CV in staat? Hoe staat er iets anders in wat waarde toevoegt en je CV juist Xtra Powerrr geeft?

6- Sollicitatiegesprekken

Wat zijn de moeilijkste vragen en hoe antwoord je er easy op met 2 vingers in je neus? Wat is de top-5 aan meest gestelde vragen? En wat is de top-5 aan moeilijkste vragen? Op deze manier kun je je goed voorbereiden.

7- De meest gestelde vraag?

Wat is de met stip bovenaan meest gestelde vraag? Hoe antwoord je er zó op, dat je de helft van het sollicitatiegesprek meteen in the pocket hebt?

De meest gestelde vraag is: "Vertelt u eens wat over uzelf"? Je zou kunnen antwoorden als volgt:

"Ik heb me voorbereid op dit sollicitatiegesprek. Via Google weet ik, dat dit één van de meest gestelde vragen is. Dat ik niet zo van spruitjes houd, lijkt me niet zo interessant toch? Ik heb een korte presentatie gemaakt. Dan weet u met 2 minuutjes meteen wat voor vlees u in de kuip heeft. Zal ik even?"

Holy shit zeg, wedden dat ze zo'n antwoord niet aan zien komen? Nu sta je niet met 1 - 0 achter, maar je staat binnen no time met 0 - 1 vóór! Als je nu je elevator pitch uit je gevoel presenteert, heb je het halve gesprek in the pocket. 

Succesvol solliciteren

Weet je wat het mooie is? MIjn klanten hebben maar 3 sollicitatiegesprekken nodig om hun droombaan te scoren. Bovendien vertellen ze me, dat het sollicitatiegesprek voelt als een koffiegesprek, waarbij ze gezellig zitten bij te kletsen. 

Goede voorbereiding is het halve werk! Dit is waarom mijn klanten zo succesvol solliciteren en ik jou die 95% SuccesGarantie kan geven. 

DHZ solliciteren en raak schieten met je CV

De bovenstaande 7 stappen staan voor 7,- kort en krachtig beschreven in Het Recept. Elke stap heeft een algemene video en een extra video met tips & trucs. Voor alle 14 de video's klik op Het Recept hoe je in 7 Stappen je droombaan verovert.

Als je wat slimmer bent, volg je de hele online cursus lekker comfy achter je laptop. Da's DHZ solliciteren en raak schieten met je CV. Da's een echt alles erop en eraan cursus voor 47,-. Klik op dit Buitenkansje: De online CV Masterclass. Da's inclusief alle inside tips voor succesvol solliciteren incl. voorbeeld CV's van klanten die met die CV hun droombaan scoorden.

De Regie voeren over je loopbaan

Wil je echt de regie over je loopbaan voeren? PLease fasten your safety belts!

Ben je te porren voor een 1-daagse intensieve en super doeltreffende sollicitatietraining? Krijg je in 1 dag voor 147,- live alles mee om super easy en super succesvol te solliciteren. Klik op De Loopbaan BoostCamp in Nieuwegein bij Utrecht voor trefzeker solliciteren.

Deze masterclass vindt plaats op mijn super mooie kantoor in Nieuwegein bij Utrecht. Je bent van harte welkom!

Wil je In Nieuwegein succesvol 🎯 solliciteren met je CV?

Uiteraard help ik je ook graag op mijn kantoor in Nieuwegein voor succesvol solliciteren met je CV. Gewoon even een afspraak maken. Het eerste gesprek is gratis. De koffie en thee ook. 

Klik op Ja Bodo ik wil graag echt succesvol solliciteren met mijn CV in Heerenveen

Ziek ik je daar ok?
Bodo

Reactie plaatsen