Zoek je veilig 🛟 loopbaanadvies in Utrecht?
Zoek je veilig loopbaanadvies in Utrecht?

Zoek je veilig 🛟 loopbaanadvies in Utrecht?

Zoek je veilig 🛟 loopbaanadvies in Utrecht?

Zoek je veilig 🛟 loopbaanadvies in Utrecht? Zoek onbenut 🔌 potentieel, ontdek je loopbaankoers 🧭, solliciteer met 95% succesgarantie.

Zo ontdek je onbenut potentieel en je loopbaankoers

Veiligheid en een beetje onveiligheid: ze horen in het dagelijkse leven bij elkaar en ook bij loopbaanadvies.

Bij aanvaardbare onveiligheid hebben we het over avontuur, over risico waarbij je out of the box moet gaan. Dat is erg gezond, want daar leer je het meeste van, daar liggen je grootste successen. Zo ontdek je onbenut potentieel en je loopbaankoers.

Veiligheid en risico's

Er zijn 4 communicatiestijlen. Elke communicatiestijl vraagt om een andere mix van veiligheid, risico en no go's. Onderstaand zie je hoe ik voor veilig loopbaanadvies inspeel op alle 4 de stijlen. Voor een eerste indruk klik op FIlmpje over de 4 communicatiestijlen. 

Wat voor de één super veilig en fijn is, kan voor jou onveilig zijn, waardoor je juist in een kramp schiet. Graag begeleid ik je in je loopbaan zo veilig mogelijk. Daarom stem ik mijn communicatie in een afgewogen mix nauwkeurig op je af.

1- De rode efficiënte

Als drammer en knoppendrukker is vooruitgang je hoofddoel, liefst snel en efficiënt. Omdat de ziel niet van drammertjes en van vluggertjes houdt, moet ik je als rode efficiënte begrenzen. Als ik je geen tegengas geef, loop je bovendien over me heen en sorry, maar ik ben geen Swiffer.

Omdat ik zelf ook van concreet resultaat houd, klinkt mijn 95% succesgarantie je als muziek in de oren. Met mijn kleine 30 jaar ervaring en technieken die echt houd snijden bied ik je vooruitgang, diepgang en resultaat.

2- De gele hartelijke

Je houdt van actie en energie; er moet wel wat röring zijn, want anders haak je af. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Omdat ik zelf ook aardig wat gele, hartelijke energie in me heb, zorg ik ervoor, dat we een aantal keren samen flink de slappe lach hebben. Het is allemaal al serieus genoeg toch?

Als we met enige zelfspot naar je problemen kunnen kijken en erom kunnen lachen, dan geeft dat enorm veel lucht. Het brengt letterlijk luchtigheid. Dit brengt ook inspiratie en nieuwe, helende energie.

3- De groene voeler

Een vlugge, schuine bak werkt als een trein bij de gele hartelijke, maar jou als groene voeler bent jaag ik daarmee binnen de kortste keren op de kast. Respect en veiligheid staan bij jou met stip bovenaan, dus vertraag ik mijn tempo aanzienlijk. Je voelt het onmiddellijk of ik gevoelsmatig bij je aangesloten ben. Alleen dan komen we samen rustig en stap voor stap vooruit.

Heb jij -net als veel mensen die ik over de vloer krijg- het nodige meegemaakt? Join the club! Daarom juist werk ik met familie- en loopbaanopstellingen. Dat zijn stevige technieken op zielsniveau. De ziel, jij en ik hebben daarom respect, verbinding en veiligheid nodig, zodat je pijnpunten haast als vanzelf oplossen.

4- De blauwe denker

Als blauwe denker houd je van cijfers, feiten, precieze info en details. Dit komt verderop in het traject enorm goed van pas.

Als je je CV maakt, moet je precies weten wat je er wel en niet in moet vermelden en hoe je dit moet doen. Dat maakt het verschil tussen een wegwerp- of een uitnodig-CV. Ook in sollicitatiegesprekken luistert het nauw en moet je exact weten wanneer je wat moet zeggen. And when to just shut up :-).

De stip aan de horizon

Heb jij helder wat voor jou de stip aan de horizon is? Wat je levensopdracht is? Wat kom je doen in dit leven? Wat heb je te leren? Het is belangrijk dat je je missie weet, zodat je een baan kiest die daarbij past. Bovendien weet je dan waarom een baan wel of niet bij je past.

Als je een functie uitoefent die echt bij je past, komt je passie vanzelf op gang. Dan ben je wat je doet en dat gaat je nog gemakkelijk af ook. Dan maak je van je missie je beroeping, oftewel je verdienmodel; hoe leuk is dat?

bla

Zoek je veilig 🛟 loopbaanadvies in Utrecht?

Ben je te porren voor een 1-daagse intensieve en super doeltreffende sollicitatietraining? Krijg je in 1 dag voor 147,- live alles mee om super easy en super succesvol te solliciteren. Klik op De Loopbaan BoostCamp in Nieuwegein bij Utrecht voor trefzeker solliciteren.

Deze masterclass vindt plaats op mijn super mooie kantoor in Nieuwegein bij Utrecht. Je bent van harte welkom. Krijg je al mijn inside info + waardevolle tips!

Veilig online leren solliciteren?

Wil je online met jouw CV raak solliciteren? Wedden dat jij met maar 3 sollicitatie ook die droombaan te pakken krijgt?

Wil je voor 7,- leren solliciteren vanuit je luie stoel? Dat kan! Klik op Het Recept hoe je in 7 Stappen je droombaan verovert.

Als je wat slimmer bent, volg je de hele online cursus lekker comfy achter je laptop. Da's een echt alles erop en eraan cursus voor 47,-. Klik op dit Buitenkansje: De online CV Masterclass.

Veel sollicitatieplezier,
Bodo.

Reactie plaatsen