Het op 3 na ergste aan het maken van een CV?
Het op 3 na ergste aan het maken van een CV?

Het op 3 na ergste aan het maken van een CV?

Het op 3 na ergste aan het maken van een CV?

Alsmaar niet ⛔️ uitgenodigd voor het 🎥 sollicitatiegesprek? Dit kan DE oplossing zijn! Het op 3 3️⃣ na ergste aan het maken van een CV?


Perfect CV

Roos heeft een perfect CV! Ze heeft een academische graad en studeerde cum laude af. Alles bij elkaar heeft ze ruim 15 jaar ervaring in leidinggevende functies. Je zou zeggen: kat in `t bakkie.

Ook al heeft ze een perfect CV en duurt een traject bij LoopbaanRegisseur tussen de 3 en de 6 maanden, toch duurde het maar liefst anderhalf jaar, voordat Roos weer aan de bak was.

Solliciteren met 95% succesgarantie

Als ik je begeleid, ga je solliciteren met 95% succesgarantie. Dat is geen loze bewering: mijn klanten zeggen het zelf. Klik op Waarom geven ze de dienstverlening van LoopbaanRegisseur een 8, 9 of 10 en hun nieuwe baan een 9 of zelfs een dikke, vette 10? Ik vertel je alle ins, outs en inside info, zodat het sollicitatiegesprek easy peasy wordt.

Ik zweer je op mijn moeders graf, dat ik de sollicitatiecode heb gekraakt. Mijn klanten vinden hun droombaan met max. 3 sollicitaties. En weet je wat het mooie is? Als je weet wat jouw passie is en je vindt de baan die daarbij past, dan voelt de werkgever dat op zijn klompen. Mijn klanten bellen me dan: "Bodo het voelde helemaal niet als een sollicitatiegesprek, maar als een gezellig koffiedrink gesprek. Met een half uurtje was het gepiept".

Sufsolliciteren

Roos solliciteerde zich helemaal suf. dagelijks zat ze uren de vacaturesites uit te pluizen naar nieuwe vacatures, want wie het eerst solliciteert, het eerst maalt. Op LInkedIn ging ze Linken met andere managers om als eerste op de hoogte te zijn als er bij hen intern een managementvacature ontstaat.

Ze werd 3 keer uitgenodigd, maar op de één of andere manier werd de uitnodiging met een rotsmoes weer ingetrokken. Eén keertje kan toeval zijn. Bij de 2e keer ga je je achter je oren krabben. Bij de 3e keer wordt jeuk krabben, omdat je genaaid wordt zonder te kussen.

Familieopstellingen en loopbaanopstellingen

Ik werk met familie- en en met loopbaanopstellingen. In feite lift daar mijn Coca-Cola formule voor die mooie 95%. Met opstellingen ruimen we blokkades op. Daarna ontdekken we je 6 sterkste zielstalenten. Ook gaan we op zoek naar je grootste gave, omdat je daarmee je geld verdient met 2 vingers in je neus. Voor het werken met opstellingen heb ik een andere website. Klik op Bodo's familie- en loopbaanopstellingen.

Roos had alle 10 de stappen van het speciale programma 'De Wasstraat' doorlopen en haar levensopdracht ontdekt. Zodoende draaide ze tegen de stroom inzwemmen om in met de stroom meezwemmen en zocht ze banen en organisaties die goed bij haar passen.

Het digitale riool van Google

En nog steeds lukte het niet. Ik snapte er niets van, want het lukt wel bij elke andere klant van me. Sterker nog, als ze hun innerlijke huiswerk doen, dan komt die droombaan op de meest ongelooflijk mooie manieren op hun pad. Behalve bij Roos.

Toen kreeg ik een inval. Terwijl ze naast me zat, toetste ik haar naam in op Google. Oh jee! Daar stond info over haar vorige baan, waar het bestuur in een conflict was verwikkeld met een opdrachtgever. Als directeur werd ze met naam en toenaam genoemd. Zo belandde ze in het digitale riool van Google.

De droombaan

Als eerste dwong ze inhoudelijke rectificatie af van het artikel. Daarna probeerde ze het artikel van internet verwijderd te krijgen, wat helaas niet lukte. Gelukkig werd het artikel inhoudelijk aangepast.

Heb jij je naam trouwens als eens ingetoetst op Google? Dat is een must, voordat je gaat solliciteren. Anders kun je je CV beter meteen door het toilet spoelen.

Wil jij je van je door het toilet spoel-CV een uitnodig-CV maken?

Heb jij een door het toilet spoel-CV? Dan wordt het hoog tijd, dat je van je wegwerp-CV een uitnodig-CV maakt! Als jij de regie in je loopbaan? Mal ik je helpen om met 7 triggerpoints een CV te maken, die de recruiter of selecteur to the max triggeren om jou uit te nodigen, zodat ze de rode loper voor je uitrollen?

Er wordt maar 1 persoon aangenomen op de baan waar je op solliciteert. Er gaan 3 sollicitanten door voor de 2e ronde met echt een diepte interview. Je hebt nu een keuze. Maak je een CV om in die top-3 van topsollicitanten te komen of maak je een CV dat in de digitale prullenbak belandt? Maak jij een uitnodig- of een wegwerp-cv? Voor meer info klik op:

👉 Heb jij een wegwerp-CV en wil je een uitnodig-CV? 👈

Wil jij de regie over jouw loopbaan?
Dan moet je bij LoopbaanRegisseur zijn.
Ik geef je 95% succesgarantie
Bodo

P.s.: Wil je wekelijks Bodo's blog boordevol humor ontvangen?
Klik kier op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Boordevol loopbaan- en CV-tips die je niet in Google vindt.
Over hoe je met 95% succesgarantie je droombaan vindt.
Zo pak je nu meteen de regie over jouw loopbaan!

Reactie plaatsen