Welkom bij LoopbaanRegisseur voor CV-hulp
Welkom bij LoopbaanRegisseur voor CV-hulp

Welkom bij LoopbaanRegisseur voor CV-hulp

Welkom bij LoopbaanRegisseur voor CV-hulp

Zoek je Gratis CV-tips, een Online CV-training of Persoonlijke CV-hulp van Bodo? Welkom bij LoopbaanRegisseur voor CV hulp. Heb jij een wegwerp- of uitnodig CV? Mijn klanten hoeven maar 3X te solliciteren: ze hebben mijn CV-code. Zo maak je een sterk curriculum vitae!


Wil je de CV-code kraken, gratis CV-tips, de Online CV-training of Bodo's Persoonlijke CV-hulp? Welkom bij LoopbaanRegisseur voor een super uitnodigend curriculum vitae, waarmee je met 95% succesgarantie je droombaan scoort.

Wie is LoopbaanRegisseur Bodo?

Als LoopbaanRegisseur heb ik 30 jaar ervaring in het begeleiden van werkzoekenden in hun loopbaan. Ik heb bij een uitzendbureau gewerkt, bij het arbeidsbureau en heb 5 jaar langdurig werklozen naar werk begeleid in binnen- en buitenland, dat was topsport! Daarna ben ik met LoopbaanRegisseur voor mezelf begonnen.

Ik ben ambitieus en goedlachs en ga voor het beste van het beste. Wil je meer weten over wie Bodo is? Klik dan op https://loopbaanregisseur.nl/loopbaanregisseur-25-jaar-ervaring-loopbaanadvies-en-werk-naar-werk/

CV-tips

LoopbaanRegisseur bestaat sinds 20 jaar. De eerste 10 jaar lag het succespercentage op 85%. Da's best aardig toch? Daarna steeg het succespercentage naar 95%. Dat komt door het werken met familie- en loopbaanopstellingen. Kijk zelf eventjes, mijn klanten vertellen er zelf over. Klik op https://loopbaanregisseur.nl/bodo's-deal-bij-loopbaanbegeleiding-en-werk-naar-werk/

Met 30 jaar werkervaring en een slagingskans van 95% heb ik duizenden tips over hoe je met je CV niet alleen uitgenodigd wordt, maar bovenal hoe je jouw droombaan scoort. Het leven is bedoeld om je dromen waar te maken toch? 

Gratis CV-tips? 

Zeg nou zelf, wie wil er geen gratis CV-tips. Ze zitten vol met actuele inside info over de CV's van mijn andere klanten en hoe zij hun droombaan te pakken krijgen. Je leest alle gratis CV-tips op https://loopbaanregisseur.nl/LoopbaanTips/curriculum-vitae/  

Eerst twijfelen ze. Dan denken ze: "Jaja leuke marketing Bodo, maar ik zal wel weer naast de pot pissen". Niets is minder waar. Zelfs de grootste azijnpissers leren bij mij hoe super waardevol ze zijn en hoe je een waardevol CV maakt waar de passie vanaf spat, ook jij. 

Online CV-training

Als je solliciteert, wijzen wetenschappelijke statistieken uit dat je meer kans maakt om afgewezen, dan om uitgenodigd te worden. Je solliciteert dus eerder om afgewezen te worden dan om uitgenodigd te worden. Wil jij voor € 47,- geen afwijs- maar een uitnodig-CV maken, klik dan op https://loopbaanregisseur.nl/online-cv-masterclass/

Mijn cursisten hoeven maar 3 X te solliciteren voor die knal super leuke baan, omdat zij de CV code hebben gekraakt. Zij maken geen wegwerp CV, maar een uitnodig CV. De live masterclass scoorde maar liefst een 9,4. De online masterclass zit vol met allemaal video's en inside info, zodat jij een super succesvol CV maakt, dat kwaliteit en smoel heeft zodat je 'BAM' uitgenodigd wordt.

Wil jij je wegwerp-CV transformeren in een uitnodig-CV?

Als jij de regie in je loopbaan wilt, moet je geen 13 in een dozijn-CV maken. Maak dan een unique en 1 of a kind CV. Dat betekent, dat je je lekker blootgeeft. Juist ja, net zo bloot als in de sauna. Zal iok je helpen? Gaan we samen ervoor zorgen, dat jij je van je beste kant (bijna helemaal) blootgeeft. Zo pak jij in je CV de regie. Voor meer info klik op: 


👉 Heb jij een wegwerp-CV en wil je een uitnodig-CV? 👈


Er wordt maar 1 persoon aangenomen op de baan waar je op solliciteert. Er gaan 3 sollicitanten door voor de 2e ronde met echt een diepte interview. Je hebt nu een keuze. Maak je een CV om in die top-3 van topsollicitanten te komen of maak je een CV dat in de digitale prullenbak belandt? 

Persoonlijke CV-hulp van Bodo

Je kent dat wel, zo'n zeg maar 'LOI online CV-training', waarbij je stap voor stap vanuit je luie stoel een spetterend uitnodig-CV maakt. Als jij voldoende discipline hebt, dan is die online CV-training perfect! Heb jij een extra zetje nodig en wil je er 5 persoonlijke gesprekken met Bodo bij voor € 745,- ? Dan vertelt Dolf je precies wat je ontvangt: 

Ben jij eerder een gevoelsmens en een diesel die eerst ergens een goed gevoel bij moet krijgen om lekker op gang te komen? Of ben je zo'n super enthousiaste sollicitant die met handen en voeten praat en net even dat extra complimentje en steuntje in de rug nodig heeft? Mail me dan en klik op gratis kennismakingsgesprek in Nieuwegein of Heerenveen met koffie of thee. Dan gaan we samen bespreken hoe je met jouw uitnodig-CV 95% kans maakt op jouw droombaan.

Wil jij de regie over jouw loopbaan?
Dan moet je bij LoopbaanRegisseur zijn.
Ik geef je 95% succesgarantie
Bodo


P.s.: Wil je wekelijks Bodo's blog boordevol humor ontvangen?
Klik kier op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Boordevol loopbaan- en CV-tips die je niet in Google vindt.
Over hoe je met 95% succesgarantie je droombaan vindt.
Zo pak je nu meteen de regie over jouw loopbaan!

Reactie plaatsen