Met de CV-hulp van LoopbaanRegisseur heb je 95% Succesgarantie op je droombaan
Met de CV hulp van LoopbaanRegisseur maak je 95% kans op je droombaan

Met de CV-hulp van LoopbaanRegisseur heb jij 95% Succesgarantie op je droombaan

Met de CV-hulp van LoopbaanRegisseur heb jij 95% Succesgarantie op je droombaan 

Wil jij met je CV in de 🔝 top-3 3️⃣ van sollicitanten? Met de 👉CV-hulp van LoopbaanRegisseur👈 heb jij 🥂 95% Succesgarantie 🍾 op je droombaan.


Met LoopbaanRegisseur 95% Succesgarantie 

95% Succesgarantie op je droombaan klinkt haast te mooi om waar te zijn toch? Ik zweer het op mijn moeders graf met met 2 handen op mijn borst: het is echt waar. Kijk zelf eventjes op Wat zeggen Bodo's Klanten over de aanpak van LoopbaanRegisseur.

Wat je ziet op die pagina zijn méér dan 60 video testimonials. Dus geen nep verhaaltjes met fugging fake reviews, maar echte referenties van klanten van vlees en bloed die met naam en toenaam normaal gesproken met hun kop op YouTube willen, maar voor mij een uitzondering maken, omdat ze zo super tevreden zijn.

Wil jij met je CV in de 🔝 top-3 3️⃣ van sollicitanten?

Wil jij met je CV in de top-3 van sollicitanten zitten en uitgenodigd worden voor het sollicitatiegesprek? Dan heb ik in dit artikel inside info voor je, waarmee je geen afwijs-CV, maar een uitnodig-CV maakt.

Ik heb goed slecht nieuws voor je. Zal ik met het slechte nieuws beginnen? Thuis kun je een vluggertje met je vrouwtje of hubby doen, maar niet met je CV. Haaah de waarheid is dat je je CV de langste beurt ever krijgt. Een succesvol CV daar gaat gewoon de nodige uurtjes in zitten. Het goede nieuws is dat je jezelf dan meteen met je CV in de top-3 lanceert.

Tip + Inside info bij de CV-hulp

Inside info bij de CV-hulp is wat je nu als eerste nodig hebt, want zonder deze info is jouw curriculum vitae waar je zo veel tijd en aandacht aan besteedt waardeloos. Als eerste moet je weten, dat 33% van alle CV's er niet uitziet. Het is een zooitje en de maker zou zich stuk moeten schamen.

Nog eens 33% van de sollicitanten komt niet eens in de buurt van de functie-eisen. Ze denken: "die niet waagt die niet wint en die niet n€Nkt krijgt geen kind". Yeah right! Als je tijd in moeite in je CV steekt, zit je dus al snel bij de beste 33%. Maar je wilt meer toch? Je wilt immers bij de top-3 horen toch?

Voordat je je CV maakt

Voordat je je CV maakt, heb ik nog een tip voor je. Een joekel van een tip! Het is meteen de allerrrRRR belangrijkste tip die er bestaat. Deze KNALtip snijdt als een mes van 2 kanten. Levert je uren tijdswinst op EN je komt meteen als sollicitant in de top-3 om uitgenodigd te worden.

De grootste sollicitatietip ever is om eerst te bellen. Altijd eerst bellen, ja echt ALTIJD bellen, voordat je je brief + CV mailt. Als het aan de telefoon niet klikt, kun je je meteen verdere moeite besparen. Als het wel klikt, dan heb je meteen bingo. Verwerk de X-tra info die je krijgt in je brief en CV, zodat je meteen met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt.

Turbo Powerrr in je CV

Wil je Turbo Powerrr in je CV stoppen, raad ik je aan een filmpje van jezelf te maken en te üploaden op TouTube. Heb je enig idee wat er gebeurt als de selecteur zo'n linkje naar je YouTube-kanaal op je CV ziet staan bij jouw personalia? Tuurlijk klikken ze erop! Kijk, da's nog eens een uitnodig-CV!

Een CV en een LinkedIn-profiel geven een 1e indruk, maar laten nog steeds jou niet zien. Dat  is wat zo'n filmpje dus wèl doet en dat is wat jouw CV en sollicitatie zo krachtig maakt. Als de kijker bij het zien van jouw filmpje een klik ervaart, word je meteen uitgenodigd en sta je tijdens het sollicitatiegesprek meteen met 1 - 0 voor.

Het geheim van een uitnodig- of wegwerp-CV?

Wat het geheim van een uitnodig- of wegwerp-CV is? In je wegwerp-CV laat je weinig van jezelf zien. Da's alsof je als dame met badpak tot aan je oksels -uiteraard in verhullend zwart- of als heer met Hawaii shirt in ananas- en bloemenprint met bijpassend zwemshort.

Dat lijkt heel wat, maar slaat als een tang op een varken. Het geheim, van een uitnodig-CV waarmee je de selecteur triggert om je uit te nodigen is dat je juist helemaal laat zien. Je draait zeg maar een rondje in de etalage van de arbeidsmarkt. Dat maakt jouw CV woest aantrekkelijk.

Wil jij je wegwerp-CV transformeren in een uitnodig-CV?

Als jij de regie in je loopbaan wilt, moet je geen 13 in een dozijn-CV maken. Maak dan een unique en 1 of a kind CV. Dat betekent, dat je je lekker blootgeeft. Juist ja, net zo bloot als in de sauna. Zal iok je helpen? Gaan we samen ervoor zorgen, dat jij je van je beste kant (bijna helemaal) blootgeeft. Zo pak jij in je CV de regie.

Er wordt maar 1 persoon aangenomen op de baan waar je op solliciteert. Er gaan 3 sollicitanten door voor de 2e ronde met echt een diepte interview. Je hebt nu een keuze. Maak je een CV om in die top-3 van topsollicitanten te komen of maak je een CV dat in de digitale prullenbak belandt? Maak jij een uitnodig- of een wegwerp-cv? Voor meer info klik op:

👉 Heb jij een wegwerp-CV en wil je een uitnodig-CV? 👈

Wil jij de regie over jouw loopbaan?
Dan moet je bij LoopbaanRegisseur zijn.
Ik geef je 95% succesgarantie
Bodo

P.s.: Wil je wekelijks Bodo's blog boordevol humor ontvangen?
Klik kier op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Boordevol loopbaan- en CV-tips die je niet in Google vindt.
Over hoe je met 95% succesgarantie je droombaan vindt.
Zo pak je nu meteen de regie over jouw loopbaan!

Reactie plaatsen